Komentari na vest

Zvezdin direktor najavio izlazne transfere: Moramo da zaradimo minimum 12.000.000 evra od prodaje igrača

N

Nele 007@Nele 007(neko drugi sa istim nikom)

pre 11 meseci

@Nele 007 - Koj’ si ti faktor da se ja tebi pravdam za koga navijam?! Tvoje rezonovanje je iracionalno i nije daleko od dečjeg crno-belog razmišljanja i etiketiranja! Tipičan čaršijski prizemni vokabular. Između ostalog, izrekao si jednu antologojsku glupost: “to nema nilakve veze sa njegovom platom ako je redovno prima”. Može li neko redovno primati platu u nekom našem preduzeću, ako je ono u minusu 70 miliona evra?! Odakle?! Možda iz fonda Deda Mraza!
N

Nele 007@Nele 007(neko drugi)

pre 11 meseci

Nele 007 (neko drugi) - Ljudska glupost zaista nema granica! Ti ne možeš da shvatiš da Bahar dolazi iz jedne savršeno uređene zemlje (Izrael), u kojoj postoji vladavina prava. Prvo podozrenje kod njega će izazvati saznanje da je Zvezda klub koja posluje po principima virtuene ekonomije, nešto kao u društvenoj igri “Monopol”! A, zamisli samo kada Bahar sazna da Zvezda sada već duguje možda i preko 70 miliona evra, jer dug rapidno raste iz dana u dan, a od prihoda ni traga! Pitaće se Bahar kako to oni mene plaćaju i odakle?! Što bi ti kao ljubitel lika i dela g. Terzića, eksperta za virtuelnu ekonomiju, rekao na sve ovo?! Znam, pošto nemaš racionalan odgovor ti ćeš prebaciti lopticu na mene, jer ja sam kao navijač Partizana. Blago tebi sa tvojim retrogradnim razmišljanjem!
N

Nele 007

pre 11 meseci

Vazno je da stalno naglasavas da si Zvezdas Hahahaha 🤣😂🤣😂 Verovatno da je Bahar znao koliko Zvezda duguje i pre potpisa i to nema nilakve veze sa njegovom platom ako je redovno prima.Sem toga u taj dug nisu uracunata srestva od Uefe ni za proslu a kamoli za ovu sezonu. Realno dug je mnogo manji ove godine bice manji i od duga partizana kome zelim da ispadne iz lige.
z

zotaks

pre 11 meseci

Pa ljudi, Erakovic na transfermarketu vredi 9m. Ovi ga maltene prodaju ispod cene , prodajte tog Lekovica za 4m i da pevamo. Necemo ni osetiti a zadrzacemo stoperski tandem. Erakovic da odigra jedan dobar mec u ligi sampiona skocice mu cena na 10 - 15m ... Sacekajte zimu pa prodavajte
V

Vazda

pre 11 meseci

Hvalospevi za Bahara sasvim opravdano, ozbiljan trener, i on hoce Degeneka, a nasi strucnjaci iz uprave rekli da smo ga prerasli
L

Lijo

pre 11 meseci

Bravooo Terzoo!
N

Nele 007

pre 11 meseci

Ako im Bahar sazna (on dolazi iz uređene zemlje), da Zvezda duguje prema zvaničnim podacima srpskog APR preko 67 miliona evra, prvo će se pitati kako Terzić, ovaj savremeni Sir Oliver i dalje opstaje u klubu, a klub su u stvari Potemkinova sela! Spolja gladac, unutra jadac! Bojim se da će Bahar uskoro uhvatiti maglu! Ne znam kako država Srbija dozvoljava ovaj cirkus sa Zvezdom. Zamislimo samo da u jednoj Nemačkoj Bajern duguje 67 miliona evra! U Bajernu bi bio stavljen katanac u roku od 24 sata. Da ne bude zabune, navijač sam Zvezde, ali se zalažem za čiste račune i hitnu privatizaciju Zvezde i svih srpskih klubova!
N

Nele 007

pre 11 meseci

@Nele 007, nisi ti Zvezdas vec neko koji krade moj nik...Nece Bahar otici, Zvezda ce imati jos vece uspehe a dug ce biti sve manji i manji a ti ces biti taj koji ce sve vise i vise plakati na nasim vestima krijuci se lazno iza nasih nikova
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Ne potcenjujte sposobnost Terzića i Mrkele da sve upropaste! Skockali su kako tako tim za grupnu fazu LŠ i sada hoće da rasture tandem štopera pred početak takmičenja. Neverovatan podatak! Za naše prilike ogromna ulaganja u afričke “kapitalce” sumnjivog pedigrea (uglavnom sa pozajmica, ili iz drugih liga), a ta ulaganja nam već tri godine nisu donela nikakav pomak, jer nema proleća. Kakva je sada ovo mućkalica, prodaju igrača kome cena može samo da raste, a cena njegovog transfera je manja od cene za koju su kupili Afrikance. Ko je ovde lud?!
c

cirkus

pre 11 meseci

Koja cirkus ekipa kad najboljeg igraca i pritom mladog ne mogu da prodaju u Evropu i za trzisnu vrednost vec ide u Rusiju za 7m a i to je veliko pitanje. Za svakog igraca zvezde ponude stizu ili sa dalekog istoka ili iz Rusije, pravog kluba iz Evrope ne zanima unapred poklonjena titula i sklanjanja u istoj a vi se tesite ovom jadnom ligom jer ce vas napuniti do vrha u LS.
!

!!!

pre 11 meseci

A Livakovic 9000000e
N

Nele 007

pre 11 meseci

Pune su tebi oci suza. Dominacija se nastavlja a tvoj partizan tone jos vise u mulj
m

moni

pre 11 meseci

samo ne Degenek
M

Maltese falcon

pre 11 meseci

Da Marinova kravata ne vuce Humsku mozda?
m

mela

pre 11 meseci

Sokoleeeee
Z

Zoze-Mudrinjo

pre 11 meseci

Ajde bre vec ste prodali pa sad ovako narucene tekstove nam servirate. Niko normalan ne bi prodavao igraca kad imas sigurnu LS, znaci onog momenta kada se pojavi Erakovic posto se o njemu radi, ili bilo koji igrac narocito ako je mlad, svako pojavljivanje na terenu dize vrednost igraca, a tek ako nesto odigra dobro igrac ali i tim, to tek podize cenu. Pa videli smo Serif, kako su se plasirali u LS cena je otisla u nebesa, a sa onakvim partijama ceo tim je 5 puta vecu vrednost imao. Zato smo i cekali par godina da dovedemo Ada i slicne igrace iz Serifa da im padne cena jer nismo mogli tada da ih platimo. Ali ne kod nas, a znaju se razlozi prodajes Erakovica za 8 miliona evra i to u Rusiju pa to nema nigde, i odna se cudimo i analiziramo kako Dinamo Z prodaje za toliko para igrace. Imas LS u dzepu i raste cena igracima, decko reprezentativac i tek se ocekuje i tu da podigne vrednost, na transfermarktu Erakovic 9 miliona vredi, a znamo da oni uvek daju manju vrednost nasim igracima iz SL od realne, da ne pominjemo zbog cega je tako, i mi dajemo Erakovica za manju cenu. Bilo koji klub bi duplirao trenutnu vrednost jer ima 22 godine i tek se ocekuje da pokaze koliko moze. Pa razumem da je Zvezda odredila 20 miliona evra ili tako nesto za njega, pa ako stigne ponuda koja se ne odbija takva onda prodati. Ali ti coveka koji ce uskoro, ako ne vec do kraja Septembra vredeti preko 15 miliona evra minimum da prodajes, i to izgleda da se nekom zuri, samo moze da se shvati da neko ima dogovor da debelo deo strpa po svojim dzepovima. A da se ne lazemo to se kod nas radi stalno pa zato i ne daju da se privatizuju klubovi, zato i jesu nasi klubovi u minusu debelom. Klub kao sto je Zvezda bez obzira sto nismo EU, pa to smanjuje vrednost igraca, ne bi prodavao igrace mlade ispod 15 do 20 miliona evra. Mi smo sada 11 liga Evrope, po tome bi trebalo da svi nasi igraci mnogo vise vrede a to se nije desilo. Eto Radnicki Nis ima najveci izlazni transfer 750K od zimus. Ista je prica za Zvezdom, nema transfera iznad 5 miliona, a da ne pricamo 10M evra i vise. TSC proda igraca za 5M evra, pa odmah se udari u vrisku dezurnih narikaca kako je to zbog hrvatskih papira, sto nema bas veze puno na cenu, moze samo da utice da pre uzmes igraca iz EU nego naseg. I oni nas i time zaludjuju, a ne kazu kako to da nasi igraci cim odu iz nase SL u neku drugu ligu opet nemaju EU papire ali nista nisu jeftiniji od drugih koji imaju, niti smo videli a strani klubovi kada prodaju nase igrace obaraju cenu jer nemamu Eu papire.
G

Goz

pre 11 meseci

Ti kao da ne znas kako radi uprava, samo pare su im bitne, sto vise da uguraju u dzepove
L

Ljubaan

pre 11 meseci

Erakovica bi Mamic, prodao za duplo vise. I kad smo imali vrhunske rezultate, nije se nista krucijalno zaradilo, treba jos neki strucnjak u tom sektoru definitvno.
D

Dubra84

pre 11 meseci

prodati najboljeg igraca zbog spajixa? A KOLIKO JE ZVEZDA PLATILA TE FRANSFERE? GDE ODE TIH 60 MIL?
D

Dubra84

pre 11 meseci

Prodajete Erakovica i hocete sa Spajicem na LS??? BOLJE ODMAH DA RACUNAMO SVAKU TEKMU 4-5 GOLOVA U MREZI
J

Jahaha

pre 11 meseci

a ovako cete bolje proci?! ahhahaha
K

Ko vas ne zna

pre 11 meseci

Jel ovim tekstom želite da pripremite zvezdašku javnost da ste prihvatili ponude za Erakovića i Lekovića ? A ponude su baš, gle čuda 12 miliona + procenti... Umesto Čupe već ste pripremili Degeneka i to je ta priča o 12 miliona eura.
D

Dubra84

pre 11 meseci

Bolje neka prodaju onog Spajica sto nzn gdje goni, i Milunovica, i tako jedine golove sto je zvezda orimila na pripremama njihove greske. RAZMONTIRATI TANDEM ERAKOVIC-DRAGOVIC NA STARTU LIGE SAMPIONA JE PUCANJ U NOGU SAMOM SEBI

Delija

pre 11 meseci

Nazalost ERAKOVIC je prodat.
D

Deno

pre 11 meseci

I onda dode jedna godina ,jednostavno mora doci,nema nista,nema titule,nema evrope,nema prodanih igraca,nema predsednika,i sta onda,e onda prc.
m

madmix

pre 11 meseci

čekaj i sad nek mi neko kaže dal je Radulović mogao biti prodat,mali Stanković??Otišli za 0 i %,ta dva igrača minimum po 2 mil svaki a mi ih poklanjamo?Ja to nigde nisam video,mladi igrači,talentovani,skupili minuta po pozajmicama(nisu loše ni igrali) i ti ih poklanjaš...to je prosto nemoguće u današnjem fudbalu gde se samo mladost traži
o

ok

pre 11 meseci

Terzic nema srama. Da li treba objasnjavati da ako igracu ode cena navise ne moze da se tali. Radulovic i Stankovic su otisli za dz da bismo ih posle placali. Odkad je velicina u klubu on i pajtos se tale i na odlascima i na dolascima igraca. Zasto su prosle sezone potpisali vremesnog Kangu na 4 sezone. Kod nas oni koji ne vrede cekaju penziju a mlade prodajemo sto pre kako bi doticni stavio tal u dzep. Copy to paste kk institucija fk Terzic. Jedan covek puni dzepove i tamo i tamo. Da li smo mi svi cela drzava babuni da gledamo kako ovaj tupan svesno stavlja proviziju u dzep jos pride treba da mu aplaudiramo. Ko prodaje najvrednijeg igraca ispod cene a da nema licne koristi i to pre starta lige koja bi mu povecala cenu. Kome je kriv Lekovic koji jos nije ni standardan da se proda sad kad najmanje vredi. Kombinacije iz kojih samo Terza dobija dovoljno da je zaljubljen u fudbal do smrti kao mentor Dzaja.
F

FkpCascais@madmix

pre 11 meseci

@madmix - Sto posto podržavam komentar pod “madmix”! Sve je tačno! Prodali su krilo Radulovića, koji se kalio na pozajmicama, I ostavio dobar utisak, a doveli su Olajnjinjku igrača koji je postigao lep gol protiv Fenera, ali to je bilo sve za njegovih 80 minuta. On je izgubio svaki naredni duel i niti jednom mu nije pošlo za nogom da reši situaciju “1 na 1”, svaki pokušaj mu je propao! Znači Olajnjinjka je neko kao novi Ohi! I oni misle sa Olajnjinjkom da igraju u LŠ! Ovo je nadrealizam!
T

Tebra...

pre 11 meseci

Ne razumes kako prevaranti funkcionisu.
s

stobi

pre 11 meseci

Pa da potrošio se na kupovini igraca....svi ti dosli za djabaluk....a treba ti sad 12 Milki....a cista zarada od LS 20mil...daj prodaja sto pre 3 igraca za 12 Milki ..jedan od njih je Erak kojeg bebi dao ispod 15 Milki...
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Poenta priče ... . "U prethodne tri godine smo imali niže prihode od planiranih". Što je rezultiralo povećanjem ukupnog duga! U svakoj normalnoj zemlji i normalnoj firmi, to bi rezultiralo ostavkom kompletnog menadžmenta! To u Srbiji ne važi! Ovde važe postulati virtuelne ekonomije! Izlazni transferi u Zvezdi nisu dobri, sto Zvezda sebi ne može da priušti!
M

Miror

pre 11 meseci

Protiv Monaka je bilo 4 gola u mrezi, a protiv Mareseja bi bilo 5. Uporedjivati Zvezdu sa West Hemom koji je osvojio LK sa pola 20% gasa, i sa Marsejom ciji je igracki kadar 300 miliona evra je smesno.
h

hahaha komedija

pre 11 meseci

e cuj ti ko je Cz konkuret i na kojem si nivou sa Atalantom West Hemom Marsejom pa ovi su tacno Ludi
g

goationi

pre 11 meseci

4 tima samo jedan šampion sveta! Kakva bre komedija? Si ti normalan? Zvezda je gigant! Učešće u LŠ ne moze da se kupi! A ni titula...

Gost17

pre 11 meseci

Šampion sveta pre 35 godina... To je isto kao da neko uporedi Rijanu, Lady Gagu, Shakiru itd sa Madonom, a ti budeš pametan pa kažeš, ma kakve ove, znaš ti kakva je Madona bila riba kad je imala 20 godina... Eto, to si napisao druže...
D

Dragan 1985

pre 11 meseci

Zvezdini prihodi od LE su bili od 12 do 15 miliona evra. U to se racuna dobijanje novca od UEFE, naplata tv prava, bonusi i novac od ulaznica...sve to zajedno od 12 do 15 prosecno, prodaja igraca 5 miliona evra po sezoni, izuzev one kada su prodali Radonjica Marseju, ali to je bilo pre 5 godina, dakle ukupno 20 miliona evra. Rashodi su trenutno 30 miliona evra, sto znaci da je Zvezda u poslednje 3 godine dok je igrala LE, bila 10 miliona evra u minusu po sezoni...to je oko 30 miliona evra za 3 godine. Stim da je dug jos od prve LE iz 2017 bio oko 60 miliona evra, koji nije vracen, nego se izgodine u godinu prisjedinio dodatnom dugu.
D

Deka PG

pre 11 meseci

Druže, rashodi samo u 22 godini su 51 mil €. Samo lupate gluposti, ne znam odakle izvlačite te cifre. Pogledajte bilanse i nema šta da se nagađa
d

duduk

pre 11 meseci

bas ne razumem ova izjava bas sad..sta je poenta..ako im treba vise pare onda dignite cena karata (single ticketes) za LS zato sto bice nas puno iz inostranstvo koji dolaze za te tri utakmice.
b

bumer

pre 11 meseci

Vi iz inostranstva mi nikako niste jasni što ste zapeli za pojedinačne karte, ako je sezonska samo za domaće utakmice za Zapad 12.000 dinara, a premijum paket sa LŠ 30.000 dinara, dakle 6.000 po jednoj utakmici LŠ. Pojedinačne karte za LŠ, ako ih bude i bilo, sigurno će biti skuplje. Tako da ne znam što sve vreme kukate za pojedinačnim kartama jer će te tri karte posebno biti skoro kao premijum sezonska.
о

окнарб

pre 11 meseci

Терза нас ко Човке уканаљује.Продати Ерака предстарт Лиге шампиона је неограничено глуп потез.Умијесто да смо довели за средину Себастиана Тила и Данила Аболеду ми слабимо тим.Да довешћемо Лателатеа који није омирисао лигу петице ,а замислите играо јако Швајц?арско првенство..Него јавља ли се Кастањеда?
h

hulio

pre 11 meseci

Grobari ajde sikter na vesti iz kosarke ..tu ste instant od prosle sezone ...
?

???

pre 11 meseci

Bolje da je rekao direktno "moramo da prodamo erakovica" kraj i tacka. Ne ovako da se palamu
K

Kumovi Vrbas

pre 11 meseci

Ovaj neandertalac ce sahraniti Zvezdu kao OFK-u. Zvezda u ovoj ligi ne moze da zaradi 50 miliona evra svake godine. Prazan stadion, jeftine karte na domacim utakmicama, nema prodaje igraca, LS se igra 3 puta za 31 godinu. Zvezda realno ne bi trebala da ima veci budzet od 20 miliona evra, a Partizan od 10 miliona. Prodaja igraca u rangu Cukarickog, a ovaj prica o potrosnji od 50 miliona evra....pa za 5 godina dugovi Zvezde bice 300 miliona. Zvezda kao da je tim iz lige 4, pa da moze da popuni budzet.
Х

Х Х

pre 11 meseci

Од ЛЕ зарадиш 15.000.000, од ЛШ 30.000.000. Од спонзора сваке године добијамо 7.000.000. Од карата од 3 до 6.000.000. Значи буџет је од 30.000.000 у најгорем случају, до 45.000.000 у најбољем, без продаје играча.
S

Srbadin Stojadin

pre 11 meseci

DATI VLASNISTVO ZVEZDE TERZI,najveci direktor u istoriji KLUBA !
T

Terzo magijo

pre 11 meseci

Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. Gde smo bili pre Gospodina Terzića a gde smo sada. Gospodin Terzić je naš spasitelj. Da nije Gospodina Terzića odavno bi bio katanac na Marakani. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače, napravio od Zvezde Evropski klub. Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Terzića od jedinih pravih Zvezdaša Delija sa Severa koji vode tribinu. Svi da ste podržali Gospoda Terzića i Gospodina Terzića, U INAT DUŠMANIMA.
B

Bre

pre 11 meseci

Vazelin je u DM-u na akciji do trajanja zaliha. Obezbedi se na vreme.
s

samo jedan covek

pre 11 meseci

Zaboravio si najvaznijem "gospodinu" da se zahvalis (duhu koji lebdi)
B

Bre

pre 11 meseci

PS. Kontam ironiju, baš sam se ismejao, dao sam ti +
H

Hdjd rnj

pre 11 meseci

Kako se bre pogledas u ogledalo i ne uzmes konopac covece?
B

Batice

pre 11 meseci

Zvezda bi morala svake godine da zaradi 15 miliona od prodaje da bi mogla da plaća dugove
£

£¥₩₩

pre 11 meseci

Haha koliko bolesnih grobara na vestima o zvezdi
G

Gandalf.treci

pre 11 meseci

Otidji na neku vest o Partizanu , tamo je 10x vise bolesnih cigana da čovek ne poveruje hahahah
n

navijac zvezde

pre 11 meseci

Najveca pljacka kluba je oko prihoda koji igraci dobiju od Evropskih uspeha, znaci oni pored plate dobiju 30% od onog sto dobiju od uefe, tako sam Terzic kaze , recite nam koji je to klub koji dobije prihode od uefe da deli igracima?
s

samo jedan covek

pre 11 meseci

Ma nije on mislio na igrace, to on i mrkela podele
d

dejanera

pre 11 meseci

Svaki! Svaki ozbiljan klub ima i ozbiljne igrace koji, opet, imaju ozbiljne menadzere. E ti menadzeri, kada ugovaraju transfer, oni idu u najsitnija crevca! A to podrazumeva: Platu, ugovor, bonuse za postignute rezultate ekipno, bonuse za licne rezultate (broj golova, asistencija, odigranih utakmica, utakmica bez primljenog gola (ovo za golmane i negde za odbranbene igrace).....), smestaj za igraca, auto na koriscenje, poseban bonus za potpis ako je slobodan igrac....to ide toliko daleko da najvece zvezde imaju procenat od prodaje dresova, reklama na stadionu, procente od prijateljskih utakmica (svaka utakmica Reala, Mancestera, PSZ-a.... u Arabiji, Kini, Japanu, Koreji...se debelo placa a Mbape, Nejmar, Mesi, Ronaldo, Benzema.....i tu imaju deo koji njima pripada) pa sve do bizarnih stvari kao sto su boja posteljine, voce koje ih mora cekati u sobi ili voda koju ce da piju. Jednostavno to je takav biznis u kome se okrecu milijarde. Ako ti neces da ispunis neko drugi hoce pa ma koliko blesavo bilo. E sad ovi sto dolaze u Zvezdu nisu taj nivo ali to ne znaci da i oni nemaju odredjene zahteve. I ma koliko nama to izgledalo Zvezda i Partizan nisu ni blizu atraktivni kao prosecni klubovi najboljih liga. Sta to moze da privuce nekog igraca iz (npr. Afrike) da dodje u Zvezdu a da ne ode u Monpelje ili Nant? Prica o igranju LS je smejurija. Odigras 6 utakmica i cao. A onda igraj u Surdulici, Lucanima, Ivanjici....A sta ako se ne plasiras u LS? Sta ako prodjes kao Partizan ove godine pa igras kvalifikacije za LK? I sta ako ih ne prodjes? Onda nema ni onih 6 utakmica! Prosle sezone je Partizan imao ozbiljnu grupu u LK ali je godinu ranije igrao sa Florom i Anortozisom! To su bas atraktivni timovi i takmicenje da bi neko izabrao nase vecite umesto te Francuske. A u toj Francuskoj gleda te ceo svet a u Srbiji niko ziv. U Francuskoj igras za neki Ajacio ali protivnici ti PSZ, Monako, Lion, Marsej... i igras pred punim stadionima. Ovde igras za Zvezdu ali u Lucanima krave pasu pored stadiona, u Ivanjici kuca na stadionu a publike nema ni u tragovima!
D

Dejan Pizon

pre 11 meseci

Poskupeo tolet papir,ovo je bezobrazno sta pricaju,voleo bi da vidim njihovu imovinu Terzinu i Mrkelinu nemoj samo neko da mi kaze da nisu uzeli nijedan evro od kluba svaki evro mora da se pravda,ali nazalost ovde nema pravde a mi glupi navijaci se prepucavamo sta je bolje za nas klub a lopovi kolo vode.
G

Gost 1991

pre 11 meseci

Brukate se ! Sramota.
d

di su pare

pre 11 meseci

čekaj malo, koliko je ono zadnji put bilo da se treba zaraditi od prodaje? umesto 25 igrača ćemo morati da prodamo samo 18 kad je samo 12miliona u pitanju? dobro to nama ide
£

£¥₩₩

pre 11 meseci

Di je bate
m

micas

pre 11 meseci

E ne morate..
g

gost iz Draznja

pre 11 meseci

Kad igra Nole?
S

Srpska

pre 11 meseci

sutra u tri igra
E

Esex

pre 11 meseci

Nedelja 15h
M

Miksea

pre 11 meseci

Čisto izvlačenje para. Nekada čovek da poželi stvarno da se ne igra ta Liga šampiona, jer na svakih 20 miliona prihoda od nagrada, maheri naprave dug 40m za svoje kombinacije. Kada bi igrali svake godine LŠ dug bi duplirali svake godine eksponencijalno. Ne daj Bože da ostaneš neke godine bez Evrope, potop.
M

Miksea

pre 11 meseci

Ovi nisu normalni, kakvih 50 miliona evra prihoda na ovom tržištu, od čega? Ne igra se grupna faza LŠ svake godine ovo je izuzetak ove godine i ko zna da li će biti sledeće, verovatno neće. Kome da se bude konkurentan, Mančesterima, Liverpulu, PSŽu? Koja priča.
z

zbunjen

pre 11 meseci

Kako je budzet dosao do 50 miliona na koju foru? posto ovog leta nismo ni trosili puno.
M

Miksea

pre 11 meseci

Svake godine, na svaki evro koji uđe, napravi se trošak na nešto i zaduženje za 2 evra. Dobra šema.
D

Deka PG

pre 11 meseci

Budžet nije trošak samo u prelaznom roku. Budžet se odnosi na troškove za cijelu godinu. Samo plate i druga primanja zaposlenih u 22 godinu su bile 30 mil € po bilansima iz APR, materijal, gorivo, energija, Amortizacija, kamate i dr. troškovi još oko 18 mil €. I to bez ulaganja u objekte. Malo li je
L

Legor

pre 11 meseci

Samo od prodaje paketa ulaznica za LŠ Zvezda će vjerovatno prihodovati preko 10 miliona eura. Šteta što većina tog novca neće završiti u klupskoj kasi već u privatne džepove funkcionera i ko zna koga sve ne u klubu i oko kluba.
D

Deka PG

pre 11 meseci

Pametan si mi! Okle 10 mil €? Kad bi sve karte bile po 200 €, a neće biti da su bas toliko. Koliko je sever, istok, jug, pa tampon zona prazna između protivničkih navijača... A jel misliš da nema troškova organizovanja utakmica. Muka je od ovih taster navijača. Hoće da Zvezda kupuje igrače, ulaže u tim, da navijači dolaze na LŠ utakmice, a da Klub ništa ne troši i da igrači igraju za DŽ. I još da osvoje LŠ. Alo, da nijeste malo nerealni. Uzmite bar članske karte i pomognite Zvezdu
s

samo jedan covek

pre 11 meseci

Isto tako je steta sto se klupska kasa puni iz budzeta drzave, tj neuporedivo je veca steta!
M

Mekmanaman

pre 11 meseci

Pošto niko nije za prodaju, a klub mora od nečega da zaradi jer nije dovoljan samo bonus Uefe, najbolje da dupliraju cenu mesečne i eto još dodatnih pet - šest miliona evra i Eraković ostaje. Ljudi bi ovde da godišnja bude 2000 dinara i da za te pare gledaju konkurentnu Zvezdu u Ligi šampiona. Čim se malo poveća cena karte svi kukaju, a s druge strane se samo kritikuje. I da ode Eraković mislim da je Spajić odlična zamena. Čak možda i bolja opcija jer je dosta iskusniji. Najbitnije je da ne ode Dragović jer je on kjluč odbrane, ostali se mogu zameniti.
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

E jel mogu i ja da najavim poslodavcu platu od 5.000 € mesecno?!

gemathegreat

pre 11 meseci

Pa probaj, ko ti brani.
l

lakrdija

pre 11 meseci

Citajuci komentare stvarno covek pomisli da narod ovde nije normalan (sigurno i ja sa njima kad se opterecujem), kada nista nije dobro i uvek se nadju zamerke..Ljudi su dovelj klub do toga da mu je gosisnje potrebno 50 miliona, ne zato sto je haos u klubu, vec zato sto se ulaze i igra ozbiljan fudbal..Moze nasem klubu da bude potrebno i 2-3 miliona godisnje, ali da li stavite prst na celo i pitate se protiv koga bi onda igrali i koji bi igrac igrao za nas...Stvarno smo uzasan narod..
e

e moj ti

pre 11 meseci

Ok jel moze da nam pojednostavi kako smo dosli do 50 miliona??? Zvuci previse jer nemamo igrace iznad milion evra plate
s

sta pricas covece

pre 11 meseci

gde se to ulagalo ozbiljno? koga smo mi pa skupog igraca doveli pa da dodje budzet na 50 miliona?
7

7jekr

pre 11 meseci

Druze za sta 50 miliona ko koga ovde zajebava oterali smo 7,8 igraca i tu smo rasteretili oko 2,5 za plate, oces spica od 3,5 miliona plus plata a nemas navodno pare i fali ti 12 miliona a nisi dao ni dinar za transfere za gosu i Ada 1,4 i Silja otiso 1,5 znaci nula provizije ajde 2 miliona i to je to ,pazi racunicu nek su 30 igraca prosek 600 hiljada plata to je 18 miliona gde se jos moze potrosili 32 miliona ajde da kazes 35 miliona budzet pa i da poverujemo ali 50 smesno plus nemamo 30 igraca koji primaju 600 hiljada najvise 15 i vecini su napumpane plate pola tih igraca 200 hiljada ne vrede godisnje, samo zdrava logika druze
l

lakrdija

pre 11 meseci

Ljudi, pa kako gde se to ulagalo, doveo si napadaci iz francuske koji vredi 6 miliona, to sto si iskoristio priliku i uzeo ga dzabe to je druga prica..Za napada dajes 3-4 miliona, za plate tih igraca vrv oko 20 milikna, pre 2 godine je bilo 16 miliona, sada mora biti vise.. Ulazu u infrastrukturu, pa nije to dzabe, izgradi ovo, renoviraj ono itd..
Y

Yui

pre 11 meseci

Pa kako da prodaš igrače koje niko neće?
Y

Yui

pre 11 meseci

Mislio sam na Kangu i Rodića
9

949494

pre 11 meseci

Di ja bate?
p

perperoglou

pre 11 meseci

Pa što si trubio, Terzo, pre 2-3 nedelje da smo u situaciji da ne moramo da prodamo ukoliko ne želimo? Ovo su garant pustili buvu da vide kako će navijači da reaguju, pošto je rekao Terza da prate i čitaju šta navijači pišu. Tornjaj se, bre, bu*da*letino jedna! Jednu dobru stvar uradiš nakon 4 godine i to slučajno i odmah hoćeš da rušiš i ponovo da provlačiš kombinacije. Ne zna se ko je više zadrt i sujetan, ti ili Čović. Aj prodaj Erakovića i Mitrovića, da vidim ko će da ti dođe na stadion.

gemathegreat

pre 11 meseci

Jel tebi jasno da plašiš mečku rešetom ??? Skupi se ovde 100 likova, pizdi nešto sebi u bradu i pomisli kako su oni javno mnjenje. Stadion će da bude pun i sa tobom i bez tebe i sa prodatim Erakom a i ako ostane ali Zvezda ako ne prodje monitoring biće krajnje zaebano.
Z

Zaim

pre 11 meseci

Pa sta bi sa novim stadionom ?

gemathegreat

pre 11 meseci

Kakve to veze ima sa ovim osim što deluje kao jako debilno pitanje ???
C

COOL

pre 11 meseci

Boze,boze koliko samo ima savršenih ekonomista dole u komentarima. Kako prodati Kangu,Srnu ,Gobelju..... ako ih niko neće? Kako onda naci toliko miliona ako ne prodano one koje neko hoces?
C

COOL

pre 11 meseci

Boze,boze koliko samo ima savršenih ekonomista dole u komentarima. Kako prodati Kangu,Srnu ,Gobelju..... ako ih niko neće? Kako onda naci toliko miliona ako ne prodano one koje neko hoces?
m

molim?

pre 11 meseci

Kakvih 50 miliona? da li je ovaj covek normalan? na sta ode 50 miliona? ajde da svi igraci imaju 500k, gde odose pare?
R

Raša P

pre 11 meseci

Da bi shvatio kako funkcioniše FK CRVENA ZVEZDA moraš imati barem završen ekonomski fakultet a i tada ako nisi stručno osposobljen za sportsku delatnost ništa ti ne vredi! Da li ima muljanja? Da ima ga od FIFA i UEFA pa do seoskih klubova!!! Odluke o svim pitanjima ne donosi jedan čovek već tim vrhunskih stručnjaka i skupština kluba. I bla, bla, bla....... Zvezda je klub sa ovih prostora koja je bila i ostala uzor u svim segmentima. Bilo je i padova kada su političari, a ne samo naši, želeli da je ugase iz svima poznatih razloga. Zvezda ne raste danas niti Partizan propada zbog države već zbog sposobnosti menadžmenta!
R

Rico89

pre 11 meseci

Reče čovek da moraš imati završeni Ekonomski fakultet da bi razumeo kako Zvezda posluje, a pri tom niie bio ironičan i još ga nije mrzelo da uradi 18 puta refresh stranice i lupi isto toliko minusa ovom gore poštenom momku. Pri tom ne verujem da je dotični prošao pored bilo kog fakulteta, a ne studirao. Uglavnom, 50M na plate je kula od karata koja će se srušiti kada vežemo 2 sezone bez LŠ.
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Greska bi bila da se sad proda Erakovic neka odigra Ligu Sampiona onda Zvezda moze da ga proda za 60 000 000 evra u lige petice.
M

Mile led

pre 11 meseci

Počinjem da mislim da su grobari stvarno bili u pravu i da nam🔒 sleduje sledeće sezone ako nas napusti glavni sponzor

gemathegreat

pre 11 meseci

Pa ti smrdljuše i jesi grobar i to onaj najadniji.
4

494949

pre 11 meseci

Plati struju pa onda komentarisi
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 11 meseci

Majstore cisto samo jednu stvar da znas. Nemoj da nam prodajes sitne fore i da nas vacarite na sibice. Nismo vam mi Grobari pa da kao njihova uprava mozete da radite i otimate kako hocete. Na tankoj zici setate, nece vam pomoci ni ultra kop ni ostali placenici. Sada je sansa da nesto uradimo kako treba i da se vratimo na mesto koje nam pripada. Userete li to, radice usrana motka. Toliko.
P

Pedjahn

pre 11 meseci

Teško.Drva nisu na ceni pred ovu zimu.
A

Aca LJotic

pre 11 meseci

Dobro neko ce da dodje neko ce da ode i sve tako u krug.
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Kaži otvoreno hoćemo da prodamo Erakovića i Mitrovića, i da uzmemo tih 12- 13 miliona evra. Samo što niko normalan ne bi prodao dva važna igrača pred sam početak LŠ. Prodaj Lekovića za 4 miliona evra i za te pare dovedi Dabura. To bi bio dobar i koristan posao.

gemathegreat

pre 11 meseci

Koji deo od mora da se zatvori finansijska konstrukcija ti nije jasan ??? Koliko su dospele rate za ovu jesen, jel ti se očešalo o mozak ??? Svaka 3 meseca je monitoring. Možda nije popularno ali je korisno. Pustite ljude da rade posao.
P

Petka

pre 11 meseci

@gemathegreat .. previše pametuješ
D

Da li ste shvatili

pre 11 meseci

Da li ste shvatili da je ovaj izjavio godinu dve da Zvezdi treba oko 20m godisnje da bi opstao.A za dve godine nije prohodovao ni 10m,ovaj nas je ljudi zaduzio samo tako to se oseti po njegovim izjavama.O kakvim 50m on prica?Ode ti igrac za 1-3M a ti nabrajas sto sta.Pre dve godine je rekao da je uzeo kredit po najpovoljnijim kamatnim stopama,setite se te izjave.A on kao izmiruje drzavi dug.Odakle prihodi ,pa matematika je jasna i transparentna,NEMA SE A TROSI SE.Racunajte plate godisnje za sve igrace kolike su kada se sabere??A tu su po neki par godina.Sada se iskesiralo za igrace pa kao na rate izdejatvuju.A posle nas tuze klubovi jer ne placamo rate na vreme.Sve se zataskava a kada dodje vreme sta cemo onda??Nadam se da ce ovo izaci na dobro ali uzivajmo i zivimo trenutke jer kasnije ..treba biti spreman na sve
C

CaleB pravi

pre 11 meseci

Pa "strucnjaci", pritisnite taj Gazprom da duplira iznos....5 miliona je zaista malo, od jednog takvog giganta....
B

Bata Djora

pre 11 meseci

Pre par dana Olimpijakos je potpisao najveci sponzorski ugovor u Grckoj za 3 miliona godisnje, Inter i Roma su recimo imali oko 7 miliona prosle godine, a mi smo, eto, uvredjeni jer nam Gasprom daje samo 5...
C

CaleB pravi

pre 11 meseci

@Bata Djora.....pa batice mili...svi ti klubovi koje si nabrojao - ne nose na dresovima naziv kojim guraju prst u oko celom svetu, a mi ga nosimo....pa kad je vec tako, treba to posteno i naplatiti...samo sto to ovi nasi "genijalci" i nisu u stanju.
@

@bata djora

pre 11 meseci

...zenit ima 40 od gasproma.
O

Ode Erakovic

pre 11 meseci

Sve napisano u naslovu
N

Navijac zvezde

pre 11 meseci

Sta je sa prihodima od LS??? Terzic daje 30% prihoda od LS igracima pa koji to klub to radi? Znaci dajes mu ogromnu platu i jos dajes od LS mu pare, Pa uzmite od tih "generatora uspeha" sto kaze Terzic i ne morate da prodajete Erakovica, Pa sram vas bilo bre.
n

noleeeeeeedde

pre 11 meseci

Kada vraca fantomskoj firmi 12m eura?
k

kafici

pre 11 meseci

Kad se krstis?
R

Rifer

pre 11 meseci

Prodajes ti maglu cio Zivot prijatelju
F

Fudbalski Grof

pre 11 meseci

Obrni okreni nas sport je uvek u minusu, a drugima pune ruke para
p

pst

pre 11 meseci

Kupi se bre kretenu. Taman se formirala generacija izuzetnih klinaca posto ne mozes da uvalis Kangu i ostale sa velikim ugovorima na kojima si se talio sledi prodaja buducnosti kluba. Naucio vas cika Dzaja kako se stavlja u dzep. Prodali ste Lazetica gde je kolko je napredovao. Gde je Ilic. Idealni su manji transveri malo vi malo menadzeri koga briga za klub.
z

ziki889

pre 11 meseci

Pa sta briga klub koliko je Lazetic napredovao?
k

kel

pre 11 meseci

Znaci ode Erakovic.. pa da, ne moze sve da bude kako treba pa to ti je
A

Asad

pre 11 meseci

Da se niste zadužili kod Milije za porez po kamati od 2.5% sad ne bi morali da prodajemo Eraka
D

DV91

pre 11 meseci

Degenek bi bio odlična zamena, Delija do koske, poznaje okruženje, zna kakvi su zahtevi i očekivanja. Ako nemate novca čemu onda potreba da se izuvate za špica? Imamo opcija napred.
D

Dex911

pre 11 meseci

Znaci,Erakovic na silu,protiv svoje volje mora u Rusiju.
k

ko bi reko cuda da se dese

pre 11 meseci

Znaci ode Erak...
G

Gost13

pre 11 meseci

Ma pamezno bre, kakvi stw magovi. Sad kad je čovek ukomponovao tim vidite prodajte mu jedno 2-3 igrača iz prve postave i po mogućnosti dovedite Dragoljuba Srnića. Bagro.
г

грдне ране

pre 11 meseci

А шта је са приходима од Лиге шампиона? Колико бисте требали зарадити да не играмо у истој ове сезоне???
H

Hermano7

pre 11 meseci

Pa realno oko 50M
D

Deno

pre 11 meseci

Auu.I upropasticete sve.
l

lol12

pre 11 meseci

Što onda uigravamo te igrace u startnoj postavi ako cemo ih prodavati pre nego sto je i pocela sezona?! Sigurno necete prodati Gobelju,Srnu i ostale vam pulene nego Eraka,Mitrovica i slicne.A svi oni bili starteri i odlicno se pokazali.Prodaj Lekovica,Azarova i Pruceva za 10-ak miliona i ne dovodite preskupog a neproverenog Lata za 3,5 i eto vam tih 12-15 miliona.A za sve trojicu ovih su bile ponude.Ne bih prodao ni Azarova ali ako biram izmedju njega i Mitra/Eraka bolje on da ode a da Lazar Nikolic bude rezervna opcija uz Rodica dok Mitar je zasluzio da bude starter,nista losiji pozadi nije od Iraklija a napred je i bolji i konkretniji.
Ј

Јосиф

pre 11 meseci

Хаха! А ко би сине за стерилног пруцева и килавог азарова дао 10 милиона? Много сте полетели, терате кангу, катаија, мислите дасмо постали незнам ко! Ајде се мало спустите, рекли су људи да морају дасе узму паре, дасе попуни буџет! Немислиш ваљда да сви ови странци играју за кикирики!
l

lol12

pre 11 meseci

1)Niko ne tera Kataija,cak ni Kangu ako ce normalno da se ponaša, 2) Vredjas igrace za koje vec postoje ponude kao sto sam napisao Za Azarova 3M od Sahtjora i Pruceva 2-2,5 od Basela.Pri tome Azarov je( posto ne znas da ti objasnim) starter u A reprezentaciji a Prucev je ozbiljan potencijal veci od bilo kog u tvom klubu,spoj brzine i tehnike nije lako naci.3) Ja pored toliko problema u svom dvorištu ne bih gledao u tudje sigurno a pogotovo ne vredjao tudje igrace kad vidim ko igra za mene.Ako vas sudije ne budu gurale jako tesko cete i do cetvrtog mesta
А

Александар1

pre 11 meseci

Звезди је потребно 50 милиона евра, јер лоше послујемо. Нпр. Родић има плату преко 600 000. Борјану плаћамо скоро пола милиона, иако је на позајмици. Ту су Срнић, Гобељић и слични на платном списку итд.
l

lakiki

pre 11 meseci

Apsolutno si u pravu. Drze previse "zasluznih" igraca sa ogromnim platama i potpisuju sa njima dugorocne ugovore. Ne mozes u fudbalu golmanu koji ima 34 godine produziti ugovor na jos 4 godine i dati mu faraonsku platu. To je neozbiljno. To je zato sto je to jedna politicko-estradna druzina a ne ozbiljna kompanija.
E

Esex

pre 11 meseci

Mozda je tako zato sto deo vracaju zna se kome..pa ko je lud da im da tolike plate..zato ih zovu i gardistima,vojnicima itd kako bi zbog kao nekih zasluga ostali sto duze...lak nacin za izvlacenje para
?

???

pre 11 meseci

Tacno tako. Krsticic, srnic, milunovic, gobeljic proslu sezonu skoro nisu ni igrali uzeli su sa premijama sigurno 2m. U drugoj polusezoni kad smo ispali iz evrope nije nam trebao ni silja i jos po neko. Borjanu daju sad dok je na pozajmnici 300-400k, placaju i dalje milunovica, kangu, gobeljica, koji imaju po pola miliona i vise.
S

Samo objektiva

pre 11 meseci

Bolje onda Lekovica, Rodića , Milunovica i Kangu da prodaju. Erakovica ako prodaju pucace sebi u nogu. Taman se uigrao, vredece na zimu bar 2-3 miliona više.
R

Rets

pre 11 meseci

Dovedite Danilo Arboleda kao zamenu za Erakovića, manite se degenek, ovaj čovek je spakovao benzemu, vinisiusa na Santiagu, visok, dobar skok, brz, taman nam treba skok igra u odbrani a sa strana su cistači drago i mijalovic
L

Lijo

pre 11 meseci

Bravooo!!
S

Salesman

pre 11 meseci

Prodaja Erakovica u ovom trenutku je suluda. 7-8 miliona je nista za takog igraca, a vredece preko 10 nakon grupne faze LS. Prodajte Lekovica i Pruceva ako vec morate, Cupa mora da ostane za LS!!!
Z

Zvezda mi je sve

pre 11 meseci

Kad ode duh koji lebdi svi znamo šta nam sledi, a po uloženom ove godine izgleda da je ovo stvarno naša poslednja sezona.

gemathegreat

pre 11 meseci

Ti si grobos, jedan kroz jedan.
Z

ZV

pre 11 meseci

Duvaj ga franjevac, plači u mraku
k

krupanj

pre 11 meseci

Uuuu kakvo je ovo pripremanje na losu prodaju Erakovica. Znaci prihvacena je ponuda od 8 miliona. Zato on kaze treba im 12 jer Eraka daju za 8 + ce dobiti 4 za Lekovica kako je najavljivano. Terzu ko ne poznaje pice bi mu platio.
J

Jöle 39

pre 11 meseci

Hahahahhaha ne cveta cveće ni u naše preduzeće
i

ili ili ili ili ili

pre 11 meseci

Pa da niste prodavali igrace po 0 evra i procente mozda biste nesto i sakupili.
Г

Гозт

pre 11 meseci

КАД ЋЕ НОВИ ДРЕСОВИ ???
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Na utakmici sa Fiorentinom.