(©Starsport)
(©Starsport)

Crveno-beli upalili motore: Stanković brojao do 31, stigao i Bakajoko

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.01.21. | 10:49

Šampion Srbije odradio prvi trening u 2021. godini

Nakon što su juče odradili sva neophodna zdravstvena testiranja, prvotimci Crvene zvezde su se danas okupili na stadionu Rajko Mitić gde su pod komandom Dejana Stankovića počeli zimske pripreme.

Stanković je na prozivci imao 31 fudbalera na raspolaganju: Milana Borjana, Zorana Popovića, Nikolu Vasiljevića, Marka Ćopića, Marka Gobeljića, Milana Gajića, Nemanju Milunovića, Milana Rodića, Radovana Pankova, Miloša Degeneka, Strahinju Erakovića, Njegoša Petrovića, Sekua Sanogoa, Veljka Nikolića, Ričarda Odadu, Nikolu Stankovića, Gelora Kangu, Aleksandra Kataija, Mirka Ivanića, Željka Gavrića, Andriju Radulovića, Aleksu Vukanovića, El Fardua Bena, Slavoljuba Srnića, Srđana Spiridonovića, Veljka Simića, Nikolu Krstovića, Aksela Bakajoka, Milana Pavkova, Dijega Falčinelija i Marka Lazetića.

Izabrane vesti

Već sutra crveno-beli će otputovati na Kipar, gde će akcenat biti na sticanju fizičke kondicije, ali je izvesno da će i tamo biti odigran jedan pripremni meč. Crveno-beli će se u prvoj zimskoj bazi zadržati do 18. januara kada se u ranim jutarnjim časovima vraćaju za Beograd.

Druga faza priprema biće odrađena u Beleku. Crvena zvezda put Turske kreće 20. januara i tamo će se zadržati do 1. februara. U procesu brušenja forme za mečeve u Ligi Evrope i završnici domaćih takmičenja crveno-beli će imati četiri provere: protiv Slaska (22. januar), Ufe (25. januar), Maribora (28. januar) i Šahtjora (31. januar).

Po povratku iz Turske, fudbaleri Crvene zvezde će trenirati u Beogradu, a potom ih očekuje meč sa Novim Pazarom u okviru 20. kola Superlige (nedelja 6. februar), čime će startovati prolećni deo sezone.

Prvi meč sa Milanom u 1/16 finala Lige Evrope zakazan je za 18. februar u Beogradu, dok će se revanš igrati sedam dana kasnije na San Siru u Milanu.


tagovi

Aksel BakajokoDejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara