Komentari na vest

Zvezdin problem pred Kairat: Špic u magli

P

Protiv bunkera

pre gotovo 3 godine

Protiv bunkera se igra sa jednim ili dva visoka spica i cenatsutevi na njih. 20 ako treba, procice jedan-dva. A ovo kombinovanje po zemlji nema sanse da prodje kad su zgusnuti.
P

Pjer

pre gotovo 3 godine

Imali smo Falcinelije,dobar igrac, ucestvuje u igri , da gol,e sad sto mi za 30 dinara obestecenja hocemo igraca tipa Levandovskog da daje 30 plus golova,to je nesto drugo.
O

Objektivno,molim

pre gotovo 3 godine

Sredina je jula,pod utiskom smo evropskog prvenstva gdje je igrao sam krem svjetskog fudbala i sad hoće svi da Stanković napravi takvu igru na samom početku sezone.A niko ne vidi dobre stvari a to je da su momci grizli 97 minuta.I prednjačili su dva najveća umjetnika na terenu,Katai i Ivanić.Vojvodina se branila i odbranila,čestitam!Odličan sudija,bravo za njega!Sve su to stvari koje nam mogu dobro donijeti u Evropi.Neće ni Benu svaki dan biti loš kao juče.
V

Vladimir78bg

pre gotovo 3 godine

Svi znaju da ce u Almatiju spica glumiti Ben i na zalost lako se moze dogoditi da nas Kairat ponovo iznenadi. Definitivno deluje da se Stankovic pogubio kada ovog malog gura u spic.
B

Bum taun reds

pre gotovo 3 godine

Eeee da je samo špic. Šta ćemo sa Gajom i bratom Bakajokom?! Čudi me da Dejan nije iskoristio pauzu da konačno napravi odbranu?! Očajni smo nazad. Ne brinem za napad,proradiće,al brinem kad će da proradi. Mnogo je dilema. Opet nismo napravili dobre pripreme. Ovi što se razumeju kažu da su morale pripreme ranije da počnu. Treba bar 7 ,8 tekmi. Čudi me što ,ako su problem bili protivnici za zakazivanje termina,zašto onda nismo igrali po 3X45 min.pa napravili šansu za veću minutažu svima??? Ok ,ne deluje loše taj mali Krstović. Proradiće. Sinoć ako ćemo pošteno,nije ni imao pravu loptu. Više me začudio Ben kod obe šanse. Ono u stativu uopšte nije moralo iz sve snage. Prazna bila cela desna strana gola. Samo precizan naciljan šut, laganije. Ono s 3 metra opet blamčina i isto nije moralo da se duva,nego polako,koncentrisanije. Ne znam što su svi sinoć onoliko bili u frci. To su sve tridesetogodišnjaci?! Mirnije s više ciljanja kad šutiraš. Pavkov npr.u zadnjoj šansi uopšte nije video Ivanića iza sebe. Mića je bio u boljoj poziciji .Dao bi ga. Pavkov gađa golmana jbt?! To špic,to golgeter,na njega da se osloniš,a oćeš u grupnu fazu,moooj Bogo?! Mnogo se vidi TERZA brate. Iskače ko čupka iz kutije na vašaru!!! Pusti bre Prike Dekija nek pravi sam ekipu. Zna bre dečko! Dokazao je! Ti sedi u ložu i ćuti. Ugledaj se na Čovića. Pustio Čović Radonju i pljus TRIPLETA!!! Padalaa je kiša celu tekmu. To samo tera na što više šuteva iz daljine. Njegoševa tekma!? A Njegoš na beznadežno na klupi ili ni na klupi?! Krstičić zna,al je mnogo spor,a i mator. Sanogo ko dželat brate. Tri penala pravi po tekmi?! Babić spoor. Tuga. Rodić ko šizofreničar trči ,trči i nikad ništa. Centaršutevi su mu za zatvor. Kajrat je u punoj takmičarskoj sezoni. Ne znam šta će Kide. TERZA mu tera igrače iz kluba. Ne može miran! Na vratima su i Kanga?! I Degenek i sva tri prošlogodišnja bonusa,a dovede čovek Bakajoka?! Tebra Bakajoko jbt. Nisam video veću utvaru od igrača. Deluje ko da je non stop na vutri. Gaja je promaja.... Samo se u Boga uzdam!
j

joey

pre gotovo 3 godine

borjan,rodic,degenek,dragovic,gaijc,sanogo,kanga,ivanic,katai,falco,ben/pavkov/diony...najbolje sta trenutno imamo za sredu
D

Delija penzioner

pre gotovo 3 godine

Dobro ti je ovo možda Pavkov i Dioni od prvog minuta sa dva špica , u napad da ih otkinuo i u gostima i kući ..... NAPRED ZVEZDA
D

Delija penzioner

pre gotovo 3 godine

Mora Dioni odma da počne utakmicu , i protiv Vojvodine je trebao , da vidimo šta je uprava kupila i zašto nisu otkupili Falćinelija , ako je ovaj bolji špic o.k ali mora da počne odma od prvog minuta , protiv Vojvodine se videlo koliko nam fali Falčineli napadač koji zna da skoči odigra glavom zna da zagradi loptu i doda nekom iz srednjeg reda , Pavkov i Ben su sve te situacije imali ali nisu odigrali ni jednu dobru loptu , stigli su samo da promaše dva zicera za pobedu , Diego je pravio stalno napad na zadnju liniju odbrane protivnika kretanjem je odvlačio igrače de su Ivanić i Kataj imali više prostora , odma Dioni da vidimo kakav je napadač , još jedna stvar koju sam hteo reći a to je da je Milanović ostao da sa Dragović da igra u liniji nebi više bilo nikakvih briga , nejasno zašto Babić pre Degeneka , zašto Kanga na klupi , ovaj mladi napadač Krstović pod hitno u Grafičar , Pavkova puštati po 15 - 20 minuta i spremati ga za prodaju , naš tim mora da igra sa špic igračem kao što je bio Falćineli ili bolji od njega . NAPRED ZVEZDA
Š

Šahmat

pre gotovo 3 godine

Borjan-Gajić,Degenek,Dragović,Rodić-Krstičić(Sanogo),Kanga-Katai,Ivanić,Falco-Ben(Pavkov)
G

GostKg

pre gotovo 3 godine

Zvezda nije u nikakvom problemu. Odigrali su sinoć odlično. E sad što nekada neće gol, pa i to se dešava. Biće ovo sve kako treba. A ako se plašimo Kairata jer ima Vagnera Lova od 38 godina, onda ne teeba ni da igraju.
P

PedjaPFCCCC

pre gotovo 3 godine

Ben kao 9tka svi ostali su jedna velika 0
P

Pravi jole

pre gotovo 3 godine

Jel to od ove sezone?! Ne bih rekao.. Isti problem kao sa desnim bekom kog nismo imali 5 godina... Nismo imali veznjaka koji ce da spoji sredinu.. E sad spic.. Eto 3 nam godina bez njega.. Jer Boacijev povratak ne računam.. I nasli smo.. Hteo čovek.. Al postavio uslov.. Kaze Terza "On trazi neke nefudbalske uslove.." Koje terzo.. Pare mozda? Pa oce to ozbiljan napadač.. Cuo sam i ja da postoje ti neki sto igraju za pare.. Al znas sta.. Ti daju golove pa zato traze keš
D

Djosa

pre gotovo 3 godine

Vukanovic
L

Laziale

pre gotovo 3 godine

Na greskama treba uciti ali uprava ocigledno nije htela da nauci. Da li je realno da se ponavlja Omonija? Ne razumem zasto to Dioni nije usao protiv Vose kada je prodao deo priprema sa proslim klubom i sada sa CZV. Pa nisu ga izvukli iz penzije. Do kada ce se dovoditi “pojacanja” koja nisu spremna onda kada najvise treba? Ko ocekuje da Diony resi Kairat a da pritom nema 10’ u nogama skupo se vara. Zalosno.
Z

Zaim

pre gotovo 3 godine

Katai i Ivanic nista,i to treba oterati sto pre.Krsticic nije ni trebao.Gajic otersti sto pre.Gobelja,nula.Stankovic,sta reci.Sve u svemu sto pre privatizacija.Ovako mi budale se nadamo,oni mlate lovu i glume zabrinutost.
d

darkobg

pre gotovo 3 godine

ovakvim kao ti toplo preporučujem što dalje od Marakane. Pametan si ti shvatićes što ti ovo kazem
P

Poki

pre gotovo 3 godine

Ima li neko bar po tvom prefinjenom ukusu?
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Normalno je da igrač ima loš dan ali da kažeš da katai i ivanić ne vrede pa ti si bolestan mi imamo dobar tim ali imamo i probleme što je i normalno problem je realizacija napadački nismo se ostvarili juče ali daleko od toga da tim nije dobar to je jedan dan samo
M

Melna

pre gotovo 3 godine

Meni samo nije jasno da li je neko stvarno nudio i 1 evro za babica? Ja veci krs nisam video skoro, gobeljic levonogi ce makar kad usere da ga pojuri ako nista drugo ovaj gleda ko tele kad ga preleti lopta.. Izvini Degenek u ime pravih zvezdasa.
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Kažete imali smo igru da li smo svesni svi da je vojvodina igrala u duplom niskom bloku ako je igra kružiti oko njih onda u redu ali i omladinci bi igrali sa pasom kada protivnik stoji na 25 metara od svog gola nema tu igre tu treba da probiješ blok ili su uspeo u tome ili nisi uspeo mi juče nismo uspeli prvu šansu smo imali u 43 minutu utakmice i to posle nasumične lopte koja je došla u posed bena takve stvari se rešavaju na poluvremenu krstović nije mogao po bloku i to je vidljivo tu je pavkov zakon i falćineli je zakon dionija još nismo ni videli pa je nemoguće pričati kako on igra kada protivnik stoji u bloku važnu stvar izostavljate vojvodina je došla desetkovana promenili su 10 igrača sa sve trenerom takvu utakmicu moraš da rešiš nijedan klub ne menja po 10 igrača i trenera za deset dana to je neozbiljno zato je vojvodina odigrala jedno veliko ništa ono što je naš problem mi i pored toga što nismo tumbali sastav mi smo prvu zvaničnu utakmicu odigrali sa mnogo promena u sastavu nije normalno bilo da ova postava počne utakmicu mi smo prošle sezone igrali sa degenekom i milunovićem pozadi đed je otišao degenek je sklonjen tako da su defanzivci potpuno novi zar nije logično da prvo jednog defanzivca uvedeš u sistem pa drugog i tako dalje bez problema vezni red je mogao biti sanogo kanga ivanić a krstičić polako da hvata ritam još na poluvremenu trebalo je menjati krstovića uvesti pavkova što se tiče novinara koji piše ovaj tekst gde je napisao pavkov je promašio zicer jeste ali je ušao u 75 minutu i uspeo da za tako kratko vreme uđe u priliku pritom udarac je išao u okvir gola ono što brine nismo se razigrali za to ti služe pripreme zar nije logično da pavkov bude igrač koji će već na pripremama ući u ciklus postizanja golova sve je bilo podređeno krstoviću koji jd uspeo na jednoj pripremnoj utakmici da upiše dva gola i od tada nije postigao gol sada imamo nerazigranog pavkova krstovića smo možda malo izgoreli verovatno je poljuljano samopouzdanje dioni je bez minuta sve nam se svelo na katai ivanić ben sve su juče promašili katai i ivanić su imali jedno 7 ili 8 šuteva svi van okvira ben je jedini imao šanse obe je promašio jednom je pogodio stativu u prekidima nismo bili na nivou postizanja golova u defanzivi babić je opet imao greške nedopustivo je da pušta loptu iza njegovih leđa u posed protivničkim napadačima gajić je bio loš krstičić nedovoljno spreman mnogo razloga za brigu i premalo vremena ono što je bitno prosuli smo bodove utakmicu treba zaboraviti što pre i krenuti od nule potrebni su nam svi igrači na raspolaganju bilo ko da postigne gol je dobrodošlo samo da se razbije ovaj zid kairat neće igrati kao vojvodina budite ubeđeni u to oni igraju blok ali i imaju igru 10 do 20 puta su kvalitetniji od vojvodine i znaju da postignu gol za razliku od vojvodine koja bukvalno nije umela juče da koristi prostor koji je imala bakajoko defanzivno neće moći da odgovori zadatku desnog beka protiv kairata uporno ste pisali vreme visokog napona e sada morate da znate da je kairat grom koji može spaliti taj visoki napon sada je sve rizik nerazigran tim samopouzdanje uzdrmano pitanje oko degeneka je veliko i ljudi uporno pišu o razlogu zbog čega je degenek sklonjen sve to utiče na ostale igrače neuspeh na prvoj ovosezonskoj utakmici daleki put i protivnik koji je u punom trku što se njihove sezone tiče takmičarski nastrojeni uigran sastav i vrlo nezgodan mi smo veliki favorit što i više nije prednost jer nismo u ritmu pa kada imaš velika očekivanja bez rezultata sa sjajnim imenima u timu to je u takvim okolnostima još veći problem zato je i najbolje krenuti iz početka mislim da moramo uložiti mnogo više ne novca već mozga očito je ukoliko hoćemo ligu šampiona na marakani ovo do danas nije bilo dobro za ligu šampiona iz mnogo razloga ovako se ne ide u ligu šampiona ti u četvrtom kolu imaš jako uigrane timove recimo sa olimpijakosom trenutno da se u sredu igra utakmica mi tu ne bismo imali neku šansu za prolaz dalje ali daleko je četvrto kolo treba nekako eliminisati kairat a šta će biti videćemo ostaje da se nadamo nečemu a igrači da prelome trebaće mozga i ljudima u foteljama mora da se sklone po strani sve nedoumice svi negativni efekti sve što koči zvezdu da ide dalje jer na kraju nije bitan ni babić ni degenek ni terzić već zvezda biće teško ali ne i beznadežno pamet u glavu i krenite iz početka morate jer juče je armija ljudi došla potrošila ceo dan uložili dlanove i grla zbog zvezde zbog igrača e zbog njih morate dalje da nastavite kao tim
N

