Jovan Šurbatović (©Starsport)
Jovan Šurbatović (©Starsport)

Zvezda traži smenu Šurbatovića i Filipovića

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.09.23. | 20:19

Crveno-beli nezadovoljni suđenjem u Mozzart Bet Superligi

Sezona je počela grmljavinom od strane Partizana zbog, kako su istakli, lošeg suđenja na derbiju protiv TSC-a, nakon čega je Ivica Kralj, sportski direktor, dobio šestomesečnu zabranu vršenja funkcije.

A, onda je Crvena zvezda danas otišla korak dalje u odnosu na večitog rivala. Kako saznaje Sportklub, sa Marakane su zvanično zatražili smenu generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije Jovana Šurbatovića i predsednika Sudijske komisije Dejana Filipovića.

Izabrane vesti

Zvezda je rešila da zatraži smene dvojice čelnika Saveza ogorčena zbog suđenja u poslednjem kolu Mozzart Bet Superlige. U taboru šampiona smatraju da su debelo oštećeni u porazu od Čukaričkog (1:2), a da je nakon toga Partizan debelo počašćen od strane arbitara za preokret protiv Radnika (3:2).

Epilog posle ovog kola je da crno-beli imaju bod više od večitog rivala i to sa odigranom utakmicom manje. A, stiže nam derbi za nešto malo više od sedam dana.

Nije neka posebna tajna da unutar FSS-a u poslednjih nekoliko meseci varniči na sve strane između dve struje, tako da će zahtev Crvene zvezde takođe doći, u neku ruku, kao opipavanje pulsa unutar Kuće fudbala i obaranje ruku dve strane, koja će da bude jača u ovom slučaju.


tagovi

Jovan ŠurbatovićDejan FilipovićZvezdan TerzićFK Crvena zvezdaFudbalski savez Srbije

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara