(© Star sport)
(© Star sport)

Zvezda za rođendan Marakane štampala 150.000 flajera

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.09.21. | 19:29

Svečanost je u subotu na meču sa Proleterom

Završetak prvog ciklusa pre reprezentativne puaze bio je u velikom stilu. Dvaput je Crvena zvezda savladala Kluž, prošla neokrznuta kroz Banovo brdo, vezala četiri trijumfa (u međuvremenu bolja od TSC-a), a u nastavak Superlige ulazi motivisana da navijačima podari još jednu pobedu.

Meč sa novosadskim Proleterom, zakazan za subotu od 20 časova, imaće takmičarski karakter, ali sa obrisima emotivnog, gledano iz navijačkog ugla. Tog dana Zvezda slavi 58 godina postojanja stadiona „Rajko Mitić“ i zato pokušava na sve načine da privuče navijače na objekat na Topčiderskom brdu.

Izabrane vesti

Zvezda te poziva da zajedno proslavimo rođendan Marakane“, piše na jednom od 150.000 flajera koji će biti podeljeno tokom akcije organizovana sa namerom da se na tribinama skupi što više ljudi.

Podsetimo, stadion Crvene zvezde u sadašnjem obliku otvoren je 1. septembra 1963. u okviru prvenstvenog meča sa Rijekom (2:1). Tad je na tribinama bilo 55.000 gledalaca. U subotu to neće biti moguće ni u teoriji, usled ograničenja zbog mera u borbi protiv širenja virusa korona, ali se na Marakani nadaju dobroj poseti.



tagovi

FK Crvena zvezdastadion Rajko MitićMarakana

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara