Zvezdan Terzić (©Starsport)
Zvezdan Terzić (©Starsport)

Zvezdan Terzić pozitivan na Kovid-19

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.06.20. | 11:01

Generalni direktor Crvene zvezde u samoizolaciji

Petorica fudbalera, a sada i generalni direktor. Prvi operativac Crvene zvezde Zvezdan Terzić pozitivan je na virus Kovid-19, preneo je Kurir. Prema navodima istog lista, rezultati drugog testa još se čekaju, a Terzić je svakako kod kuće u samoizolaciji.

Ubrzo nakon što se vest pojavila, Terzić se i zvanično obratio medijima kratkim saopštenjem.

Izabrane vesti

"Pozitivan sam na Kovid 19. To je rezultat koji sam danas dobio posle jučerašnjeg testiranja. U subotu pre proslave titule sam se testirao i test je pokazao da sam negativan. Međutim, poslednja dva dana sam imao povišenu temperaturu i juče sam ponovo uradio test koji je pokazao da sam pozitivan. Nalazim se kod kuće, osećam se bolje i danas nemam temperaturu. Nadam se da će za par dana sve biti u redu", rekao je Terzić.

Podsetimo, virus Kovid-19 prethodno su u crveno-belom taboru “zakačili” i Marko Gobeljić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Marko Konatar i Branko Jovičić. Uz razliku da su Gobeljić, Jovančić, Petrović i Konatar imali simptome bolesti pred meč poslednjeg kola Superlige Srbije protiv Proletera, kada je obavljeno testiranje, i iz predostrožnosti nisu bili toga dana na stadionu. Jovičić nije imao nikakve simptome.


tagovi

Zvezdan Terzić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara