""
""

Zvezdin pik je krilo Rozenborga - u igri je 500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.11.17. | 09:00

Nekadašnji krilni vezista čačanskog Borca potencijalno pojačanje srpskog vicešampiona u zimskom prelaznom roku

Crvena zvezda polako kreće sa pronalaženjem adekvatnih rešenja za igrače koji će u skorijoj budućnosti napustiti stadion Rajko Mitić. Jedan od onih koji bi mogli da zaduže crveno-beli dres ove zime je krilni vezista Milan Jevtović, igrač koji je ove sezone blistao u dresu norveškog Rozenborga.

Izabrane vesti

Nekadašnji igrač Borca iz Čačka u Ljutice Bogdana projetkovan je kao zamena za Slavoljuba Srnića, kojem će narednog leta isteći ugovr sa crveno-belima. Jevtović je u Rozenborgu bio kao pozajmljeni igrač turske Antalije, a prema saznanjima MOZZART Sporta njegovo obeštećenje bi Crvenu zvezdu koštalo oko 500.000 evra.

Tipuj za dres ROZENBORG

Jevtović (24) je prošle sezone postigao 13 golova na 29 utakmica u svim takmičenjima i zabeležio osam asistencija, a pored Crvene zvezde ozbiljno interesovanje pokazao je i Salcburg. Austrijanci su spremni izdvoje čitavih 1.000.000 evra za njegov transfer, ali kako se može čuti želja fudbalera je da zaigra u Crvenoj zvezdi.

MOZZART KVOTE: RADNIČKI NIŠ - CRVENA ZVEZDA

Mladi fudbaler je ponikao u Borcu, iz kojeg se u januaru 2016. godine otisnuo u norveški bodo, koji je u avgustu prošle godine od njegove prodaje u Antaliju inkasirao nešto manje od milion evra. Pozajmica u Rozenborgu mu se formalno završava 31. decembra ove godine, a ugovor sa Antalijom na leto 2020. godine.

Piše: Darjan Nedeljković

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaMilan JevtovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara