"Damjan Gojkov"
"Damjan Gojkov"

Zvezda završava još dva posla: Dolaze levi spoljni OFK Beograda i vezista Rada

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.09.16. | 17:24

Posle Veljka Nikolića, klub sa Marakane traži model po kome bi u svoje dvorište privoleo Damjana Gojkova i Njegoša Petrovića

Damjan GojkovUlaganje u budućnost. To je plan čelnika Crvene zvezde, koji su se po okončanju letnjeg prelaznog roka, posvetili angažovanju talentovanih igrača sa domaćeg tržišta i svi su izgledi da će u najskorije vreme realizovati tri velika posla.

Jutros smo pisali o tome kako će se iz OFK Beograda na Marakanu preseliti 17-godišnji vezista Veljko Nikolić, za čiju će slobodu crveno-beli platiti 80.000 evra, a sad MOZZART Sport donosi još dve informacije.

Izabrane vesti

Prva se tiče činjenice da će Nikolićev klupski drug, Damjan Gojkov, takođe da pojača Zvezdu. Reč je o momku rođenom 2. januara 1998. godine, koji se najbolje snalazi na poziciji levog bočnog igrača i koji je u dosadašnjem delu Prve lige Srbije upisao samo jedan meč za Romantičare, ali ga odgovorni na Marakani vide kao zalog za naredne godine.

Sa Karaburme poručuju da za sada nisu dobili zvanične ponude za pomenute igrače, koje smatraju budućnošću kluba.
"Da je Crvena zvezda pokazala interesovanje za naše igrače saznali smo iz medija. Svakako da godi interesovanje, ukoliko je ta informacija tačna, jer to je dokaz da se u OFK Beogradu i dalje kvalitetno radi. Ponude nije bilo, a ukoliko je bude, Upravni odbor će je razmotriti i doneti odluku koja je u najboljem interesu i za klub i za igrače", poručio je u kratkoj izjavi za MOZZART Sport generalni sekretar Romantičara Aleksandar Pivić

Odmah za Gojkovim bi, prema saznanjima našeg portala, u Crvenu zvezdu trebalo da stigne Njegoš Petrović. U pitanju je centralni vezni Rada, koji se krajem avgusta obavezao na četvorogodišnju profesionalnu vernost Građevinarima. Rođen je 18. jula 1999, a poput Veljka Nikolića, član je kadetske reprezentacije Srbije.

Njegoš Petrović u dresu kadetske reprezentacijeJedina dilema koja lebdi u javnosti tiče se načina na koji bi se ovi poslovi realizovali, s obzirom na to da je prelazni rok u Srbiji završen 1. septembra. Zvezdina jedina opcija da odmah dobije mlade fudbalere je da ih angažuje u okviru omladinske škole jer je za mlađe kategorije prelazni rok otvoren do 15. marta sledeće godine.  

(FOTO: MN Press, Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaRadOFK BeogradNjegoš PetrovićDamjan GojkovFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara