Komentari na vest

Zvezdin direktor bio u Danskoj! Toči Čukvuani ga nije ubedio da bi bio instant pojačanje

g

gost11011

pre 9 meseci

Mislim da je velika steta sto pvaj ne dodje kod nas bez obzira sto vecina pise da nije potreban al mislim da bi pravio dar-mar al dobro,idemo dalje,kazem samo steta jer je sve dobro odradjeno do sada jos da.njega zavrsismo extra
m

ma da bre

pre 9 meseci

a ti ga pa znas bas dobro ...
O

Ovo je samo moje misljenje!

pre 9 meseci

Zvezda u ovom sistemu koji trenutno igra uopste ni ne koristi klasicnog napadaca. Mi igramo 3-4-1-2(dakle sa dvojicom ,,brzaća" kako ja volim da ih zovem). Olayinka, Kraso, Katai, Bukari i Mijatovic su igraci koji ce igrati na tim pozicijama, tako je rekao i Terza, tako je i video svako ko je pratio Zvezdu. Nama je potreban klasican napadac jer ga mi u ekipi nemamo. Po meni smo bespotrebno prodali Rakonjca, on bi zavrsio posao kao taj sidras kada bi smo hteli da ga koristimo. Dakle ako dovodimo napadaca mora da bude teskas. Sto se tice veznih igraca, jedino je Stamenic siguran u prvoj postavi. Mi sa Kangvom ili Kangovom pored Stamenica ne smemo na Real, Barsu i takve ekipe, ubice nas. Mogli bi smo na primer tu sa trojicom da igramo, Kanga i Kangva zajedno uz Stamenica, to bi bilo super, ali onda otpada Ivanic a to ne valja. Ado je neko ko je trebao da bude taj igrac do Stamenica ali je u losoj formi, ako bude onaj iz Serifa koji je protiv istog tog Reala dominirao onda ce da bude top pojacanje, moramo da ga istrpimo po meni. Kako stoje stvari, Mijailovic je najblizi da igra uz Stamenica u jakim utakmicama, to je i isprobavao Bahar na onoj utakmici kad je bas Mijailovic dao gol. Ali po meni je Mijailovic bolji kao taj centralni stoper, treba dakle da dovedemo zadnjeg veznog, a nadam se da ce to da bude Bakajoko, samo 2,5 miliona kosta a bio bi top pojacanje. Sto se tice stopera, mislim da nam ne treba, mi brzog i kvalitetnog stopera ne mozemo da nadjemo i da ocemo, jer takvi kostaju. Ako nam trebaju brzi stoperi stavicemo Mijailovica desno i Lekovica levo,Dragovic u sredinu i to je to. Steta za Erakovica, mnogo je znacio takav stoper, bar da smo vece pare uzeli.
?

????

pre 9 meseci

Uhvatili ste se za sidrasa kao da ste moreplovci. Koga briga jel sidras, padobranac, bombarder ili neko cetvrti, kad terorisemo protivnicke mreze. Potrebni je stoper i zadnji vezni. U ovoj formaciji ni ne treba cuveni sidras, pogotovo ne rakonjac. Dobar je, al za tsc
O

Ovo je samo moje misljenje

pre 9 meseci

Slazem se da nam u ovoj formaciji ne treba, ali ne mozemo da ocekujemo da cemo samo sa tim jedinim nacinom na koji igramo napraviti nesto. U modernom fudbalu se taktika menja u toku utakmice, a za tako nesto su potrebni razliciti tipovi igraca. Tako da da, potreban je sidras, ako malo bolje zapazis svaka kvalitetna ekipa ga ima. Ne bi Bajernu Cupo Moting igrao toliko prosle sezone, jer nije kvalitet za Bajern, mogli su i oni gore da stave na primer Manea i Milera, ali su ipak imali i Motinga kao centralnog napadaca, i kakav je takav je, znacio im je u pojedinim tekmama.
з

зики

pre 9 meseci

Себастијан тил некадашњи играч Шерифа који је дао гол Реалу на Бернабеу би био сјајно појачање,али је скуп ,а у одбрани Таварние из Глазгова ,он је вриједио 8 милиона,али је сада недоступан
Z

Zvlat BG@Čika

pre 9 meseci

@Čika – Pa, nije baš tako, jer ovde u Srbiji postoji moda dovođenja ispodprosečnih igrača (Afrikanaca), od kojih nema nikakve koristi ni jedan naš klub jer ne može da ih proda nikome, odnosno može samo u drugu ligu Kine, Koreje ili drugu ligu Kipra ili Saudi Arabije. Kvalitet ovih Afrikanaca je na nivou fudbalske cepanice. Odigraju na svežinu 2-3 utakmice i pošto se lako uoči njihov nekvalitet, oni se presele na klupu za rezerve. Za to vreme naši mladi školovani igrači su rezerve ovim “pojačanjima” iz Afrike! Ovo je nadrealizam!
S

Sladajac

pre 9 meseci

Igrač je takoreći džabe samo 400.000 evra ali plaše se da ne može odmah da pravi razliku a on traži mesto u prvoj postavi,po meni svim mogućim sredstvima do Bakajoka , igrač koji pravi razliku a o marketingu samog njegovog dolaska ne treba ni govoriti...
Z

Zvlat BG

pre 9 meseci

Dosta više sa ovim trećerazrednim Afrikancima. Vozovima ih dovodimo a ne prave razliku ni u našoj ligi. Teško nama u ligi šampiona.
L

Luja

pre 9 meseci

Pa vi i ne igrate LŠ. Nećete igrati ni konfekcijsku ligu. Ove godine Evrope bez + katanac.
Ч

Чика

pre 9 meseci

Прича је о ИГРАЧУ, човеку. Дали је он африканац, азијац или јужно американац је заиста не важно.
S

Salamander

pre 9 meseci

Kvalitet imamo, ali za LŠ je potrebno i malo sreće na žrebu. Potrebno je odmeriti pre nego što se igrač kupi.
G

G

pre 9 meseci

Сулемана, Кудус, Дамсгард, Сков Олсен, Јенсен, Емре Мор, Окоре I ovo su igraci koji prezentuju tu cuvenu skolu? I ljudi lupaju pluseve na fifa reference?!
h

hasanaginica

pre 9 meseci

"šta se to crni u rupi zelenoj??"
V

Vokri

pre 9 meseci

Sabshahahaaaaa.
S

Sima Arauho

pre 9 meseci

Gde je taj izlazni transfer?!Da nece Madjija posto je oslobodjen optuzbi da ide za direktora u Vest Hem?!
E

Esex

pre 9 meseci

Grobare namuceni,imamo ponudu za kangvu,lekovica i mitrovica..odlazi ili kangva ili lekovic
š

šteta što je

pre 9 meseci

Sneki otišla sa mužem u Bratislavu,sad bi joj pored ovih silnih crnaca bio raj u zvezdi....
a

asyu

pre 9 meseci

koliko vidim tebi je lepo
0

058

pre 9 meseci

Ma ne sikiraj se ti za nju snalažljiva je ona neće njoj nedostajati ništa.
d

društvo,

pre 9 meseci

Fudex vozi do Bratislave...ajmo da ......
z

znam cuo sam

pre 9 meseci

kad je u BG kvanga dodje da joj osisa travu...to ti je bre drugarstvo ,hemija sto se kaze
к

куриии

pre 9 meseci

Треба нам штопер!
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

Kao što sada kukate za ovim igračem, tako ste kukali dve godine i za Ada, pa vam je Bahar objasnio tako što ga uglavnom nema ni na klupi. A ovde pričamo o igraču koji treba da donese kvalitet za ligu šampiona. Videli ste kako Braga igra i to sa pola gasa, a u ligi šampiona su ekipe koje su za dve klase bolje od Brage. Tako da manite se više tih igrača koji treba da se čekaju na terenu jel hoće da bude nešto od njih ili neće, Zvezdi za ligu šampiona trebaju provereni igrači sa iskustvom igranja u jakim ligama koji će odmah doneti kvalitet. Previše se olako ovde shvata učešće u ligi šampiona, nemoj da nam posle uši budu crvene. Zato treba dovesti proverenog zadnjeg veznog i proverenog špica. A našu ligu bi osvojili i sa našim rezervnim timom.
A

Alex999

pre 9 meseci

Pa u tekstu upravo i pise sve to sto si ti stavio u komentaru
G

Gost5666666

pre 9 meseci

Ima spiceva za tih 3,5 miliona nek isprate kao malo Argentinsku i Brazilsku ligu , pa tamo u osrednjim klubovima ima brutalnih igrača za zvezdu , Švajcarska liga , Danska, čak i MLS. Vezni slobodan Chavez 8 miliona vredi 27 god, u Meksiku igrao ne verujem da je ne znam kakva jaka plata, vrhunski vezni
A

Acaaaaaaaa

pre 9 meseci

Verovao ili ne, Meksiko plaća ozbiljno igrače
Z

Zvezdas1989

pre 9 meseci

Terza dovedi tog Bakajoka za zadnjeg veznog i taman posle grupne faze ga prodamo u Saudijsku Arabiju
t

talentovaniji si

pre 9 meseci

od Tome Mone u biznis planovima.....
Ј

Јосиф

pre 9 meseci

Овога су отерали из Фарума у Лингби без обештечења, и ми сада нудимо козна колико за њега, и као он може да помогне у ЛШ! Довољно смо се удрали са Адом(а било је јасно даје промашај) још сада и за играча петоразредног лингбија да бацамо паре, поред толико играча у везном реду!
K

Komedija

pre 9 meseci

Čuj ovoga su oterali, govoriš kao da lik ima ne znam ti koliko godina, a lik tek 20 godina ima. Sa koliko su ga oterali u Lingbi? Sa 15?

francuskapresuda@gmail.com

pre 9 meseci

Carney Chibueze Chukwuemeka, Tochi Chukwuani, Samuel Chimerenka Chukwueze, Noah ArinzeChukwu Okafor, Chukwubuikem Ikwuemesi.
E

Esex

pre 9 meseci

Ima nesto u nauci o prezimenima!
B

Bunkerica

pre 9 meseci

Još samo Ivan Kordoba i Anri i to je to

Mile Stručnjak

pre 9 meseci

Nama su neophodna 3 igrača. Štoper, zadnji vezni i napadač. Ima nekoliko solidnih i "proverenih" opcija koje su trenutno bez ugovora... npr štoper Almamy Toure ako bi uopšte hteo da dođe, zadnji vezni Bakayoko i npr napadač Kayode... Kako god, samo požurite malo :)
K

Korner

pre 9 meseci

Po meni zadnji vezni tipa Sanogo, i napadac kao MORALES i sl
Z

ZZ Crew

pre 9 meseci

Nije Morales kvalitet... da nije problematican zadrzao bi ga Rendzers ili bi ga sad uzeo neko jer je besplatan ali on sedi i dalje u Pabu i cirka pivo... pogledaj mu stomak
N

Nelogično

pre 9 meseci

Marin je išao da pregovara sa igračem, baš će 2 nedelje pre kraja prelaznog roka da gleda nekog igrača uživo i da se odlučuje. To se radi mnogo ranije. I šta znači nije ga uverio, ali razmisliće. Nigde veze.
V

Vuk Č

pre 9 meseci

Marin sjajno radi svoj posao. Ti mu nisi potreban kao savetnik sigurno.
B

BANENCE

pre 9 meseci

TONI JE SJAJAN FUDBALER KAKVOG ZVEZDA U VEZI NEMA..PRATIM DANSKI FUDBAL MLAD IGRAC JAK NA LOPTI PRODORAN SA IGROM JEDAN NA JEDAN..SJAJNO IGRA OFANZIVU..I PRED NJIM JE KARIJERA..DIREKTORU VEROVATNO CENA NE ODGOVARA ..OVAKVI IGRACI SE NEDOBIJAJU NA POZAJMICU NITI ODLAZE KAO ISLUZENE RAGE..ZATO CE U LIGI EVROPE CETVRTO MESTO BITI REZERVISANO ZA DIR.TERZICA..
P

Pumpadžija

pre 9 meseci

A mogao je u grobare da Toči...
E

Esex

pre 9 meseci

Ne treba nam zadnji vezni jer opet gomilamo igrace..tu imamo stamenica,ada,micka...treba nam brz stoper i jos brzi spic i nista vise!!
г

гостиварски

pre 9 meseci

јако, јако нам треба задњи везни европског нивоа, јер од тих играча које си набројао, осим Стаменића, у Лиги шампиона нећемо ништа добити. По мени приоритет штопер, задњи везни па тек онда нападач
B

BANENCE

pre 9 meseci

TAKO PRICAS JER OVOGSA NISI GLEDAO..ZA SVU TROJICU JE MISAONA IMENICA...ADO JE BIVSI A STAMENIC SAMO KOREKTAN VIDECES KADA POCNE EVROPA..OVAJ MALISA JE TOP IGRAC..VEROVATNO SKUP ZA BATA TERZU..ZATO CE I 4 MESTO U GRUPI BITI PLAFON A SA BAHAROM CEMO SE POZDRAVITI NA POCETKU SLEDECE GOD. SA OVIM TIMOM PROTIV EKIPA I TO JACIH U EVROPI C Z. NEMA STA DA TRAZI .ISTO KAO I TSC
v

v1ad

pre 9 meseci

Od nabrojanih Mijailovic ce igrati vise stopera, Ado bas i ne izgleda u Baharovim planovima. A inace ovaj nije zadnji vezni vec pre box-to-box igrac i igrao bi na mestu Kangve. Nisam ga nesto gledao, vidim da je veliki prilicno i ljudi se dosta odbijaju od njega kad krene sa loptom. Ali ako Marin kaze da nije dovoljno dobar onda da mu verujemo. Ali vezni red sa Stamenicem, njim i Ivanicem ispred bi dobro mogao fizicki da isparira svakom u Ligi Sampiona dok je Kangva tu mozda slab.
P

Pitanje...

pre 9 meseci

Još jedan jak izlazni transfer, dolazak kvalitetnog zadnjeg veznog i napadača Sta je sa stoperom???
D

Dovesti Točija

pre 9 meseci

Čim je bio Marin znači da se to ozbiljno zagrizlo. Toči je izgledoa vrlo nezainteresovano protiv Brondbija, verovatno se i čuva zbog transfera. Lingbi je branio svoj gol sa 8 igrača u bunkeru.
h

halo

pre 9 meseci

Samo da mi je znati gde su ovakve rigorozne provere bile Ada kad su dovodili, ovaj jedan meč nije zadovoljio, nije dovoljno dobar, Ado 6 meseci u Spartaku bio malo korisniji od čunja na treningu, procenjeno taman ono što nam treba za LŠ :)
U

Uikol

pre 9 meseci

Ado je dve godine bio na klupi zbog želje za Zvezdom. Ljudski je bilo da mu damo šansu
Ч

Чика

pre 9 meseci

Када се још сетим да су хтели да дају 1,8 m за њега! Пуно ризичних попречних пасова, некако је превише опуштен. Могуће да има потенцијала али ће морати добро да поради на себи.
v

v1ad

pre 9 meseci

Ado je procenjen kao pojacanje posle onih utakmica protiv Serifa pre dve godine. I da si ga tada gledao jeste bio pojacanje. Vidi njegove partije u Ligi Sampiona protiv Reala, Intera i Sahtjora gde su zavrsili kao treci u grupi, a pre toga izbacili Zvezdu i Dinamo. Nazalost, posle toga je sklonjen iz tima posto je hteo da predje u Zvezdu (Serif je valjda hteo nekom drugom da ga proda), pa nije igrao skoro celu sezonu dok mu nije istekao ugovor, presao u Spartak (cisto zato sto nisu hteli da mu daju raskid ako predje direktno u Zvezdu pa su ga ovi nasi (nezvanicno) poslali tamo gde je vise gledao da se koliko-toliko vrati u formu i evo ga sad ubacen u daleko ozbiljniju ekipu koja ce igrati Ligu Sampiona u kojoj recimo nema vise mesta ni za Kangu a Katai je prosledjen na klupu a to su bili glavni igraci prosle sezone.
h

halo

pre 9 meseci

@Uikol Ovo je fudbalski klub, ne dobrotvorna ustanova, tj bar ne bi trebali to da budemo. Pogotovo što ne igra za omladinsku platu pa da kažeš 50 hiljada gore dole nećemo bankrotirati. 400k obeštećenje, još tolika plata, skoro milion evra na pojačanje za Grafičar/OFK, već smo i pored Ada nakupili nekoliko takvih, i posle zašto "moramo" da prodajemo Erakovića za prvu ponudu koja stigne iz Rusije/Arabije.
И

И

pre 9 meseci

@Uikol, у мору глупости ово је најглупљи коментар икад.
5

5745

pre 9 meseci

na onim snimcima ja od njega nisam video ništa
B

BANENCE

pre 9 meseci

pogledaj ponovo..ili nisi gledao prave..mlad jak igra sa obe noge jedan na jedan top igrac na duzi period ali je bata terzi skup....takve ne dobijas ba pozajmicu..
G

Gledao sam utakmicu

pre 9 meseci

Toči je igrao utakmicu znajući da mu sledi transfer, u ekipi koja se zabunkerisala protiv Brondbija. Teško je bilo i oceniti igrača na osnovu te utakmice.
c

czv90

pre 9 meseci

Ja mislio cukvuemeka.
V

Viki Miljković

pre 9 meseci

Baš je čudno napisano to da je odbio da pređe u Zvezdu...
K

Koliko

pre 9 meseci

Golova je Ohi dao. Gde ste sad ljubitelji te prevare.
P

Patetika najjača

pre 9 meseci

Prazan gol promaši sa 5 metara. Ali je delio dobro storije sa Instagrama i šlihtao se navijačima, dobar dečko. Isto tako navijači cene i Degeneka, nema veze što se lik igrački raspada godinama.
P

Pasijans

pre 9 meseci

A koliko golova su dale njegove zamjene nadobudni Pesic i Kalifa Kulibali? Ohi je u prosloj sezoni dao 14 golova na 27 utakmica u svim takmicenjima, dok je Pesic dao 16, ali na 40 utakmica. Kulibali nije ni igrao ozbiljno da ga racunamo.
P

Pojma nemaš

pre 9 meseci

Eh da nam je Ohi sada tu... Barak se krsti i rukama i nogama zato što smo ga pustili da ode
г

гостиварски

pre 9 meseci

тек је почела сезона, био је повређен неко време, прошле сезоне на 24 утакмице 13 голова, солидно скроз...Рикардо је на 35 dao 19 поређења ради...
D

Dobro

pre 9 meseci

Je Zvezda tu prošla, došao za dž, a otišao za milion. Ako odbijemo platu za pola godine, opet je zaradila.
G

G

pre 9 meseci

Jel moze neki spisak talenata koji je razvila ta cuvena skola fudbala... a da nije na nivou skandinavskog fudbala i recimo budućnosti i sutjeske po tako nekim imenima loji sada igraju kao negde brz ikakve bitne uloge...
g

gosto

pre 9 meseci

Сулемана, Кудус, Дамсгард, Сков Олсен, Јенсен ( који игра у Бренфорду ), Лоботка ( није из њихове школе баш, али су га младог прогурали ), Емре Мор, Окоре ( играчи фифе би требали да знају ко је )...
V

Vasko Žabata

pre 9 meseci

Pa kakva Fifa i bakrači, daj mi realan fudbal pusti imaginarni svet Fife!
g

gosto

pre 9 meseci

хахахахаха па сви остали су у твом "реалном фудбалу" , а Окоре је био један од најбржих и најснажнијих штопера у Премијер лиги сезоне 15/16
B

Bzvz

pre 9 meseci

Ko jaje jajetu sa Adom. Nek dovedu Sizmanskog iz AEKa dosta vise s tim Afrikancima.
M

Makks

pre 9 meseci

Ne znas ni kako se igrac zove, a ovde prosipas pemet

Thanos

pre 9 meseci

Kaze dosta sa Afrikancima a Bukari,Kraso i Olanjinka nam najbolji igraci na startu sezone 😂
o

odmah mu

pre 9 meseci

dati pasoš ...trebalo bi u zvezdi otvoriti agenciju za davanje državljanstva,da se stub srpstva tako bori protiv bele kuge
T

Tajo

pre 9 meseci

Protiv bele kuge se borimo sa Vašom gospođom majkom.
R

Rale R.

pre 9 meseci

Apsolutno si u pravu, bas kao i KK Partizan. Ne zna se ko je gori po tom pitanju.
Ć

Ćopa

pre 9 meseci

Potpuno se slažem sa tim ta Zvezdi treba da se dodeli kancelarija za dodelu državljanstva mi iz Republike Srpske čekamo po 2 godine na državljanstvo Zvezda to završi za 15 dana i to ljudima koji upšte nisu Pravoslavci a još manje Srbi.

Zvlat BG

pre 9 meseci

Ako ne može trenutno da pomogne, onda nije za Zvezdu! Traži dalje! Traži brže!
j

jdjs

pre 9 meseci

Ado potpuni promasaj. I videlo se posle Serifa i pauze da to nije to,ne znam sto se forsirao toliko njegov dolazak?.
G

Gost15

pre 9 meseci

Raspitaj se ko sve ima udela u placanju igraca pa ces onda da vidis da je transfer i te kako logican. Na nasu zalost, ne po Zvezdu.
M

M&Ms

pre 9 meseci

Gde je i sta radi Gbolaham Salami?
N

Na Tanjganjika jezeru

pre 9 meseci

Sa Bajbekom peca ribu.
0

058

pre 9 meseci

Zaposlen kod Matijevića.