Komentari na vest

Zvezdin beg od Izraelaca i starog dželata – Jermeni idealka

G

Gostoljubiv

pre gotovo 3 godine

Jos uvek se vodimo ovim pricama, nekada smo molili Boga da ih dobijemo jer su tu bili Milan, Inter, Benfika, Seltik, Oly, Pao, Anderleht itd koji su miljama bili ispred nas. A posle silne evrope pa dokle vise. Zar ne treba oni da se plase nas. Zato cemo uvek imati strah od ovakvih ekipa.
G

Gostiona CZV

pre gotovo 3 godine

Je l ima negde prenos na tv?
P

Papi Chulo

pre gotovo 3 godine

Astana i Kairat nikako ne mogu da budu iz iste lige, aka Kazahstan i Azerbejdžan.
S

Sokrat

pre gotovo 3 godine

Gazimo Kairat! Naplacujemo stare dugove! Samo da oni prodju, tkd... :D
S

Sokolovi

pre gotovo 3 godine

Jeste da bi bilo dobro da izbegnemo, ali to i ne treba toliko da bude važno, jer ako hoćeš da igraš Ligu Šampiona moraš bitti bolji od svih rivala, bilo da se radi o Makabiju, Slaviji iz Praga, Olimpijakosu...
9

951357

pre gotovo 3 godine

Realno, ako prođe Makabi, nadam se da ćemo ih izbeći. Ako prođe Kairat, dobro nam došli. Nije ovo Zvezda od tada, sada ćemo se poigrati sa njima. A ostalo može sve.

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

Kaitar-neladasnji dzelat :D i to sve u sezoni kada je "osvojena" titula sa nestvarnih 35 bodova prednosti u kojoj je zabelezen jos nestvarniji "preokret" sa ofkom 2-6 (2-0) i u kojoj je dozivljen debakl od cacanskog Borca kada je eksplodirala petarda u jami (ili je to mozda tenk iznad severne tribine ispalio plotun) i kada se grofina udarao u grudi pred severnom tribinom kao king kong ispustajuci neartikulisane urlike! Definitivno sezona u kojoj je dokazano na kakav "posten" nacin su galaktikosi iz najdubljeg stadiona na svetu izdominorali sa 35 bodova viska u odnosu na drugog!
@

@kalcopolista

pre gotovo 3 godine

I, sta sad? Po hiljaditi put isto ponavljate, iste izmisljotine i neistine. I milion puta da ponovite to nece promeniti nista. Zvezda je i dalje trofejnija od partizana, ima bolji skor u derbiju, ima vise uspeha u Evropi, ima evropsku i svetsku titulu, sampion je vec cetiri godine, sad i dupla kruna, vi niste dobili derbi u prvenstvu od 2019, zadnja dva se izgubili za redom... Dzaba vam te provokacije, bockanja i sve te gluposti. I najveci klubovi sveta su gubili od autsajdera pa im to nije umanjilo postignute uspehe, tako ni Zvezdi. Pogotovo vama poraz od Samroka, Tikve i slicnih nije umanjio uspehe u Evropi, zato sto ih i nemate...hahaha
t

ti si

pre gotovo 3 godine

bre iskopleksirani idiot
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Pa dobro, neko je u sezonama "dominacije" ispadao od Samroka, AELa, Tuna i ostalih "velikih klubova". Mi imamo jedan Kairat, vi daleko vise.
V

Visente Del Boske

pre gotovo 3 godine

Daj te izraelce ili kairat da pocnemo da gazimo od pocetka
r

re>bibars

pre gotovo 3 godine

Molim te objasni mi to, kako su nas išamarali kiparski konobari? Meč je završen 1:1 i otišlo se u penale, koji su lutrija. Da se igralo na dva meča, pa da kažem da su nas išutirali, ali jedan meč i to u gostima koji je završen nerešeno?! Prošlog leta, Zvezda je 3 puta gostovala, i plasirala se u grupu, Vas su konobari iz Irske izbacili u dva meča, šta ti nije jasno. Plus ovi konobari iz Omonije ušli u grupu i pri tom eliminisali vaš bratski klub PAOK sa sve Andrijom Živkovićem. Tako da ne lupetaj majke ti rođene.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre gotovo 3 godine

Ako se prodje ovaj mec liga konferencije je zagarantovana to znaci 4,5 miliona tako da treba se fino pojacati tamo gde treba a to Stankovic zna i ne zaliti novac, jer jedna utakmica vraca sve. Za neupućene koji se pitaju kako? Ako ovu pridjemo u 3 kolu smo, tu ne daj boze ispadnemo idemo u 4 kolo kvalifikacija za LE, tu ne daj boze ispadnemo direkt u ligu konferecija. Tako da ovo je najbitniji mec ove sezone, za sada naravno, jer nam garantuje evropske utakmice ove sezone. Sportski pozdrav.
R

Realno123

pre gotovo 3 godine

Ko prenosi zreb
V

Vile sampion izraziti favorit

pre gotovo 3 godine

Eurosport kao uvek.
J

Joe Lesh

pre gotovo 3 godine

Vredi li jos pravilo gola u " gostima" i za ove kvalifikacije ili su promenili vec? Na ovu foru smo prolazili mnoge parove u kvalifikacijama. Ne znam kako ce izgledati bez cuvenog gola u gostima koji vredi " duplo".
M

MareCZBGD

pre gotovo 3 godine

Imam pouzdan info iz vrha kluba da se Dodreht raspituje za nase sampione.
Z

Za...

pre gotovo 3 godine

...vaše vic šampione se ne raspituje niko, a šampioni nisu na prodaju,jer ih čeka novo proleće.
s

sta?

pre gotovo 3 godine

Ko god da nam dođe, sa ovakvim timom sve ispod 5 golova razlike je smesno!! NAPRED ZVEZDA!!
m

mezimica9181me83i2

pre gotovo 3 godine

Samo da ispadanu hahahaha
Z

Zvezdas!!!

pre gotovo 3 godine

Definitivno treba izbeci Makabi , imali smo nesrecan zreb celog proslog leta pa i za nokaut fazu, sve smo igrali u gostima tako da nadam se da ce biti malo srece sada
V

Vlado cg 88

pre gotovo 3 godine

Ko god da dodje zvezdi ne treba da se plase il prizeljkuju nekog prptivnika,jer ako zele ligu sampiona treba da se prosetaju kroz ove kvalifikacije..po meni treba se zahvalit Rodicu,Gobeljicu,Falcineliju i gurnuti 2 mlada igraca u vatru iz omladinaca i sa jos Dragovicem u odbrani i jos 1 dobrim spicem kojeg bi kupili jurisati da se kvalifikujemo u grupnu fazu...Stankovic je pokazao da ce bit odlican trener i msm uz malo srece da ova sezona moze biti istorijska
Z

Zaista...

pre gotovo 3 godine

... nam je Kairat dželat. Još se nismo oporavili od tog ispadanja. Samo smo osvojili skoro sve titule, igrali Ligu šampiona, pobedili u njoj , igrali proleća, ušli u Top 50 klubova.
Б

Бибарс

pre gotovo 3 godine

Није још прошло ни годину дана од како су вас нашамарали кипарски конобари.
V

Vidiš...

pre gotovo 3 godine

...Ja to već zaboravio. Inače, Partizan nikada u istoriji nije izbacio kiparski klub. Za razliku od Zvezde.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@Bibars - Pogrešio si care. Konobari su igrali za Šamrok. Za Omoniju igraju profesionalni fudbaleri.
P

Pertini

pre gotovo 3 godine

Malo preterujete.. Kao da pricate o Sitiju ili Celziju
G

Gost675

pre gotovo 3 godine

Da Bog da ispali u prvom kolu.
E

Eto da znas

pre gotovo 3 godine

To sto nama zelis sve ce da se vrati tvom partizanu
K

Karma

pre gotovo 3 godine

Nikako da naučite...
A

AcoAco3333

pre gotovo 3 godine

Prvo kolo nismo morali ni da igramo! Ovo je drugo kolo majstore!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Neće ti se ispuniti želja, mi počinjemo od drugog kola. :D Ali lepo je što navijaš za naše timove i naš fudbal. Inače, ako mi ispadnemo, nema šanse da dođemo do 15. mesta na listi, pa samim tim ni tvoja gromada neće moći sa drugog mesa u kvalifikacije za LŠ. Jer titulu uzeti neće. Dakle, ti zapravo navijaš za to da tvoja ekipa igra kvalifikacije za trećerazredno takmičenje a ne prvorazredno. Grobarska logika i mržnja.