Zvezdan Terzić: Odbili smo 8.000.000 evra za Radonjića

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.07.18. | 15:28

“Dok se ne završe kvalifikacije, ne postoji novac za koji bismo pustili Nemanju”, poručio je prvi čovek Crvene zvezde

Novi prelazni rok, novi pokušaj Štutgarta da dovede Nemanju Radonjića. Klub iz grada Merecedesa je u januaru na adresu Crvene zvezde poslao ponudu tešku šest miliona evra za supersoničnog Nišliju. Ovih dana pojačao je cifru, bacio na sto srpskog šampiona papir na kojem je bilo ispisano: “Želimo da za Radonjića u vašu kasu uplatimo osam miliona evra”.

Međutim, sportski sektor je podigao “stopka”. Bez obzira na astronomsku cifru Nemanja Radonjić ostaje na Marakni do daljeg. Uostalom, od njega se očekuje da povede Zvezdu do Lige šampiona, što se videlo I tokom utakmice sa Suduvom.

Izabrane vesti

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je u izjavi za MOZZART potvrdio da je sve razgovore oko prodaje reprezentativca Srbije stopirao
Tačno je da smo odbili osam miliona evra za Nemanju. Nije stvar u visini ponude. Ne postoji novac za koji bismo pustili Radonjića dok se ne završe kvalifikacije. Zato sve odbijamo”, poručio je Zvezdan Terzić.

Čitali ste već na našem portal da su Đenova I Hofenhajm takođe poslali zvanične ponude za Radonjića. Tim sa Marsija je bio spreman da da šest miliona evra, ali je Štutgart podigao lestivicu.
“Ne želimo uopšte da razgovaramo o prodaji Radonjića. Želimo samo da se fokusiramo na teren kako bismo ostvarili sportske ciljeve. Ima vremena za razgovore”, bacio je Terzić udicu ostalim klubovima.

Prema saznanjima našeg portal sudbina Nemanje Radonjića mogla bi da bude poznata polovinom avgusta. U slučaju da crveno-beli prođu treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona I obezbede Ligu Evrope, gotovo je izvesno da će Radonjić ostati u Zvezdi do decembra. Pojedinci u Ljutice Bogdana smatraju da bi mu u tom slučaju cena narasla na 12 miliona evra. Ipak, Trnava ili Varašava biće ključne stanice za karijeru rođenog Nišlije I ljubimca navijača.

Crvenoj zvezdi pripada 60 posto od obeštećenja za Radonjića. Ostatak Romi i menadžerskim agencijama koje ga zastupaju (ili su ga zastupale).

 


tagovi

Zvezdan TerzićNemanja Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara