Komentari na vest

Zvezdan Terzić: Najvažnija sezona u istoriji Srbije; nismo želeli da plačemo kao Partizan

Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

"Obožavam" ovog čoveka! Svaki intervju je pravo blago". Laž br. 1: Nismo mi, već javnost je proglasila da imamo najbolji tim posle Barija. Laž br. 2: Čujemo sve te kritike. Laž br. 3: Kad god govorimo o Partizanu moramo da govorimo s poštovanjem. Laž br. 4: Od rezultata zavisi čak i Zvezdan Terzić. Laž br. 5: Zvezda redovno ispunjava svoje obaveze, isplaćujemo plate prvog u mesecu... Nastaviće se!

Kegevara

pre preko 1 godinu

Svako misli da bi mogao bolje, mislim i ja da bi mogao bolje, ali objektivno aktuelna uprava je najuspesnija posle 1991.
6

6.titula i 3.LS

pre preko 1 godinu

Hvala ti Terza sto si stavio 🔒 na jsd pa titulu videli nisu punih 6.god a LS preko 20.god! Rezultati,titule i LS govori sve ko je i koliko sposoban,Tacka!
D

Dojčilo

pre preko 1 godinu

Terziću..šta bi sa međunarodnom poternicom ? ZATVORIO PRIČU!! Svaka čast brate!!! Para vrti gde burgija neće!!!
P

PD

pre preko 1 godinu

Za dotičnu personu ( madjioničar ili šta već ) a i one koji ga veličaju, nek se više pojavi na tom sudu , a da zaboravio sam , čovek jednostavno ne mora i nikom ništa. I još nešto nekad neće biti duha koji lebdi, e onda ćemo moći pričati o mafiji ( pardon magiji ) ali nemoj tada da se svi prave naivni i da potiču da su verovali u deda mraza kao deca. Sportski pozdrav
p

prti

pre preko 1 godinu

Lebdi dug i nad Ostojom i nad Piksijem sto te cudi sto lebdi i nad ovom njusko?
6

6-ta u nizu....

pre preko 1 godinu

Samo da podsetim ove 'strucnjake iz fotelja' sto fudbalsku loptu ni na fizickom sutnuli nikad nisu a non stop sire Lazi,propagandu i neistine ovde po sajtu svaki dan na svakoj vesti koje se ticu kluba i uprave FKCZ! Teric u Zvezdi za samo 6-7 godina kao sportski direktor postigao vise nego sve uprave komplet zajedno od Dzajica i Cvela pa na ovamo,ovo su rezultati njegovog rada: DVE LIGE SAMPIONA ZA REDOM, 5 Liga Evrope,5-6 titula,Marakana renovirana nacisto,4 nova pomocna terena za omladince,kupljen novi semafor,kupljeni novi reflektori,trava promenjena 3 puta do sad,gradi se akademija fudbala za mlade igrace,Zvezda usla medju 25 najboljih klubova evrope i ostvatila najveci uspeh posle Barija prolaskom medju 18 najboljih klubiva u LE kao PRVA na tabeli..itd itd, i opet vam 'nevalja' Terzic i ova uprava,jel tako? Mozda bi bilo bolje da vratimo konobara iz amerike Den Tanu pa da nam igraci opet nemaju sta da jedu a titulu da sanjamo punih 6 godina a LS i LE preko 20 godina,kao sto je to bio slucaj pre Terzica i ove uprave koji su nas klub podigli iz pepela i napravili najveci uspeh posle Barija plasirajuci se kao PRVI u grupi LE medju 18 najboljih klubova cele Evrope! Ovi lazni navijaci takozvani 'simpatizeri kluba' nisu ni zasluzili ovako dobru i sposobnu upravu kakvu sad imamo,mene je licno sramota sto takvi ljudi navijaju(kobajagi) za isti klub kao i ja,oni su Kancer za nas klub duplo veci nego oni iz komsiluka za koje bar znamo da nas mrze i sta nam misle,to je cinjenica!
H

Hvala ti Terza

pre preko 1 godinu

Kao sto je doktor fudbala Terza i rekao po dolasku na celo kluba,dok sam ja u zvezdi jsd nikad titule videt nece,tako i bi... Hvala ti Terza do neba,podrska svih pravih Zvezdasa i Delija!
e

enab

pre preko 1 godinu

Koliko je ovo los lik.Ne zato sto je Zvezdin direktor,vec zato sto ne bira sredstva da dodje do cilja.Nama je potrebno jedinstvo i relaksiranje situacije.Retko los covek,sto i njegov zatvorski staz govori.
5

5.god bez titule

pre preko 1 godinu

Naravno da je "los" al po vas,od kad je on na celu Zvezde tvoj jsd titule nije video punih 5.god a sad ce i 6ta,a LS igrao nije preko 20.god! Cisto da te podsetim ako si zaboravio...
3

33 titula

pre preko 1 godinu

Vidim bolan period za tebe titula za titulom se osvaja u evropskim ligama se učestvuje a Trza upravlja klubom. Jednostavno ne znaš ni sam šta ti više od ovoga smeta. Ipak ovaj grobarima uništava život.
A

A kada ce

pre preko 1 godinu

polufinale LE ? Vi ste vec prosli u polufinale i cekate preostala 3 kluba ili kako to sada ide ? A koliko nemate casti i obraza dovoljno govori ,,faul" nad Milunovicem. Zato vam u Evropi i ide ovako kako vam ide . E , da , LS necete ni videti naredne godine , zato sto ste proklet klub i zbog vasih kradja pocece 3.Svetski rat i fudbal se nece ni igrati . Igrajte Pes ili Fifu ili mozda FM , samo tako cete videti LS naredne godine .
F

Fejnord x8

pre preko 1 godinu

Mi odosmo u LS sledece godine DIREKTNO a tvoj amaterski klub koji bez sudija i poklonjenih penala ne moze ni Drugoligasa Radnicki iz Mitrovice da dobije vec ispadne od njih iz kupa ce jos najmanje 50 godina da igra u kupu Slavice Cukteras sa Florom i Faunom,Anortozisem,Ceskim pivom..i naravno Fejnordom sa 8.komada!
3

33 titula

pre preko 1 godinu

Na tvoju žalost igrali smo i polufinale i finale kada je to trebalo i osvojili ga što naravno i pravi veliku razliku između Zvezde i Partizana.
D

Drmrpr

pre preko 1 godinu

Koliko vas plaća mađija!?
P

Pekara

pre preko 1 godinu

Burek sa sirom i pekarski jogurt.
l

los

pre preko 1 godinu

Sve dok ima rezultate, a ima ih (titule, kupovi, pobjede u derbijima, Evropa, proljeća u Evropi) a ima ih, ima moju podršku!
T

Tačno tako

pre preko 1 godinu

Samo treba da se kaze da ti ne zavise id njega...već od vlasti naše Srbije...uostalom tako je dominirao i Partizan pre SNS...nažalost je tako...i bilo ko da je na dirktorskom mestu Zvezda bi bila šampion
S

Samo Sever

pre preko 1 godinu

Kako da tacno i precizno znas i ustanovis dal neki covek dobro radi svoj posao u FK i KK C.Zvezda,pa vrlo jednostavno,samo pogledas koliko ga zvezdomrsci i dusmani brutalno napadaju non stop kao sto je to slucaj sa Terzicem i Covicem i odmah ti bude jasno da ta dva coveka Vrhunski rade svoj posao za Zvezdu cim dusmani toliko kukaju,to je jasno kao dan! A secam se Stojkovica i Den Tane koliko su ih isti ovi sto sad napadaju Terzica samo hvalili na sva usta i pisali cele hvalospeve o njima po svim portalima,dok se Zvezda gasila i propadala,a sad kad je sa Terzicem stala na noge i krenula da Dominira celim Balkanom odmah isti ti likovi krecu u napad i spinovanje,znaci sve je kristalno jasno,sto te vise dusmani napadaju to znaci da si pravi covek na pravom mestu i da radis Odlican posao za svoj klub kao sto je to slucaj sa Terzom i Covom! Zato najveca podrska od svih pravih navijaca za njih dvojicu!👍
1

1187

pre preko 1 godinu

E bas terzic ima veze sa svim sto si napisao.I bas je on digao zvezdu.Nisi bas mnogo pametan
@

@1187

pre preko 1 godinu

nije ni tvoj cale kad te napravio
d

dr.Zvezdan

pre preko 1 godinu

Terza na celu Zvezde za samo 5-6 god.postigao vise uspeha na domacoj sceni i u Evropi nego jsd u zadnjih 50.god od kako su prebaceni u Beograd! To je ta cinjenica koju dusmani ne mogi nikako da mu oproste i zbog cega ga ovoliko napadaju,sve jasno ko dan!
N

Nezvani gost

pre preko 1 godinu

FK Saopštenje.
P

Prava istina

pre preko 1 godinu

Samo da podsetim na pravu istinu iz prosle decenije: Za vreme tadica unistavana je licno Zvezda i niko drugi. Zvezdu su izbacivali iz Evrope a partizan je upadao na njeno mesto preko noci po nalogu drzavnog vrha, pecurke su rasle na stadionu,struja iskljucivana,trener predstavljan u mraku, na dresovima umesto generalnog sponzora bio broj za SMS poruku pomoci. Pa na sve to dodajte ono Montirano hapsenje Dzajica i Cvetkovica sa sve poslatim novinarima koji cekaju ispred ulaza Marakane ne bi li se Zvezda izblatila do kraja.Takodje po istom sablonu su i Terzicu na isti nacin Namestili radnju kako bi ga smaknuli sa mesta predsednika FSS-a i na njegovo mesto doveli Toleta Karadzica da namesti 6 uzastopnih titula klubu iz bunkera. Tu onda pridodajte da je taj Karadzic ujedno bio i clan skupstine partizana a da su predsednici i direktori pa barem 7-8 fudbalskih klubova iz nase lige u isto vreme bili i clanovi uprave ili skupstine partizana. Setite se da je Zvezda malo pre toga imala minus od samo 1-2 miliona eura i generaciju:Boskovic,Jankovic,Pantelic,Kovacevic,Mladenovic,Zigic,Milovanovic,Basta,Stojkovic golman itd. Onda su ove "postenjacine" iz bunkera pevale k...a umire k...a gasi se dok je Zvezda namerno unistavana od strane Tadica i Toleta a njima poklanjano 6 uzastopnih titula i jos i stadion hteli da im grade od drzavnih para isto kao sto su dobili i Zrmunelo od Mirka Marjanovica na poklon 90-ih. U kosarci ista prica,otimase Zvezdi koseve,grb,igrace(Vujanica,Bogdanovica,Stanojevica,Robertsa..itd) da bi partizan bio taj veciti sampion. Otimali i od FMP-a, Hemofarm iz Vrsca ugasili nacisto jer se usprotivio. U vaterpolu igrac nije mogao da bude reprezentativac ako ne igra za partizan a bazene koristili besplatno i kada god su hteli na racun drzave. A sada kada partizan ne moze da osvoji titulu jer su nesposobni i nemaju vise Toleta i Tadica u vlasti,kada nema rezultata u Evropi oni kukaju da im toboze neko drugi namesta i Lazu ko kerovi i lupetaju. Dugovi im rastu abnormalno i u FK i u KK jer su igracima dali ogromne plate,slicne onima u Evropskim klubovima a ne zaradjuju dovoljno da to pokriju. Da neko hoce da ih "unisti ili ugasi" ne bi im sigurno dao onolike silne milione za licence koje im je drzava kupila i za KK i za FK da bi mogli da igraju u Evropi, ne bi ih takodje drzava dva puta pre toga spasila izbacivanja iz Evrope. partizan je u periodu od proslih 7-8.god dovodio Sumu od dva miliona eura, Asana i Sadika od 1.8.mil.dao ogromne plate:Rikardu,Natku,Markovicu,Jojicu,Stojkovicu i ostalima. Nisu oni ni osetili sta znaci pravi pokusaj gasenje kluba,nemanje struje,pecurke na travi,sms poruke pomoci...itd Nisu igrali sa Krnetom,Reljicem,Saviom,Gumom Bogdanovicem,Eli Babaljom i slicnim "vedetama" koji su dolazili iz druge lige u Zvezdu zbog nemanja para za prava pojacanja. Ne moze vecito da vam bude neko drugi krivac samo vi ne. Mada kada vam Zeks psihopata i bolesnik ispere mozak ni ne cudi sto tako razmisljate. Onaj pljuje svakoga,do juce mu bilo lepo i radio sa ovom istom upravom koja ga je placala,vodala svuda i tada su bili najbolji drugovi,Ivica Iliev mu je bio genije od sportskog direktora a sada kada ga vise ne placaju e sada je uprava podmetnuta,namerno unistavaju klub,Cia,Bia,Vucic diktira sastav..itd haha. Tako i u kosarci isto kukaste,te ovi poltroni sto su dosli sa limarom u upravu a sada ih uzdizete u nebesa. Odjednom bez ikakvih rezultata jos Pobegli iz lige, dobijate Neograniceni Budzet od drzave i AV,upadate u EL bukvalno preko noci i na gotovo uz pomoc drzave,i posle ste vi neka "institucija". Vi u stvari i jeste institucija ali za mahinacije,zamene teza,kukanja,prevara,lazi...itd.
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

prava istina@Bravo
G

Gostbre

pre preko 1 godinu

jel on ozdravio...da se javi na sud
R

Realno 1312

pre preko 1 godinu

Ipak provocira ...
b

bije dareglo

pre preko 1 godinu

i treba da vas provocira....
P

Paokara

pre preko 1 godinu

Jedno se mora priznati, ovom coveku i Arsen Lupen mora da skine kapu.
n

nice man

pre preko 1 godinu

Terza,budi srecan sto su ti nasli novcanik :)
M

Mladen84

pre preko 1 godinu

Citam ove komentare i samo mi jedno pada na pamet. Koje ste vi dijabole. Mozete do preksutra da se raspravljate i da pisete, on je adresa koja je svima nama nedostupna.
M

Motel Radmilovac

pre preko 1 godinu

Nego Zveki, otkrij ti nama najveću tajnu posle Rozvela, da li Nemanja Motika stvarno postoji ili je mitsko biće poput Jetija, Drekavca itd? Ako si 2.5 miliona spiskao na mitsko biće, ti ne da si mađioničar ti si iliuzionista🤭.
T

Tačno tako

pre preko 1 godinu

Odmah da naglasim da sam zvezdaš i to onaj zagriženi ali ipak gledam svojim očima i razmisljam svojom glavom bas kao i vecina zvezdasa sirom Srbije a i dalje...voleo bih da smo svake godine šampioni naravno ali bih i voleo da svake ili bar skoro svake godine napredujemo kao klub finansijski ali i kao tim da smo sto jači i kompetentniji u Evropi...i sve je to moglo biti da su se gospoda Terzić i njegovi sardnici (mislim na nadređene ne na Mrklelu koji je obicna figura) vodili tom idejom...medjutim svi smo svedoci da nam je tim sve slabiji (a brojniji) i sve matoriji ali su zato gospoda isisala ko zna koliko miliona i milona iz Zvezde raznim kombinacijama sa fudbalerima kojima fiktivno daju velike i nerealne ugovore (sad ce da vrate i Pavkova!!)...Terzic se vadi na to sto cemo opet biti sampioni,a bicemo jer smo i takvi puni "sindikalnih igrača" opet najbolji...ali to govori samo koliko su drugi slabi a ne o nasoj snazi...Terzic se stalno vraca na period gde je Zvezda bila kad je on dosao, gde nije bilo ni struje a Partizan je dominirao godinama Tačno je to, samo Terzću mi smo bili pre tebe evropski i svetski prvaci to ne zaboravi...i ono najvažnije i najiritantnije kod Terzicevih izjava....zar mislis da smo toliko glupi i kratkovidi,... kakve su tvoje zasluge u tome sto smo sad godinama sampioni...da li se to SLUČAJNO poklopilo sa dolaskom ove aktuelne vlasti na čelo države gde se prvi čovek ove zemlje deklarise kao vatreni zvezdas...i bićemo prvaci sve dok je on na vlasti to svi znamo, tako da je jako bezobrazno sto sebi pripisujes zasluge, da ti mozda nisi doveo Gasprom ili nekog sponzora milionskog...da smo pravna drzava i da tokove novca ne moze odredjena grupa ljudi prikriti Zvedina kasa bi bila toliko puna da bi npr. mogli i 5 miliona platiti transfere...ovako opet će Terzić ložiti lakoverne zvedase i placati botove i tribinu a kad jednog dana ode iz Zvezde, bas slucajno kad padne i ova vlast, ostace rupa u kasi tolika kao nikada u nasij istoriji....pozdrav za sve prave zvezdase kojima je Zvezda na prvom mestu...
M

Motel Radmilovac

pre preko 1 godinu

Kao zakleti grobar pružam ti ruku, alal vera majstore na iskrenosti. Živeo!🍻
D

Dex21

pre preko 1 godinu

A jesi li realni zvezdas?
B

BokiUSA

pre preko 1 godinu

Sve je to tacno. Ali je i tacno da je tako tretiran i Partizan u vreme zutih Tadica Dzombe... ne ponovilo se. Pogledaj ko je igrao u to vreme u klubu a ko sada. Istina da se krade ali ko god da je tu tako bi bilo na zalost.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Ovo mora da je Terza madjija zvao Lalatovica za robu.
K

Ko je gledao

pre preko 1 godinu

Kimija nedavno na tv, jasno mu je kakvi su navijači Partizana, ko nije neka pogleda. Sve najgore o toj tribini je rekao.
M

Motel Radmilovac

pre preko 1 godinu

Evo trčimo da gledamo Kimija, samo zato što si nam ti preporučio. Omgospode....
c

crveno bela mašina

pre preko 1 godinu

Priče o Bariju, pritisku i ostalo ste ti i Mrkela plasirali, što je bilo pogrešno. Baciš pogled na papir i trenera i shvatiš da je LE plafon, izlaz iz grupe kao prvi ili drugi, i to je to. Rokada sa špicevima kad im vreme nije, ne dovođenje Ada, desnog beka i rasnog napadača se videlo u 4 od 6 utakmica u grupnoj fazi. Kad bi baba imala m.da bila bi deda. Možda bismo imali +20, a moglo je lako da bude da imamo i +3, zato pustite te priče, ako smo već klub sa manirima, čemu ovakve izjave. Vreme priča je prošlo, nismo mutavi, tačno se vidi ko treba da ide, i neka ide. Mogu da se nerviram kad greše Stanković, Mitrović, Mustafa, Mijatović, kao što je grešio Eraković. To su deca, neki će da se dokažu, neki neće, ali ne mogu da gledam matore konje od 33+ godina kako nas kanale penalima, neznanjem i tupim izrazima lica nakon toga i da je sve to ok. Aman bre ljudi. Čime to doprinose Srnić i Krstičić od 70og minuta utakmice a ne bi mogli Stanković i mali Stanić kog ste oterali na pozajmicu? Pogledaj zadnju utakmicu, Surdulica pravi zicer a u igri nam tri zadnja vezna, direktan Srnićev igrač. Borjan, Gobeljić, Azarovi, Milunović, Pankov, Mijailović, Kangva, Katai, Mustafa, Motika, Pešić uz Popovića, Lekovića, Stankovića, Stanića, Kneževića, Prutseva, Mijatovića, Bena su valjda sasvim dovoljni za našu ligu. Za Evropu imaš Vasiljevića, Erakovića, Dragovića, Rodića, Nikolića, Kangu, Ivanića, Mitrovića i Bukarija, dakle, zadnji vezni kao Ado i dobar špic. Kulibali, Srnić, Krstičić i V. Nikolić su svoje odigrali, bespotrebna mesta zauzimaju. Imaš tih 30 igrača, i to ti je majstore. Svako na svojoj poziciji da igra pa šta bude. Da, na kraju trener. Mora da napravi igru za probijanje bunkera. I mora da napravi ekipu za brzu tranziciju u evropi.
s

sve se

pre preko 1 godinu

slazem sem za tog laznog ada za kog ste se svi zalepili koji je klupa u serifu godinu dana bio
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Jedna od većih bitangi ako ne i najveća u našem fudbalu.
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Posle Bjekovica da !
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Tvorzan veći Minhauzen on ponoćnog uprava kauboja čiju sliku drži da duvaru u kancu!!!Pa kako sabra s Haifom 4:2😂😂😂😂???Pride sve ovo ostalo posebno “da su svesni starih,istrosenih igrača,zasićenja!!!Pa sto vratiste Miluna,Srnu,Krsticića i onog nesretnog Šilju(brze mu ćale seta po parku u Vrnjačkoj banji no sto mu sin centarfor može da potrči na terenu).Još ima tih kiks transfera teških preko 30 miliona € unazad 5 godina!!!Bačene pare.Malo nasminkan Rajko,ima blok pomoćnih terena iza juga i to je pristojno ali sve oko toga starije od Tvorze i Mrkele zajedno!!!Neki dan sam gledao Grafičar -Rad seniore a dan posle Zvezda-Rad omladince,idu do svlačionice tačno im gradski prevoz treba.Prolaze omladinci kroz publiku a ni seniori Grafičara nije puno bolje.Sve skupa laznjak i Potemkinove kulise.Sram te bilo Tvorzicu za sve štetu koju svesno pravite klubu!!!!Ocigledna je i ne treba prevodilac.
t

trta i mita

pre preko 1 godinu

samo zna da smisli i proda pricu sto jes jes
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Кад се појави, онда није требао. Кад се не појави, питају се где је. Ко би хејтерима угодио? Ево само чињеница. 6 титула, 7 за 8 година. 3 Лиге шампиона, 3 пролећа у Европи. Једини клуб у историји који је из првог кола ушао у Лигу шампиона и то два пута и има 2 победе. Једини клуб у историји који је дочекао пролеће у Лиги Европе из првог кола. Рекордних 12 бодова у групи. Топ 40 клубова на листи. Коме је тешко нека пати, мени је ово златно доба. Исто важи и за кошарку.
b

bije dareglo

pre preko 1 godinu

Bravo za kom bratina,ugasio si ih!👍
G

GOL

pre preko 1 godinu

Neka nervoza izbija...
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Није лако, за 6 месеци Лига шампиона и 25 милиона евра.
a

aleksa101

pre preko 1 godinu

ako su nam potrebne ovakve pobede, kad Djed nije imao kontakt sa protivnikom šta reci onda..da slušam drugare grobare,kako smo ukrali titulu..
@

@aleksa

pre preko 1 godinu

Ti njima kaži, da smo mi smešni kakvi ste vi lopovi, još u staroj jugi su dve ukrali, a Srbiju da i ne spominjemo. To im kaži.

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Mislis ako su vam potrebne "placene titule"? Pevali ste da nisu, ali ipak jesu!!!
A

Alo bre

pre preko 1 godinu

To kaze covek sa POTERNICE.Zna se kome zahvaljujuci ste prvi a pitajte tog sa poternice za koga navija,sigurno ne navija za zvezdu.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Које потернице? Где то може да се види? Да ниси ти то сањао? Ево, објави линк, баш ме занима.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Мислим на линк потернице, не на линк Тегијеве емисије.
A

Alo brr

pre preko 1 godinu

Jel ti to terza rekao da se objavi link?Ne budi smesan,smeje ti se cela Srbija,svi znaju ko je ovaj kriminalac
s

smeje mu se i

pre preko 1 godinu

crna gora, i mi znamo da je lik kriminalac....
M

Motel Radmilovac

pre preko 1 godinu

Bravo Terza, grobarčino stara, kako ih gasiraš. Vodili 4:2 protiv Haife, u dve utakmice. Ahaha, jbt, pa ovo ni Monti Pajton ne bi smislio. Samo nastavi i dalje, puna podrška od grobara. Ispao si od ahahaHaife za LŠ ejjj, pa ti si genije🥳🥳🥳🥳
@

@feget

pre preko 1 godinu

Artmedia likes this...
M

Motel Radmilovac

pre preko 1 godinu

Kairat 🤭
Д

Дадо Нк

pre preko 1 godinu

Као Партизановац пишем.Ја неспособније управе и виших криминалаца нисам гледао у историји спорта.Ти си друже трепао у ових 6 година да будеш далеко и испред Партизана за једно 3 скале.Као Динамо у односу на Хајдук напр.Успио си толике паре да скуцаш,да промашиш толико у довођењу играча,да даш обичном навијачу ЦЗ те паре,направио би тим и ростер за 2 класе бољи.Поврх свега требају судије да те гурају,имаш ростер од 40 играча,буџет виши 3 пута од Партизана и ти проспеш 6 година у празно,невјероватно.Упорно доводиш шпицеве а одбрана ти шупља,бекова без,и ти упорно доводиш шпица ево три рока,погодио би га на еци пеци пец више.Ми можемо да не освојимо титулу још 10год мени то није проблем.Просто ми је фасцинантно да после успијеха у Европи,гурања са свих страна и форсирања,ти у ове три год не можеш у Лш да уђеш гледајући ривале са којима си играо.Поврх свега,ове године имаш највећи буџет у историји клуба и не презимиш у Европи.Ти си буквално МАЂИЈА.
G

Gosty

pre preko 1 godinu

Није требао ин да вуде три скале изнад Партизана него Звезда, а он у затвор!
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Sve tačno, svaka čast
N

NoName1

pre preko 1 godinu

Zvezda jeste tri skale iznad Partizana. Ako misliš drugačije, pogledaj penal za Partizan u derbiju da vas spasi sramote. U prvih pola sata ste imali 24 posto posed lopte. Na domaćem terenu čoveče. U situaciji kada vam treba pobeda bi niste u stanju da izađete iz šesnaesterca.

boskoiricanin93@gmail.com

pre preko 1 godinu

Kazes trebaju ti mladi igraci a dovodis matorog i potrosenog kulibalija. Aj da vidimo koga ces sad da dovedes, opet nekog povratnika( PAVKOVA) ili nekog opet matorog igraca. Zivi bili pa videli! Pozz delije
G

Gostbanjalucki

pre preko 1 godinu

Podrska puna Terzo MADJIO
s

slavuj

pre preko 1 godinu

Kažeš Ben Jeder iz Monaka vrijedi 30 miliona. Gospodine Pepe iz Nice je plaćen 75 miliona koliko je platio Arsenal. Koja demagogija od strane Terzića.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Па није Пепеа помињао.
@

@slavuj

pre preko 1 godinu

I Megvajer je plaćen 80 miliona. Ali ne vredi toliko. Isto tako i Pepe.
G

Gost56543

pre preko 1 godinu

Tebe čeka obrađivanje krompira
d

darkobg

pre preko 1 godinu

Hoće,hoće kao što tebe čeka Ferari u garazi
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Свет је леп када сањамо.
P

Puna Podrska

pre preko 1 godinu

SAMO NAPRED TERZO LEGENDO CELA ZVEZDASKA SRBIJA JE UZ TEBE! 6 TITULA...🏆🏆🏆🏆🏆🏆
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Sto bi rekao Gavrilo (Branislav Lecic) iz Tri karte za Holivud : ,,Prave onolike skoletine, domove kulture, bolnice a zatvori ovolicni.... j. drzavu koja nema zatvore. Puuu".
G

GrobarKosmet

pre preko 1 godinu

Cuj da placemo, pa vi vristite
R

RRRSsssrrr

pre preko 1 godinu

Mađijo samo napred!!! Gazi sve ispred sebe!!!
A

Atila17 1

pre preko 1 godinu

Ima mađija problem.....može da gazi sve ispred njega....ali Evropa je na žalost iznad njega.....
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Videlo se protiv Makabi Haife i Monaka koliko ste dobri pisem kao navijac Partizana ali bez ikakve zle namere nije se ni Partizan proslavio da budem objektivan i realan.Sportski pozdrav.
U

U čemu

pre preko 1 godinu

Da se proslavi, ispada da ste vi ti koji svake godine igrate Evropu i pravite rezultate, prosto neverovatno. Kad bi mi nabrajali klubove koji su Partizan izbacivali, bilo bi vas sramota, od Šamroka pa do Flore.
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Bilo je zadnjih godina svega i svačega,svakojakih sudijskih grešaka u korist Zvezde i Partizana ali ono što je dosudio Minaković u 92 minutu protiv Radnika je tragikomično.Smešnije i od Zvezdine titule iz '46-te.
G

Gostqq

pre preko 1 godinu

Tragikomicnije od 3 nedosudjena pebala za TSC?
@

@mauro...

pre preko 1 godinu

Šta tek reći, za Partizanove poklone, pa to je da čovek ne poveruje. Najveća pljačka ikada desila se u derbiju, kad je Milijašu sviran opsajd, a on tri metra iza igrača, samo što vas slabo pamćenje služi. Uhvatili se jednog prekršaja kao pijani plota, što se niste javljali posle Bačke Topole, Niša, Kragujevca, Novog Sada i još mnogo penala koji su vama sudjeno a protivnicima nisu, koliko čovek mora biti pokvaren, da spominje taj faul, a sve drugo zaboravlja.

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Jedino smesnije od toga je onaj penal nad Boacetom, kada je zapeo o busen u 85 min protiv Vojvodine pri rezultatu 0-0 one sezone kada je Partizan pobedio sistem i nadmudrio drzavu!
A

Afrikana/narakana

pre preko 1 godinu

@@mauro, zajebavaas a??? Ono kad lopta izasla metar, to se ne racuna?
b

bršcz

pre preko 1 godinu

Funkcioneri na državnim jaslama braća Terzić i Čović šampioni u praznim pričama! Ne kazem da nemaju uspehe bolje nego ovi pre njih ali sam siguran da su upropastili 10 godina šanse da zvezda bude jak i stabilan klub sa sistemom u oba sporta bez politike!
m

micura

pre preko 1 godinu

Sto da placete kad se igra dok se ne postigne gol, var malo radi , malo ne, imas budzet ko sve ekipe zajedno....pa jos da places
k

kemp

pre preko 1 godinu

Kao Veliki Zvezdas zelim da kazem samo jedno. Nadam se da ces otici iz kluba i da povedes i sina i Mitra i Vujadina i svu svoju strukturu koju si doveo da ti ledja cuvaju! Nazalost samo te rezultati odrzavaju!
S

Sesta Titula

pre preko 1 godinu

@kemp... pozdravi tvog vucelica i poruci mu da redovno gleda Zvezdu i Terzu u LS naredne godine i da Terci cestita settu titulu za redom!
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

TAKO JE TERZA MAJSTORE,PUNA PODRSKA SVIH PRAVIH ZVEZDASA I DELIJA!👍
M

Mikicar

pre preko 1 godinu

Koliko je placen Motika? 1.5? A ok a onaj drugi kako bese bukari ili tako nesto , nije 2 nego 3 mil? Pogodio terza sa svim pojacanjima, najvise sa sudijama i varim
z

zaks

pre preko 1 godinu

Nije ti lako, vjerujem.
P

Pogodio

pre preko 1 godinu

u nedelju sa Minakovicem
Š

Šta vas

pre preko 1 godinu

Briga koliko je plaćen Motika, niste ga vi platili. Samo mi nemoj reći da je to od penzionera ili neku takvu glupost.
n

nebo

pre preko 1 godinu

Nisam ni citao a vec znam o cemu je pricao
g

geodeta

pre preko 1 godinu

Žalosna je zemlja u kojoj ovakvi pričaju za novine i narod. Sliku je metuo na zid i misli da je serif. Bravo.
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Joj ovog prepucavanja bože dragi.Pa i Zvezda i Partizan imaju povlasten status u odnosu na ostatak lige i ove priče da je pošteno mi bi imali ovoliko a vi onoliko su čiste nebuloze.Prvo i osnovno i jedni i drugi imaju krseve od ekipa s tim što partizan ima veću krsinu i pitanje je da je sudjenje pošteno ko bi bio na kojoj poziciji i da li bi bio favorit za prvaka.U prevodu jadan je naš fudbal i mi navijači zajedno s njim.
r

rec po rec

pre preko 1 godinu

Bez obzira ko ima kakvu ekipu ne znaci da bi taj sa, po imenima,boljom ekipom sigurno bio prvi. Jedan lester je bio prvak Premijer lige, a sigurno nije imao po imenima bolji tim od MC,MU,Liverpula,Celsija itd
K

Kimih19

pre preko 1 godinu

Nemas navijace na stadionu.. To sto pricas je demagogija.. Promasio si pojacanja.. Nemas mlade igrace u timu.. Ispadas od ekipa koje imaju manji budzet od tebe (Serif i Makabi) Koristis vuglarne i prljave izraze, kojih se svaki normalan covek stidi. Navlacis gnev na svakog normalnog coveka..bio on Zvezdas ili Partizanovac
@

@

pre preko 1 godinu

Bravo, navijam za Partizan a Zvezda mi se zgadila zbog ovog coveka, neverovatno kako to moze da sedi na celu jednog velikog kluba
S

Smislov

pre preko 1 godinu

Kad se sjetim vaših marginalnih nastupa u LP, koje niko ni po čemu ne pamti osim po gol razlici u debelom minusu, stvarno ne znam čemu se raduješ tom takmičenju. Novac? Njega će za vas biti kada za nikog ne bude.
@

@besmislen

pre preko 1 godinu

Cemu je sluzio tvoj klub u LS? I zasto nemate pobedu u tom takmicenju decenijama?
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Sećamo se i mi vaših.

Kontraudar

pre preko 1 godinu

Zna se ko je igrao LŠ u setovima.
1

1346

pre preko 1 godinu

Tvoj Dinamo je bio rekorder po broju uzastopnih poraza u Ligi šampiona, čini mi se pune dve sastavljene sezone sa porazom od Liona 7:1 u Zagrebu. Mi smo bar pobedili Liverpul.
n

nemus567

pre preko 1 godinu

Nismo mi, već javnost je proglasila da imamo najbolji tim posle Barija, uz to smo i dobro počeli sezonu. Javnost ko klinčadija sa ovog sajta koja javnost.
J

Javnost jel ?

pre preko 1 godinu

http://www.crvenazvezdafk.com/sr/vest/11551/terzic-imamo-najbolji-tim-u-poslednjih-30-godina....mozda se lazni doktor zove javnost ?
l

lazes

pre preko 1 godinu

ko lazni doktor
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Bitno da ste u Evropi imali pošteno suđenje i završili poslednji na tabeli.
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Pa nismo, da jesmo ne bi Monako dobio onakav penal u Bg
@

@Gost9

pre preko 1 godinu

Kakav penal ? Cist penal,tako se to zove,e sad sto u North (Koreji) Srbistanu to ne bi svirali protiv petokrake,to je vec nesto drugo. Da je sudio Minakovic, Monako sigurno ne bi dobio penal za Srnicevo saplitanje sa ledja na sred sesnaesterca.
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Vi za takav isti penal protiv TSCa kažete da nije penal. Sad sam zbunjen, je l jeste ili nije? Ili jeste kad je protiv Zvezde a nije kad je protiv Partizana? Licemeri ste bili i ostali. A da oladite sa cenzurom?
l

lazni dr

pre preko 1 godinu

laze dok zine. Kako znamo da laze? Kada laze, mrda ustima dok prica.
N

Niste zeleli

pre preko 1 godinu

Ali ste morali. Kad bi Partizan gurale sudije kao vas,mi bi bili prvaci sa 20-30+ bodova,ono kao vi ovih 5 sezona. Poligraf je cudo,pitam se dal' bi smeo da ponovis ove izjave na poligrafu,"preposteni doktore" ?
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Kad bi nas sudije gurale kao Partizan... Neka, ne treba, bolji smo mnogo od Partizana, svakako bismo bili prvaci. A samo mi kazi, gde su nas to pogurale sudije?
@

@Gostyyy

pre preko 1 godinu

U Surdulici za pocetak,Nisu,Kragujevcu,Subotici....gde nisu ? Zato najjaci tim od 91 zavrsi zadnji u grupi. A da, prioritet je da stignete do namestene titule i LS
k

komedija sa vama

pre preko 1 godinu

ZAISTA MISLIS DA PORED VAS OVAKVIH MISLITE DA MI TREBA DA "NAMESTAMO" MA SAMO NASTAVITE SJAJNO DA IGRATE...
l

lupetas...

pre preko 1 godinu

Zvezda nije ni igrala u subotici toliko o tvom komentaru...
C

Cemu cenzura?

pre preko 1 godinu

A sta je sporno na tim utakmicama koje si naveo? Mislim, pitam sta je realno sporno, ne sta je sporno u grobarskoj paralelnoj realnosti. Jedino od svega toga moze da se diskutuje da li je ili nije bio faul nad Milunovicem, a i to je samo slobodnjak. U 95 od 100 ni je padne gol. Bukvalno je majstorstvo Kataija donelo pobedu. I sve to sto si naveo je anulirano vasim smicalicama protiv TSCa, sa, pazi sad - 3!!! nedosudjena penala za TSC. Neka je jedan 50/50, dva su sigurno cista. A ako zelis mogu jos vasih mesetarenja da nabrojim, samo reci. I sta tacno cenzurisete u ovom komentaru? Istinu?
@

@komedija

pre preko 1 godinu

Vise ste tragedija. Nema sta da mislim,videli smo 100 puta kako namestate,zadnji put u Surdulici
T

Taribo

pre preko 1 godinu

Ko o cemu, terza o postenju...
0

0% alkohola

pre preko 1 godinu

@Nenad1246 Netačno je to što pričaš. Terzić postaje generalni direktor Crvene Zvezde u decembru 2014. godine, a OFK iz Super lige ispada naredne sezone 2015-16, a potom i iz Prve lige Srbije (druga liga) sezone 2016-17. Nema ni govora o 10 godina krckanja onoga što je Magico napravio. Brod je potonuo onog momenta kada je kormilar otišao.
V

Vajsmiler

pre preko 1 godinu

A da ti nisi uzeo novac sebi od prodaje Vanje Grubača, Baneta Ivanovića... ne bi OFK bio u trećoj ligi...
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

OFK je trebalk deset godina da potroši što im je Terzić ostavio i tek onda su ospali iz lige sa legendama na čelu. Eto malo činjenica nije na odmet. Znači 10 godina je posle odlaska Terzića iz OFK bio superligaš kojeg su vodile čuvene legende kluba i odvele ga u treću ligu. Kanda nije do Terzića.
D

Duh koji lebdi

pre preko 1 godinu

Da li neko može da zaustavi ovu tiradu, trovanje, omalovažavanje, princip "mi smo jedini važni ostali su nebitni" i "mi treba da budemo konstantno prvi jer je sve ostalo krađa"... od strane Zvezdana Terzića i Nebojše Čovića i to u svakom obraćanju. Ovaj prvi, izmedju ostalog, kaze da je jedina titula koju je Partizan osvojio u poslednjih 8 godina krađa i da je to trebala Zvezda da osvoji ali je prakticno nemoguce nabrojati sve bljuvotine i sva omalovazavanja koje je izgovorio. O ovom drugom da i ne govorim sta je sve pricao pri svakom obracanju. Juce je lik na promociji trenera potkacio sve zivo. Neverovatno je da i jedan i drugi bljuju vatru i iskazuju neku žuč prema svemu sto nije Zvezda i sto eventualno pokusa da bude bolji od nje. Donekle mi je jasno sto oni to rade, imaju licnu korist, ali kako bar nekad ne razmisle da nece dozivotno biti na tim funkcijama i da nisu besmrtni i da ovakve okolnosti nece biti vecno.
J

Ja Terzan, a ti Džejn

pre preko 1 godinu

Bravo !
B

Buljson 1976*

pre preko 1 godinu

Terza brate, 40% nacije će nam biti poremećeno od tvog gaženja njih, traumiraš ih i lepo si im dao naziv koji odlikava njihov karakter, a Žeksa si istraumirao da je poslednjih godina u teškom stanju.
n

ne lazi

pre preko 1 godinu

madjija reko 70% Srbije navija za petokraku,on i cora licno izbrojali hahaha cirkus
G

Gosjupiter

pre preko 1 godinu

SRAM VAS BILO! Ja sam od onih "60%" navijaca! SRAM VAS BILO!
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Ma ti si pao s Marsa. Pre bih rekao po tvojoj upornosti ostavljanja istog komentara da si u onih 20% iz komsiluka
D

DDz

pre preko 1 godinu

Partizan, zvezda, farma, parovi,crni panter,mitrovic...to su nase teme?mi se za to svadjamo?a sta je sa poskupljenjem, sa gladnim ljudima, sa bolesnom decom?zasto se ne svadjamo zbog toga.odvracaju nam paznju sa glupim stvarima da bi mi cutali.eeee moja SRBIJO
B

Bnm

pre preko 1 godinu

Pusti Terza to, nego koliko će biti karta za polufinale LE koje igrate na proleće? Aj kaži i za to da je narod rekao...
r

realan 2

pre preko 1 godinu

a sudjenje? nista? opet sprecen da dodje?
I

Istina..

pre preko 1 godinu

Mnogo mi je drago sto smo rastuzili grobara iz Radnika Subotica.... Iskreno najdraza pobeda u sezoni
p

penal za crvenu

pre preko 1 godinu

SUBOTIĆ UDARIO PO ZVEZDI: Nismo smeli da im uzmemo bodove, čitavu utakmicu vrištali su i bacali se da bi dobili penal!
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

I ovaj počeo sa montiranim intervijuima kao i onaj što ga je postavio tu.
S

Subotic Nemanja

pre preko 1 godinu

Zvezda kao Zvezda i njihovi igrači kao njihovi igrači su navikli da na svaki kontakt vrište na sudiju i da padaju. Mogli ste da vidite i na ovoj utakmici, četiri puta su simulirali penal. Njima je verovatno rečeno da na svaki kontakt koji postoji i ne postoji padaju i vrište. To se desilo i sada, sudija je podlegao pritisku.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Није свиран пенал као на дербију.
R

Reci nam...

pre preko 1 godinu

Sta je bilo u Backoj palanci? Oj postenjacine nase grobarske .
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Cetiri puta? Ko? Srnic i Ibrahim, i uredno dobili kartone, cak Srnic i nije simulirao, ali nije ni bilo za penal. Gde si nasao jos dva? Ili je to po starom dobrom obicaju, samo gruvaj i preuvelicavaj? Da nisi, ne daj Boze, gledao Zeksa?
R

Radamelo

pre preko 1 godinu

Jeste simulirali i dobili kartone uredno. I nigde nema skakanja na sudiju. A pogledas svaku utakmicu partizana rikardo, natko, urosevic svi za bilo koju odluku opkole sudiju i vriste na njega. Tolko se bahate da je poceo i bazdar tako da se ponasa sa 6 utakmica u karijeri...
G

Gost888888

pre preko 1 godinu

Ovakvih će da bude uvek ali takvi bi trebalo da šibicare ili kopaju krompir, da im se zna mesto a ne da budu u institucijama.
S

Subotic Nemanja

pre preko 1 godinu

- U tom trenutku ni ja ni saigrači nismo mogli da verujemo da je svirao faul pošto kontakta nije bilo. Osetili smo pritisak od sudija u tim trenucima da smo očekivali kad će da sudi nešto za Zvezdu. Eto, baš iz tog prekida u 93. minutu je pao gol. Sudija je produžio utakmicu sedam minuta što nam se dešava svaki put kad igramo protiv Zvezde, uvek smo igrali po 100 minuta - rekao je Subotić za Republiku, da bi ubrzo nastavio.
G

Gostkldelija

pre preko 1 godinu

Burazeru, kada je nama zadnji out sviran penal a koliko ste vi pobedili utakmica iz penala i koliko sto dali golova u 90 plilus minutu.... ili bolje secas li se kad ste nas zadnji put pobedili? kad se setis javi se...
M

Ma sta nam naprica

pre preko 1 godinu

Ahahahha 10 minuta su lezali na terenu to je svako video u prenosu i on se zali na 7 minuta nadoknade... Ej bre
4

454578

pre preko 1 godinu

Zamisli sudija produzio utakmicu 7 minuta a oni se izlezavali 15 minuta, nemoguce....
J

Juninho Pernambucano

pre preko 1 godinu

Prvo: "Nismo želeli da plačemo kao Partizan" Saberite broj saopštenja koje izdate u toku jedne sezone. Drugo: “Da Partizan nije imao pomoć bilo bi +20” Jedan Man City prospe bodove ali Stub SrBstva ne sme. Takođe moć Crvene Zvezde smo videli u Euro nastupima. Treće: "Nismo mi, već javnost je proglasila da imamo najbolji tim posle Barija" - Napravili najbolji tim u poslednjih 30 godina i svesno smo uradili to, jer želimo Ligu šampiona. Zvezdan Terzić (zvanični sajt kluba 2021. god.) Kada će biti objavljene cene ulaznica za polufinale LE?
a

alo bre

pre preko 1 godinu

jeste, vidjeli ste moc Zvezde, dali smo 4 gola ekipi koja je pobijedila monako u gostima, a kome ste vi dali 4 gola u evropi?
G

Gostmiki1234

pre preko 1 godinu

To samo kod nas ima da ti sudi sudija ciji brat igra u klubu koji se bori za tirulu sa nama...
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Jeste li platili porez?Rekao si u septembru.
@

@simoje

pre preko 1 godinu

Ovo nisu vesti o ostoji
X

XD

pre preko 1 godinu

:DDDDDDDDDDDDD
G

Gost 82

pre preko 1 godinu

terza magija
s

strasno...

pre preko 1 godinu

koliko meseci treba da prodje da vrsni terzic shvati da je trener najveci problem a ne igraci... taj najperspektivniji trener blage veze nema sa zivotom a ti ga branis... ispao je od zalgirisa alooo
7

7777

pre preko 1 godinu

. Svesni smo gde smo pogrešili i da smo naivno ušli u utakmicu u Monaku. Znali smo da ulazimo u ring sa jačim rivalom, a u tim situacijama se ne ide spuštenog garda, da ga potcenite. Pa ko je doneo odluku da u monaku igras bez zadnjeg veznog pa tvoj smesni trener koji ne zna defanzivno da postavi ekipu a ni napad nije bio gori zadnjih 5 godina.... maksimalno dva gola po mecu....
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

"Od rezultata zavisi čak i Zvezdan Terzić." Tesko je dokazati dal ti radis svoj posao dobro i posteno (mozemo predpostaviti, ali teze dokazati mi obicni smrtnici). Ali za razliku od tebe mozemo sa 100% sigurnosti reci da Mitar Mrkela svoj posao ne radi dobro. Pa mi ubodemo svakog 20-og igraca. Sad vise ne pominjes dolazak Motike, ne pominjes kako ste uspeli da dovedete igraca Bajerna? Ko je odgovoran za dolazak Kulibalija? Pricas o nekoj odgovornosti, a jedini koji je snosio odgovornost za ispadanje od Makabija je Stankovic (ne branim ga, ispao je i od Omonije i Serifa), ali odgovorni ste i vi sto mu niste doveli krstenog napadaca na vreme, sto mu niste doveli bekove, zadnjeg veznog.
k

kup

pre preko 1 godinu

Ovakva saopštenja i obećanja imate pred svaki prelazni rok...dobro pročitajte, zapamtite datum ...i nema ništa od toga...živi bili i videli...
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Sto ne kaze kako su pobedili Radnik iz Surdulice iz slobodnjaka koji nije ni bio.Igrac Radnika nije napravio prekrsaj nad Milunovicem sto su potvrdili svi relevantni ljudi.
S

Soko

pre preko 1 godinu

Donese savez pravila o pstepenom smanjenju lige na to reaguje jedan covek mi mo svih pravila menja se sistem.Toliko kolko je u Srpskom fudbalu ucesce bilo kog fudbalskog funkcionera pa i Terzica.
@

@soko

pre preko 1 godinu

"mi mo"?
P

Posmatrac Sa Strane

pre preko 1 godinu

Lice sa poternice, koje nije dozivelo u osam godina sudski epilog, samo po sebi predstavlja podsmeh i ruganje casnim i postenim ljudima. Na zalost u Srbiji takvi ljudi jos “cvetaju” na polozajima i niko jim nista ne moze. Bacaju “kosku” da se još između svađaju. Dokle više…?!
R

Robin Van Forme

pre preko 1 godinu

Ovaj terza je legenda, do juce pricao da je najjaca zvezda od 91 da ce biti prolece u evropi i sad opet ista prica: partizanu se pomaze, najvaznije prvenstvo.. sefe sta bi s‘evropom? Jer najjaca ekipa od 91 nemoze da prodje EL? Mars iz zvezde.
1

1346

pre preko 1 godinu

Može jedna evropska sezona da bude loša posle pet dobrih. Ko si ti da teraš bilo koga iz Zvezde?
M

Ma dokle vise...

pre preko 1 godinu

"Razmazili smo javnost i očekuje se da svakome moramo da damo pet golova." Sta prica ovaj čovek, pa od spartaka tj 8 oktobra nikome ali nikome nismo dali vise od 2 gola, a ovaj tim je dominirao na pocetku, I njemu je trener perspektivan koji posle sezone gde je zavrsio prvi u grupi, sada je njemu OK sto smo zavrsili cetvrti?
p

pedja....

pre preko 1 godinu

A kako se zove ono oko bjekovica, nije plakanje?
@

@pedja

pre preko 1 godinu

Ne, potpuno si promasio... To je bila demonstracija sile, video si epilog.
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Pa jeste, placete za bjekovicem
R

Računovođa

pre preko 1 godinu

Ali lik kaže imali smo u obe utakmice prednost po 2-1 što daje 4-2 za nas haha haha pa koji car... Ma da evo igrali ste u stvari LŠ a Makabi LE. Kakav prodavac malge.
r

realan 2

pre preko 1 godinu

,,nismo mi vec javnost ovaj tim proglasila najboljim od barija,, dosta, ne mora dalje... nego, sta je sa sudjenjem, hoce se konacno pojaviti?
G

Gost...

pre preko 1 godinu

doktore ma sta kažeš, ma bilo bi +40.....samo da vas ne kradu, al kakve to veze ima sa Omonijom, Serifim, Makabijem, ovogodišnji Evropom, promasenim strancima....eto mi sa 1.1 miliona za pojacanja ostali u evropi sa dva tima iz lige petice, a kod vas 1.......o to ti objasni tvojoj javnosti....a doći će dan, svaki dan je sve bliži, kada ces/ćete platiti za sva zlodela, pogotovo za ovo kradem te i još se dicim javno sa time.....sve dodje na naplatu terza....samo sad si zatvorio i kid Mila vrata......sve dodje kad tad
@

@gost

pre preko 1 godinu

Samo me zanima, onako iskreno, odakle tebi informacija da ste na pojacanja potrosili samo 1,1 milion? Vidi, ne podnosim Terzica...realno je muljator kao i ovi iz vase uprave...ali me zanima otkud ti to da transferi Andradea, Traorea, Dijabatea, Pavlovica, Markovica, Sehovica i Filipovica kostaju samo 1,1 milion? Pritom kada su u pitanju ulazni transferi Partizana, ovi vasi iz uprave cifre kriju kao zmija noge...
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Alal vera, vi ste bolji i od atletika onda, oni imaju 300miliona za pojacanja, a ispali su iz evrope. Sto ne dovedete simeonea
i

ima li

pre preko 1 godinu

neko normalan da vodi nas voljeni klub...Vidica na celo dosta je ovih krimosa.
J

JUSTICIO

pre preko 1 godinu

VREME JE DA OD UZROK SVIH ZALA MOG VOLJENIG KLUBA! ŠTA TRAŽI OVAJ LIK U ZVEZDI. OSIM IMENA ,ON NEMA SA ZVEZDOM NIČEG ZAJEDNIČKOG! OBOGATIO SE OD TRANSFERA I MEŠETARENJA! PRODAJE ČIVEK UTAKMICE! MONAKO, TRABZON, FENER TAMO, HAIFA! SRAMOTNO! MARŠŠŠ IZ ZVEZDE! VIDIĆA NA ČELO! ILI NEKOG OD NAŠIH!
T

Ti misliš

pre preko 1 godinu

Ako dodje Vidić da će sve biti rešeno. Ne vode legende klub, nego pare. Ovaj zna da pliva u mutnim vodama, a Vidić ne zna, to ti je razlika. I ja bi voleo da vidim Vidića u Zvezdi, ali mislim da se ne bi snašao, upravo zbog tog plivanja
1

1346

pre preko 1 godinu

Jeste, pa ćeš posle sa Vidićem da pratiš sezone kao u vreme Lukića i Adžića. Nigde nije vodio neki klub, otkud znaš kako bi se snašao organizaciono?
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Malo se pere, ali je za vecinu stvari rekao istinu.
C

Comi81

pre preko 1 godinu

MRS IZ ZVEZDE !!! Nije Zvezda poligon za tvoje kombinacije!
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Prosle godine kad Stanojevic na konferencijama pricao o Zvezdi, ovde ga proglavali kompleksasem, bolesnikom, nema kako ga nisu vredjali.. A sad ovaj kad iz cista mira prica o Partizanu, to vjerovatno nije slucaj. Zali se na Savez, a cak i sina ugurao da tamo radi. Zali se na Srdjana Jovanovica, momka koje ce suditi zavrsnicu LS ove sezone (samim tim je pod prosmotrom UEFA), bas ce rizikovati da izgubi status zbog neke tamo Zvezde ili Surdulice ili koga vec. Samo polako, trose se i te price za spinovanje i izvlacenje.. jos samo malooo..

Sakur

pre preko 1 godinu

cuj jos samo malo pa oni ce prvi glasati za gazdu jos 20godina
G

Gost@gost999

pre preko 1 godinu

Nece on da izgubi status zbog Zvezde i Surdulice, vec zato sto navlaci za Partizan.
G

Gostasdfgh

pre preko 1 godinu

Opet ti sa tvojom logikom. Terza spomenuo dva puta Partizan za polusezonu, i Stanoje koji je dva puta do podneva i tri puta od podneva svakog dana pricao o Zvezdi, to je tebi isto? Grobarska logika na delu...
n

nekilik120

pre preko 1 godinu

Hahahaha pa koja smejurija, nismo mi rekli da imamo najbolji tim od barija nego javnost, kako da ne. Sve sto profesor doktor terzinjo kaze moze da se proveri na internetu i vidi se da laze! Oslobodite zvezdu od svojih kandzi i ti i mrkela i pustite kompetentne ljude da dodju na celo zvezde i rade posao!
M

Mekmanaman

pre preko 1 godinu

Ako će biti "kompetentni" kao ovi pre njega kad nismo videli titule i ispadali u sezoni kupanja, onda bolje da ostane.
A

Afrikana/marakana

pre preko 1 godinu

Skupljate bodove u Evropi!! Ti si takav strucnjak da ti nema ovog gore da podrzava ovo zlo u Partizanu i tebi gura pare!!! Kako te bre nije sram baar nalo Ofke!! Unistio si ga kradjom!! Jednog dana bice pravde!!
l

lupetas...

pre preko 1 godinu

Pa kako onda zvezda ima 46000 koeficijent u evropi? Ajde reci nam genije...
S

Sotir

pre preko 1 godinu

Bili ste na 100 i nekom mestu! Niste branili nista!! Sad branite, pa ce se viseti za dve godine gde ce te biti! Liga sampiona nula bodova!
@

@Sotir

pre preko 1 godinu

Ne može Liga šampiona nula bodova kad se dobija na startu četiri poena u klupskom koeficijentu, odnosno 0.8 u nacionalnom.
L

LePoqew

pre preko 1 godinu

Aj sase pomerite
K

Klasika

pre preko 1 godinu

Djon obraz klasika..
G

Gost89

pre preko 1 godinu

Pa jeste vazna ali nije najvaznija. Najvaznija sezona ce biti onda kad se budete gasili, a to ce se nazalost desiti sigurno kroz 5-6god..Igracete sled.sezone Ls zahvaljujuci zna se kome, a i Upravi Partizana, tako da ono.. Lagana prica dok ne dodje sve na naplatu, a tad ce jedno lice sa poternice opet da bezi verovatno iz zemlje kao nekad. Srdacan pozdrav
@

@host89

pre preko 1 godinu

Zvezda i Partizan se nikad neće ugasiti, nemoj da lupaš, niti će ikad igrati drugu ligu. Ja bih iskreno voleo da jedni i drugi, budu malo u drugoj ligi, i to zajedno. Harače ovom našom ligom, sve dok neko ne uloži ozbiljne pare u neki treći klub ili još bolje u više njih. Kad bi neko uložio u npr. Vojvodinu 15,20 miliona u pojačanja, bili bi ladno prvaci, ni sudije im ne bi mogle ništa, kvalitet uvek na kraju pobedjuje.
M

Mrštamo!

pre preko 1 godinu

Da,najbolje je da se mi ugasimo a vi POŠTENJAČINE da konačno zasednete gde vam je i mesto jel?
G

GostHilti

pre preko 1 godinu

Pa i da se ugasimo i onda ćemo biti uspešniji od vas neznam kao vam nije to jasno 😁
G

Gosthyxh

pre preko 1 godinu

ajde u Spuž doktore
B

Blejk Karington

pre preko 1 godinu

Nemoj tako doktore, znaš kako kažu "i bogati plaču".
V

Vlada911

pre preko 1 godinu

Eh gde bi bila Zvezda da je ne kradu i da im država pomaže.