Zvezdi ispred nosa: Posle Ranđelovića, Olimpijakos uzeo i Čumića, u Niš ide 500.000

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.12.19. | 08:44

Sportski žurnal piše da su samo još lekarski pregledi ostali da se završe

Savo Milošević je pred novinarima pričao kako je Partizan u problemu, jer mu Crvena zvezda ispred nosa uzima sve najbolje što Superliga ima da ponudi. Ali i Zvezda ima svoje probleme u komšiluku. Ako pitate navijače Olimpijakos je bratski klub, u kancelarijama u Ljutice Bogdana verovatno bi vam rekli da im je najveća glavobolja. Sportski žurnal javlja da će posle Lazara Ranđelovića još jedna Zvezdina meta završiti u Pireju umesto na “Marakani“. Reč je naravno o Nikoli Čumiću.

Prvi čovek Nišlija Ivica Tončev očigledno je uspostavio dobre odnose sa gazdom Olija Evangelisom Marinakisom i ugovorio već drugi transfer sa Čaira na “Karaiskakis“. Prema Žurnalovim informacijama Radnički će na ime obeštećenja zaraditi 500.000 evra.

Izabrane vesti

Čumića još samo lekarski pregledi dele od potpisa, a i oni će biti obavljeni do kraja nedelje. Druga je stvar kada će 21-godišnji fudbaler i dobiti šansu u Atini. Ni Ranđelović tamo nije standardan. Međutim, Čumić je uveren da će se izboriti za svoje mesto pod suncem. Imao je i poziv švajcarskog Sent Galena, bilo je i tog Zvezdinog interesovanja, ali je izabrao Olimpijakos.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara