Foto: MN Press
Foto: MN Press

Zvezdin drugi pokušaj da zadrži Gajića: Plata 450.000, pričalo se i o dugovanjima iz korone

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.06.22. | 09:12

Desni bek odbio prvu ponudu, ali crveno-beli nemaju nameru da ga se olako odreknu

Prvi pregovori Crvene zvezde i Milana Gajića nisu se završili epilogom koji su očekivali crveno-beli, međutim nakon negativnog odgovora desnog beka na inicijalnu ponudu, šampion Srbije krenuo je u drugi talas ofanzive. Prema saznanjima Sportskog žurnala, nakon što je Gajić odbio prvu ponudu novog ugovora, čelici kluba iz Ljutice Bogdana, replicirali su novom ponudom i to u iznosu od 450.000 godišnje.

Očekivanja rukovodstva su da unosnija ponuda bude dovoljan povod da defanzivac iz Vukovara prihvati produžetak saradnje na još tri godine čime bi crveno-beli obavili jedan od važnih poslova tokom letnje pauze. Crveno-beli žele da nagrade povišicom nekadašnjeg člana zlatne generacije sa Novog Zelanda. Tokom pregovora pričalo se i o dugovanjima iz korona sezone. Gajić je na odličan način iskoristio šansu koja mu je ukazana prilikom oscilacija Kristijana Pičinija, te se ustalio kao prva opcija uz desnu aut liniju.

Izabrane vesti

Igre u drugom delu sezone bile su povod da Crvena zvezda inicira pregovore sa igračem kojem ugovor ističe ovog leta, međutim u trci sa vremenom dodatnu prepreku predstavlja potencijalno interesovanje inostranih klubova. Činjenica da je šampion Srbije u deficitu sa bekovima, kao i da je na tržištu teško naći adekvatnu zamenu koja bi se adaptrirala do evropskih izazova razlog je zbog kojeg će Gajićevo pitanje biti jedan od prioriteta u narednim danima u Ljutice Bogdana.

Eventualni negativan odgovor, i na drugu ponudu (što je manje realan scenario) ostavio bi crveno-bele pred letnju prozivku samo sa Kristijanom Pičinijem kao opcijom na desnom beku (mada se pominje i nastavak saradnje sa Gobeljićem). Doskorašnji defanzivac Valensije nije se pokazao u očekivanom svetlu tokom prve polusezone u Beogradu, međutim u Zvezdi su svesni neophodnog perioda adaptacije posebno jer je Italijan stigao rovit, te se u Ljutice Bogdana nadaju da bi posle letnjih priprema mogao da pokaže pravo lice.

Podsetimo, srpski desni bek je u redove crveno-belih stigao iz Bordoa zime 2019. godine, a posle uvodne adaptacije uspeo je da se izbori za konkretniju minutažu te je do danas odigrao 120 utakmica.



tagovi

Milan GajićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara