Dejan Stanković (©Starsport)
Dejan Stanković (©Starsport)

Samp hoće Dejana Stankovića umesto Ranijerija

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.04.21. | 09:44

Masimo Ferero razmišlja o promeni trenera

Komforno ušuškani na sredine tabele Serije A, reklo bi se da Masimo Ferero nema razloga da bude nezadovoljan. Ali Masimo Ferero je čudna zverka, čovek iz sveta filma, čovek koji voli dramu, koji uvek hoće još i koji hoće – Dejana Stankovića. Nije šala, lokalni Il Secolo XIX navodi da Ferero nije u potpunosti zadovoljan radom 69-godišnjeg Klaudija Ranijerija i da razmišlja o promeni šefa struke.

Masimilijano Alegri i Maurico Sari su van domašaja Sampa, pa je zato Ferero usmerio pogled ka Stankoviću.

Izabrane vesti

Kako piše Il Secolo, a reč je o inače veoma pouzdanom izvoru informacija kad se radi o zbivanjima u Đenovi, Ferero je do kontakta sa Stankovićem stigao preko Siniše Mihajlovića, a navodno je već bio i na jednom sastanku sa aktuelnim trenerom Crvene zvezde, u blizini Rima. Ne precizira se kada, ni da li se uopšte razgovaralo o poslovnom angažmanu.

Namera je ipak sasvim jasna. Ferero sprema radikalne promene u klubu, ne samo na mestu trenera, a Stanković je prvi pik za šefa Sampdorijinog stručnog štaba.

Serija A sigurno je primamljiva kao opcija. Ali pitanje je da li se Stankovićeve ambicije poklapaju sa Fererovim. Sa Crvenom zvezdom je izborio plasman u nokaut fazu Lige Evrope, ostavio odličan utisak u dvomeču protiv Milana, što je posebno odjeknulo na Apeninima, a sinoćnom pobedom u 164. večitom derbiju skoro je pa obezbedio i drugu titulu u Srbiji, ovoga puta sasvim i samo njegovu. I nije nikakvo čudo što se raspituju i inostrani klubovi.



tagovi

Dejan StankovićMasimo Ferero

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara