Komentari na vest

Zvezdani minuti Pitera Olajinke (VIDEO)

D

Don Vito Corleone*

pre 9 dana

@saski85 – Uvek je bilo budala, ali nije bilo interneta, pa su patili samo rodbina i prve komšije! Sram te bilo, što tako potcenjuješ Zvezdu i kažeš: “Endije najveca radilica. da je manje trapav igrao bi za Čelsi”! To znači, po tvom ekspertskom mišljenju pošto je trapav, Nedaje je dobar za Zvezdu, a da u Zvezdi treba da igraju trapavi igrači! Izvini ko je taj Čelsi?! Ovaj tvoj komentar je istinski spomenik bezličnosti i poltronstva (prema jednoj zapadnoj ambasadi), koji je svakog pravog navijača Zvezde naterao da se postidi i zacrveni!
A

Aca LJotic 89

pre 10 dana

Piter Olijanka je sjajno odigrao celu utakmicu steta sto nije bila ubedljivija pobeda ali dobro nema veze svakako smo prosli dalje.
N

Nenad1246@Aca Ljotić

pre 9 dana

@Aca Ljotić – ne mogu da verujem da si ti ovo rekao: “Piter Olijanka je sjajno odigrao celu utakmicu”! Nije gol postigao Onjalika nego Partizanov bek Filipović, koji je dozvolio da ga preleti lopta i koji nije stajao tik uz Onjaliku na gol liniji. Sa ovim izdanjem, Filipović je zapečatio sudbinu u Partizanu. A, drug Onjalika nije imao blage veze sa loptom na terenu. Potpuno tehnički nepotkovan igrač. Taj će moći otići iz Zvezde jedino na Kipar, ili u drugu ligu Kine, naravno postoji mogućnost i da se vrati u Nigeriju!
U

Urgh!

pre 10 dana

Potpuno zaslužena pobjeda naših. Sudija čak malo vukao na stranu Partizana, ali to čisto da se pokaže da i tad ne mogu do pobjede. Nisam očekivao ovako loš Partozan danas. Što se tiče naših, mogli su i ubjedljivije. Hvang ubjedljivo najpismeniji igrač kod naših, po svaku cijenu sve učiniti da što duže ostane. Kad čovjek ima loptu, imaš osjećaj da u svakom trenutku zna šta hoće i može sa njom. Endiaje se dobro gradi, tad mu niko ne može uzeti loptu, ali kad napada, trapav i kilav, Bože sačuvaj. Kod Bukarija, brže noge od pameti, devet od deset lopti gubi uvijek. I nije neki igrač, iskreno. Stamenić teški prosjek. Spajić odličan, pouzdan, za reprezentacije. Katai i Ivanić, lagano gube snagu, još su ok, ali ne više kao nekad. Dragović standardan. Mijailovića baš nešto ne volim, ali dobar danas začudo. Olanjinka sjajan, ne znam zašto nije uvijek u 11. Kraso, nažalost kolateralna šteta, kod mene bi igrao dosta. Golman ok, pouzdan.Ostali korektni.
m

moni

pre 10 dana

ko gura endiaja...spor, trapav...nista nije uradio, sve duele izgubio...napolje i uvesti brzog gol igrača...
s

sashki85

pre 10 dana

Endije najveca radilica. da je manje trapav igrao bi za Čelsi.
D

Dejani

pre 10 dana

Ja mislim da hoće da ga prodaju pa ga forsiraju kako bi nabio statistiku. Jedini mi je to za sada logično. Ne razumijem zašto ne igra onaj sto je došao iz Lucana.
P

Penzioner

pre 10 dana

Dajte nesto novo, od njegovog dolaska do veceras ista prica iste ocene!? Dosta vise ako Boga znate!
B

Bestt

pre 10 dana

Bratino, Endiaj je pokidao u svakom segmentu igre, gine za svaku loptu, pomaze u defanzivi , kapa dole
P

Pdk

pre 10 dana

Da Bukari ne masi onoliko videlo bi se koliko Ndijae donosi.
1

12345ss

pre 10 dana

Nemaš ti pojma
J

Jöle 39

pre 10 dana

Poseta je sve rekla šta ljudi misle o njihovom poštenom fudbalu. Sramota ih je svoje sramote i to je lepo za videti.
1

1983

pre 10 dana

Sever je pun a jug prazna znaju sta ih ceka pa nisu dosli
Ч

Чокот

pre 10 dana

Баш вас брига, бар сте имали судију по мери и жељи.
G

Grobarcina

pre 10 dana

Zreb odlucio da se uvek igra na marakani 🤣🤣🤣
S

Slavija

pre 10 dana

Opet kriv Sudija.
I

Immobile

pre 10 dana

Bahar zakopao Olajinku. On je vrhunski igrač, fizički spreman, jak, odlična kontrola lopte, ima i realizaciju. Vrhunski igrač, mnogi su ga pljuvali neosnovano, a da ga pre toga nisu gledali u češkom prvenstvu kojim je dominirao i osvajao titule. Uz Hložeka najbolji igrač statistički češkog prvenstva.
G

Goust

pre 10 dana

Ne kontam zasto smo stali, nabimo im 5 komada da im zapusimo usta..
G

Geo

pre 10 dana

Nismo stali,mi jednostavno nemamo igrača koji može da da gol. Svi su smotani i dekoncentrisani do maksimuma. Olajinka je večeras bio na nivou u 2 navrata,ali ni on se nije baš proslavio sa potrzima u kontinuitetu,ostali nisu za pominjanje.
B

Bole 3

pre 10 dana

Natho izvedi ekipu na autokomandu sudija vas unisti prvo poluvreme
N

Nije7897

pre 10 dana

Nije Aldo nego Odee Kalulu
A

Aaaaaaaaaaa

pre 10 dana

Jel kuka natko od pocetka utakmice ili se cuva posle za novinare?
G

Gašić StarMo

pre 10 dana

Sad se nadam da će ovo Olainku zakucati u prvih 11 Zaslužio je svojim odnosom i radom i svime sto pokazuje na terenu!! Gledao sam ga u Češkoj bio zver,ubica…resavao tekme sam Ovde od kad je došao nikako da mu daju da igra Lik se pretvorio u cica macu,promenio izraz lica…nadam se da je ovo dovoljno da zabetonira svoju poziciju u startnih 11
k

kiboooooo

pre 10 dana

Stamenic posle svakog treninga da ostaje po 2 sata. Završnica kao u petoj ligi
N

Ne samo zavrsnica...

pre 10 dana

Lik NI JEDNU JEDINU LOPTU NIJE DAO NAPRED kad je na svojoj polovini, sve vraca nazad! A na protivnickoj polovini samo gledam da li ce lose da sutne ili lose da dobaci...
D

Dragisa_

pre 10 dana

Majstorski gol.Gazi Zvezdo do kraja !
p

psyhhodelija

pre 10 dana

Najveći uspeh im je dribling Sadika protiv Degeneka... Čekajte šta ovo bi sada? kome je Hvang sad slomio kičmu kod centaršuta i prvog gola? dupla kruna je jako blizu...Jel opet sudija ili gledamo razvaljotku
G

Gpst989-

pre 10 dana

Svaka cast za komentar
D

Dejani

pre 10 dana

Kažu da je sudija odvlacio pažnju njihovoj odbrani, tako da je definitivno sudija.
N

News

pre 10 dana

Ovoo je ne regularan gol jer je igrac Zvezde poslao igraca Partizana po burek na autokomandu a nije mu platio burek
B

Bogdan58

pre 10 dana

Zato ima kod Duljaja Pekara besplatan burek i to prazan !!!
B

Burek

pre 10 dana

Ja neću da idem kod Kalulua !!!
Š

Škrabotina

pre 10 dana

Nije neki fudbalski fenseraj. Radnik i borac. U svakom slučaju tri svetlosne godine ispred lenjog penzosa Kataija i pijane vrteške Lučića. Oće ga gol jer ga se ne plaši da opiči.
K

Kimmi

pre 10 dana

Partizan se nije baš sjajno nosio u prethodnim derbijima, više su ga vile nosale. Uz dužno poštovanje, ne mislim da je Partizan slab, ali jednostavno Zvezda je napravila toliko šansi da je jednostavno morala da dobije prethodne mečeve.
v

vasilis

pre 10 dana

Teske kanturine ovi avangardni. Mene nasi ozbiljno nerviraju, neverovatno koliko losi u zavrsnici. Stamenic, Bukari, Serif, katastrofa kako su smotani u 16. Olajinka totalno promasio loptu kod prvog gola. Da se malo koncentrisu, ovo poluvreme je lagano 3-4 komada u mrezi Partizana.
s

shulz

pre 10 dana

cim sam ga vidio u prvoj bilo mi je drago, bravo piter igracino!
H

Haha

pre 10 dana

Prvo gol ne sme da se da ako igraca partizana pogodi lopta ana gol liniji,a kod drugog je bila dupla,tako da neregularno