Komentari na vest

Zvezda za Kabića dala 800.000 evra i procente, još samo potpis

1

125486

pre 9 meseci

Samo ce da ga upropaste ko Vasiljka golmana,CZ ne moze da gura toliko mladih igraca,Lucic,Kabic,Sljivic,Lekovic,Azarov,Nedeljkovic,Mijatovic idt vecinja ce od njih da propadne samo zavaravaju decu,ali njih bas briga dovoljno je jedan da uspe njima dosta ,a sto je pet ptopalo nema veze
K

Kegevara87

pre 9 meseci

Kabic je Zvezdin najplaceniji igrac iz domaceg prvenstva od raspada Jugoslavije. Tako da valjda imaju neki plan. Samo nisam siguran na kojoj poziciji ga vide?! Pre nekoliko dana sam vec bio napisao: Bahar korisit otprilike 24, maksimalno 25 igraca i rotaciji. Barem je toliko igraca koristio u SVIM prethodnim klubovima u kojima je bio trener. To znaci da pored Srnica, Gobeljica i Falcaoa, jos pet igraca moraju napustiti Zvezdu.
M

Milan cica Gurovic

pre 9 meseci

Prodamo Radulovica,a dovedemo Kabica pametnom dosta.
1

125846

pre 9 meseci

Radulovic cisti papiri,a kabic 800.000 ekonomija na nivou
Z

Zvlat BG

pre 9 meseci

Stefan Mitrović. Ponuda: Turska. 4 miliona!
v

v1ad

pre 9 meseci

Bahar rekao ne moze da ide. Nista od toga.
X

Xyz

pre 9 meseci

Ovo samo govori da Vojvodina nije imala milionsku ponudu za njega.
F

FK ZIMBABVE

pre 9 meseci

Sve je lako kad za turskim Ciganima iz Albanije predsednik sipa bez kraja

gemathegreat

pre 9 meseci

Seci vene uzduž, ima više !!!
C

Coban

pre 9 meseci

Tesko ce srbija ista uspeti s vosom,tsc,cukom i nikad slabijem partizanom
н

нс бој

pre 9 meseci

И увек актуелна Продали сте Стојака,отишо Дунђерски отишо је нама Саша Милошевски Довели сте шупке из околних села Зато нам се смеје прва лига цела Брукате нам низију и Српску Атину Брукате нам светињу нашу Војводину Управа напоље
@

@ns

pre 9 meseci

A i vi imate svetinju? I grobari isto tako... hajde dogovorite se ko je svetinja, Vosa ili partizani! 😂😂😂
m

muzinjo

pre 9 meseci

Ovo je neka menadžerska štela, neko mazanje očiju, jer niko pri zdravoj pameti ko se iole razume u fudbal, ne bi doveo Kabića u svoj tim za džabe, a kamoli da daje pare za njega. Ovo je neka teška mutljavima od posla jer je dečko operisan od fudbala.
V

Visente Del Boske

pre 9 meseci

Ovo uopste nije nagomilavanje igraca jer mi na desnom krilu imamo samo Bukarija,a on ne moze sam da iznese celu sezonu.
L

Lazaros

pre 9 meseci

Можда си заборавио да имамо Митровића ,Лучића ,Букарија, и Олијанку који може исто да игра крило ,Митуљикић исто !!! Дао си Радуловића за џабе а довео си Кабића !! Нешто ми то нештима !!!
B

Bar Kohba

pre 9 meseci

Ovo je dobar posao. U nasoj ligi ima igraca za Zvezdu. Steta samo sto se Vojvodina osipa i sto nece biti konkurentna u LK protiv Apoela, a i u prvenstvu ce biti opet iza Čuke i TSC koji se fino pojačavaju.
н

нс бој

pre 9 meseci

Па да нас не черупате можда би и били конкурентни.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Nema.
B

Baxter88

pre 9 meseci

Upravo suprotno! U nasoj ligi za ovakvu Zvezdu nema igraca koji fizicki ispunjavaju uslove jer smo dosta digli lestvicu u odnosu na sve, za 3 klase smo iznad svih! Pitanje je koliko ce ovaj momak igrati....
S

SvedokSaradnik

pre 9 meseci

Dokle god Zvezda i Partizan, a i ostali klubovi budu kupovali nase najbolje fudbalere za sicu, tako ce i ti klubovi te iste igrace prodavati za sicu evropskim klubovima. Lepo platis igraca milku-dve i onda ga kasnije ako se razvije kako treba prodas za mnogo vise para. Npr... Zamislite da je Zvezda platila Erakovica nekom nasem klubu recimo tri miliona... Danas bi ga prodali za vise od deset miliona...
L

Lekic...

pre 9 meseci

@SvedokSaradnik.... kad ne bi bio klinac znao bi za ovo, pre oko 15ak godina,Zvezda dovela Lekica iz nase druge lige za samo 100K a posle samo godinu(ili dve) provedene u klubu prodala ga u Spaniji za cas SEST MILIONA! Toliko o tome.....
m

muzinjo

pre 9 meseci

Lekić jeste došao iz Zemuna koji je bio u trećoj ligi, ali nije posle prodat za 6 miliona, nego za 2.5 miliona. Nema potrebe za lažima.
J

Joksa1986

pre 9 meseci

Lekic...@ Dejan Lekic je placen tad 75k evra i j mislim 20 fudbalskih lopti Zemunu(za mladje kategorije), preporucio ga upravi pjevac Aca Lukas, a Zvezda ga prodala u Osasunu za 2,5 miliona evra. Leka je napravio jako fino karijeru, dao je cak gol i jednoj Barseloni, bio je i u Turskoj i tak, jako lijepa karijera(Osasuna, Sporting Hihon, Eibar, Majorka, Djirona, Kadiz, Gencerbirligi, na kraju igrao za sebe na Baleraskim ostrvima, i danas dan tamo zivi na Majorci, dobio njihov pasos...
M

Miksea

pre 9 meseci

Sve ok, ali kako nosilac igre u Vojvodini kada nije spojio ni 1000 minuta prošle godine, baš mršavo.
C

Cipiripi LE2

pre 9 meseci

Bahar ce od njega da napravi zver, vec ima tehniku i evro sut, mozda i najbolji mladi igrac u Srbiji
m

muzinjo

pre 9 meseci

Operisan od fudbals
L

Luja

pre 9 meseci

Nepotreban potpis. Terzina kombinacija.
d

dr.Zvezdan

pre 9 meseci

@Luja... pozdravi gazdu vucelu,pitaj ga ima li struje?
S

Slanina

pre 9 meseci

Kao prvo, Kabic nikada, ali nikada nije bio nosilac igre. Decko je bio rezerva, dobijao sansu retko. Da je talentovan, jeste, da je zver... pa i ne bas. Da li ce da se razvije dobro, ko zna? Ako si u Vosi bio na klupi uglavnom, sta moze ocekivati u Zvezdi? I Radulovic je dosao za dzabe, ali 50% od sledeceg transfera ide Zvezdi, a tek je on suvisan bio u Zvezdi koja planira da odskoci sa Baharom sto je vrlo realno.

Marko Pavlovic

pre 9 meseci

800.000 i 50% od sledećeg transfera

Marko Pavlovic

pre 9 meseci

I imaće vojvodina bonuse. S'obzirom da će ga zvezda prodati za više nego vojvodina. Tu je matematika do koje se dklazi da će na kraju uzeti i više od onih 2.5 miliona koje su odbili
h

hahaha3232

pre 9 meseci

Matori ne budi smešan. Zvezda ne može nikoga da proda za neke pare. Evo jedva uvalili Erakovića sve sa A statusom u repreznetaciji plus Svetsko za 7 miliona u Rusiju. Glup i alav potez uprave koja kao i prethodna gleda samo kako da se lično ugradi.
p

pancevac992

pre 9 meseci

hahaha323 zvezda prodala za vece pare nego partizan ili bilo ko iz nase lige zadnjih 10 godina,toliko o tome.
@

@pancevac992odg

pre 9 meseci

aj samo mi objasni kako, po kojoj to matematici? uzmi papir i olovku i stavi transfere i saberi kalkulatorom posto ocigledno ne znas da sabiras ovako.
K

K1996

pre 9 meseci

Da se nadovežem na današnji tekst. Eno nikad slabiji Ludogorec deklasirao nikad jači Balkani...
P

Pp

pre 9 meseci

Kome verovati ovde? Vosa pre par meseci odbila 2 miliona od Bolonje, a sad ga pustila za 800 000...ccc
N

News

pre 9 meseci

Nije Vojvodina imala nikakvu ponudu. Nego je to bila reklama za igraca
P

Pedja....

pre 9 meseci

Cemu i odakle vise toliki novac....znamo ali prosto imal malo obraza.....ovaj decko da je mogao bio bi vec u Italiji.....u cz minute imati nece i samo ce biti istrgovan i naravno unisten kao i vecina mladih igraca kod njih, koje ne ozbacuju dugo godina, igraca sto prave razliku.....greska totalna ovog momka
P

Proficap

pre 9 meseci

Tako ste svi posali i za Stefana Mitrovica. Ovaj mali Kabic je mozda i bolji od njega. Uostalom, Mitrovic sigurno odlazi na zimu, a Kabic upada na njegovo mesto.
g

gosttt

pre 9 meseci

Druze igramo ligu sampiona direktno kako mislis odakle pare...
P

Pera genije

pre 9 meseci

Da li stvarno misliš ti ili bilo ko drugi da je neko nudio za bilo kog igrača 2,5m€ da ga oni za te pare ne bi prodali nego su čekali Zvezdu da pojača ponudu na 800 hiljada i neke tričave procente i onda ga tamo pustili. Deluje malo debilno? Iskreno meni nije jasno njegovo dovođenje i slažem se sa tobom da neće imati neke minute ali je situacija takva da trenutno može da kupi da ga konkurencije ne bi uzela!
@

@ gosttt

pre 9 meseci

Samo sto pare od Lige Sampiona dolaze tek na kraju godine. Zato i jesu morali sad da prodaju Erakovica.
p

postic

pre 9 meseci

prodali smo Erakovica za 7m
G

Gost999

pre 9 meseci

KK Partizan ima veći budžet od FK Crvena Zvezda. Pa se sad ti pitaj odakle njima pare, kad je košarka 200 puta manje profitabilna od fudbala.
p

pst

pre 9 meseci

Ovaj posao je zatvoren sa Radulovicem. Vojvodina i jare i pare. Sefu legla kinta ni luk jeo ni mirisao. Cika Dzaja preneo zanat.
M

Mile led

pre 9 meseci

Da sigurno smo za ovoliko novca doveli igrača iz filijale, u ovo mogu samo penzioneri poverovati
L

Legolass

pre 9 meseci

Kalčooo, providan si...
p

pancevac992

pre 9 meseci

vi niste dali nista,vi dovodite severine,smesan si
B

BLNV

pre 9 meseci

Volio bih vidjeti nekad bar u kupu sastav 3-4-3,Gordic-Spajic,Mijailovic,Lekovic-Nedeljkovic,Stamenic,Sljivic,Mitrovic-Kabic,Mijatovic,Lucic Ovi klinci plus dvojica ponikli u Zvezdi
K

Koan

pre 9 meseci

Gordć nije više u Zvezdi, otišao je na pozajmicu
Т

Трстеник

pre 9 meseci

Војводино угаси се...
P

PD

pre 9 meseci

Evo ja kao grobar kažem da je ovo odličan posao zvezde. Kabića sam gledao par puta i dečko je stvarno talentovan, e sad što nije bio standardan u Vojvodini ( da li su neke menadžerske kombinacije ili možda ima ludu glavu ne znam) ali svakako veliki potencijal za smešne pare u današnjem fudbalu.
A

Archie

pre 9 meseci

Slabo je to, ali Kabić ne sme da potpiše dok sve pare ne legnu na račun. zvezda svoje obaveze ne ispunjava ni prema stranim klubovima, a kamoli prema srpskim.
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Ma šta kažeš. U Banatu još plaču za parama od Tošića. U Kuli još plaču za parama od Fejse itd itd. A Asano i Dijabate pobegli noćnim letom iz BG.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Kaže navijač kluba koji je ugasio Banat, Hajduk iz Kule, Bsk... jer nikad nisu platili Tošića, Fejsu, Savića...
R

Radamelo

pre 9 meseci

Ali ovi su mi likovi najjaci kao Vosa odbila 2,5 miliona, da je stigla takva ponuda isao bi on sa sve masnicom sto se kaze.
С

Сале2323

pre 9 meseci

Цена је смешна за оваквог играча, мада кад погледаш, Звезда им је пре две недеље дала Радуловића за џабе, али буквално за џабе, играча који вреди барем пола милиона евра... Онда је ово мање више и разумљиво. Кабић последњу сезону некако стагнира, али са Бахаром ће мислим постати звер. Могла је Воша да избоксује барем милион и 20-30% од наредног трансфера, али све је ствар преговорања. У Воши је он стагнирао и то је било више него јасно!
L

Losa odluka

pre 9 meseci

Radulovica koji je dao 6,7 golova u mnogo losijem timu dali dzabe, a Kabica koji je za dve godine dao 2 gola placaju milion?
M

Miksea

pre 9 meseci

Spor je Radulovic nazalost, nije ono sto treba Zvezdi sada, daleko da je los igrač.
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Kakva crna Bolonja, normalno da će doći u Evropskog i Svetskog šampiona. Da osvaja duple krune, da igra LŠ itd. A posle Zvezde će otići u mnogo veći klub od Bolonje. Dečkić dobrodošao u Evropskog i Svetskog šampiona.
d

deki maky

pre 9 meseci

Na tim pozicijama su popunjeni,to samo znaci da ce ili Mitrovic ili Katai napustiti klub.
P

Pzs

pre 9 meseci

"Gde je postao jedan od nosilaca igre" koji bre nosioc pored Čumića i Miloševića nije odigrao ni pet utakmica da valja. Mali je u ozbiljnom padu videlo se i na pripremama da previše solira i pokušava ali daleko od toga da je loš igrač. Odličan potencijal ali uprava Vojvodine da proda rivalu svoje dete za ovu siću je sramotno. Nudili i odbijali italijanske klubove za preko milion a prodaš ga u Srb za manje. Cirkus. Zbiljicu počeo si kao Vuković svojevremeno za Sms-a.

Enzo bg

pre 9 meseci

A kad Zvezda da besplatno Radulovica to je onda okej? Zato Zvezda i daje igrac besplatno, dobija pravo vrece kupovine
h

hdhd

pre 9 meseci

Bolje da su dali ako je tako nakaradno uradjeno, vec Andriju samo i Kataija.Nego ovoliko novca i jos cuj 20%.Strasno.Ja im ni Radulovica ne bi samo dao za Kabica.
B

Brrrrr

pre 9 meseci

Puni portali takvih "stručnjaka"!
@

@Brrrr

pre 9 meseci

Tako je "strucnjace" Terzicev.

Radomir Sinđelić

pre 9 meseci

Prava odluka mladog i perspektivnog fudbalera koji veruje u svoje mogućnosti. Sa pravim trenerom i u velikom timu, imaće uslove za napredak a igranjem u Evropi dalje će se razviti i pozicionirati na listi igrača koje traže veliki klubovi. Jednostavno, daleko veću cenu ima gotov proizvod nego sirovina kada se prodaje!
S

Svetijonik

pre 9 meseci

Dakle svi klubovi u Srbiji da lrave igrače za Zvezdu i Partizan? Da ih kupujete za tepsiju ribe, sjajno. Postavite svuda napredne direktore, koji će najveće talente vama da poklanjaju, kakva divna ideja.
T

Tarantula

pre 9 meseci

Uvek bilo!Kad je jedan Dormund filijala bavarska,ne treba dalje trošiti reči,uostalom Zvezda je bila želja i samog momka,tako da jasno sve.
M

Mutommbo

pre 9 meseci

Ovo je pravi potez Zvezde.
A

Ajde

pre 9 meseci

Nek se oglasi Zbiljić. Mante se vaših ceze muljanja. Da odbije 2 m evra od Bolonje ili 1.2 m plus 20 posto zbog ceze.
G

Godt ali pravi

pre 9 meseci

Glupo je što se tako porede transferi. Crvena zvezda je Vojvodini platila za Sinišu Mihajlovića milion maraka i to se sad računa kao 500.000 evra Tada je milion maraka bilo kao sada pet miliona evra, možda i više što se transfera tiče.
v

veljko ss

pre 9 meseci

taj transfer je u to vreme bio među 10 najvećih u evropi.. pa ti vidi koliki je danas iznos otprilike u prvih 10
D

DroaganSS

pre 9 meseci

Milošević, Topić, Kabić….pokušali i Ivanovoća da utope. Odlaze naša deca dovode se menadžerske kombinacije, navijači gledaju i ćute. Na šta smo spali da nas jedan napredni predaednik ovako ponižava. I šta sad sa “ovolikim” novcem? Koga dovesti nekog jamajčanskog krša sa Tajlanda? To je plan????
v

v1ad

pre 9 meseci

Ako nije do sada bilo jasno da je cela ideja uprave Vojvodine "prodaj cim mozes", valjda je sad jasno.
1

11223232

pre 9 meseci

Cus, Zvezda dala 2012. godine Radu 700 000. Dala im je nista ali bukvalno i doslovno. Kako te bre nije sramota da tako nesto napises.
K

Karlo Veliki

pre 9 meseci

Kabic se moze prodati za oko 5-6 miliona sto je nesto jace od milion evra za Vojvodinu plus ovih 800 000 evra sto znaci 1,8 miliona evra...Ako je Bolonja nudila 2,5 miliona a oni odbili, sta je sa 700 000 evra razlike? Mislim da je mnogo bolje da nasi mediji prestanu da pisu svasta nego da ovako zaglupljuju citaoce...Mislim da lazu i ovi iz CZ i ovi iz Novog Sada... Ako je pak sve tacno, onda je CZ uradila super posao..
M

Makijan

pre 9 meseci

Vrlo tesko da moze jer i nema gde da mu se podigne cena Voša ne igra nekoliko godina Evropska tamicenja. Topic je isto otisao za milion evo sad Kabic za nesto manje i procenti. Sto nije lose iskreno. Problem je sto decko vec dugo prevazisao potencijal Vose i nije se prodao dugo je na sceni stagnira nema gde da podize trzisnu vrednost. Vosa je dobila potpuno besplatno Radulovica uz 50%. Ovuh 20% sto ima Vosa samo moze da iskoristi dodatno a ima ozbiljna takmicenja gde moze da ode iz Zvezde za velike pare.
R

Raša P

pre 9 meseci

Kada računaš procente onda od dobijene sume za igrača odbbiješ ovih 800000 i od ostatka daš 20%.. Zvezda proda za 5 mil onda od toga odbije 800000 koje je već dala Voši, pa od 4,2 mil da Voši 20% ili 840000.
v

v1ad

pre 9 meseci

Da je Bolonja stvarno nudila 2.5 miliona, trcali bi da ga prodaju. Ali avaj nije nego su to samo price
n

no comment

pre 9 meseci

za zvezdu se sve sazna u svakom sportu u jsd se sve krije u svakom sportu, pitam se dokle ce vise ovo da traje?

Sakur

pre 9 meseci

Ma naravno da se sve zna kao sto svi strani mediji objave da je nejpir dosao za 2.4 miliona godisnje a ovi vasi objave da je za 1.8 plus bonusi,cuj bonusi nigde u kosarci to ne postoji samo kod vas
p

prti

pre 9 meseci

@Sakur pa ako cemo da se drzimo stranih medija onda reci i da je Eurohoopa objavio da je Panter dosao za 2.5m po sezoni a Partizan rekao da igra za 1.2 po sezoni.

Gost55

pre 9 meseci

Prodajemo Erakovica, a vamo dovodimo polu-igrace i placamo za njih 800 hiljada.
S

Stara Garda

pre 9 meseci

Ovo je najveći šamar nama navijačima Vojvodine u zadnjih 30godina. Tragedija našeg kluba, karte su sada otvoreno svima je jasno u čijem interesu zbiljić radi. Sa naše strane od sutra počinje BOJKOT. ČEKAMO KOLEGE IZ FIRME DA SE OBRATE!
l

lol12

pre 9 meseci

Ne lozi se

Bojan Urosevic

pre 9 meseci

Zimus na sva usta pricali da odbili ponudu preko 2 miliona a sad ga prodali za 800 hiljade.
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Koje kolege iz Firme??? Dečko to je UGAŠENO, Delije ugasile. Zaboravio si, ĆIRIBU ĆIRIBA...
N

NoviSad021

pre 9 meseci

Don vito dodji u ns pa kazi to
m

madmix

pre 9 meseci

Realno,dzabe,19 god,potencijal,pa i da se ne snadje,uvek bar milion ,dva može da se uzme ako ništa
E

Eh sadd..

pre 9 meseci

Radulovic je po mom misljenju bolji igrac ali jbg ..
Z

Znaci

pre 9 meseci

vojvodina nema ovih 20 procenata ,jer mi prodajemo igrace za 0e i 20 posto od naredne prodaje😁