Nisi ti

pre gotovo 3 godine

Familijo uvinklan... Idi pisi romane čoveče.. Ko je lud da to tvoje sra..čita.
J

Jarog

pre gotovo 3 godine

Svaka čast na posvećenosti jednom komentaru, sve što si rekao je ne samo istina(pa kao neko prihvata neko ne) nego činjenica, e sad to što si video ti- sam video i ja (verujem još mnogo ljudi), cenim da ipak to nije baš tako lako- jeste kad ovako predočiš ali u realnoj situacija i datom trenutku mislim da milion stvari odlučuje ne samo o tome ko će na teren nego ko će i na klupi da bude, novine su isto pisale Kanga sklonjene a sad smo videli ne da nije sklonjen nego bez njega nam je igra jedna velika katastrofa, možda npr Degenek ima neku sitnu povredu i zašto bi rizikovali povredu, čovek se uigrava ne treningu gde je sve to slabijeg inteziteta( nadam se da će Degenek da zaigra u kvalifikacijama), ali previše sudimo a sve to na osnovu pisanja novina i nekog nama subjektivnog gledanja na stvari, ajde da sačekamo pa ako zakažemo protiv Kairata onda sa razlogom drvlje i kamenje, nemoj ovako bez razloga da stvararamo pritisak. Sve najbolje i Bože zdravlja da deremo taj Kairat pa onda redom.
Ž

Živorad Žika Živacccc

pre gotovo 3 godine

Ovaj veći ludak od mene.
G

Gost020

pre gotovo 3 godine

Molimo samo.objasnjenje zasto nema Falka u startnoj postavi opet? Da li je to i dalje fizicki "nespreman"?
Y

Yumis

pre gotovo 3 godine

Moze, zato sto imate 15 stranaca.
Y

Yaboo

pre gotovo 3 godine

Pozovite Grofa da vam dovede krstenog stranca. Moze cak i Miloje. Nemojte da nam Mrkela bira stranca. Mrkelino znanje su brojevi na papiru...Igrao je Dioni 130 utakmica u jakoj francuskoj ligi. Pa Sta??? Gobeljic je dao gol Bufonu, kakve to veze ima? Videli smo juce , ako Ben ima los dan i ne ushunja se u gol, ukoliko Katai i Ivanic nisu top- a ruku na srce Katai se muci nakon bolesti,( Ivanic verovatno razmislja o transferu..)...nema ko da da gol! Mrkeline floskule dovodimo na zimu za prolece...Ok frajeru, gde ti je napadac GODINAMA?gde su ti BEKOVI? Juce,mogli smo tri dana da gledamo kako probava Bakajoku , Gajica i koga sve ne .>>Cak je probao i Erakovica na levom beku?! nijedan Krshten centarsut!nijedan! Hvala za Krsticica, imamo napokon tandem Sanogo Krsticic da parira Scekic Zdjelaru.Koja glupost Totalno nepotrebno. Bas kao i Srnicpre par meseci. .Sto se igre tice. Uopste ne kapiramo vasu igru , ali uopste...Idemo preko boka, gde su nam najgori igraci , narocito bekovi..Nijedan ne ume da centrira loptu. Igra krila ne postoji- ako ode levo , onda je sve na tome sta ce Katai u solo akciji da uradi, ako lopta ode desno, Ben je vec unutra, Bakajoko gadja igraca Vojvodine i daje mu neku polu kontru. Onda udje majstor Falko...Decko ima cim, ali brate .koraci su mu mali, treba mu sto koraka da dodje do sesnaesterca. ovi stranci su nam totalni krsh i treba ih se ratosiljati..isto tako, klincu su nam nevidjeni krsh, nema smisla pustati ih ...Gavric, Petrovic - pa to ima u svakom parkicu da se nadje. Kada sve saberem i oduzmem , nema nam druge nego da se uzdamo u ludog Kangu, da se nadamo Kataiju i Benu. P.S. Zasto bunarimo u svakom napadu??cemu brzina Bakajoka ako mu je zadatak da samo centrira u bunar?Babic je kriminalan, prosto neverovatno da ce menjati Miluna. Mi smo odlaskom Miluna izgubili neverovatno puno, jadan Dragovic , gde je on covek dosao - profi stoper, krpi, jak, brz, taktika za 10 ku. Sve u svemu napolje bre sa ovim klincima i krsh strancima. Pa bolje da smo doveli Vagner Love pa da Mrkela cita statistike sa ponosom a zanemari godine, nego sto se dici statistikom nekog tamo Dionija..E moj Mrkela, jos ti nisam preboleo razne Causice a ti sipash, ne stajes sa biserima.Jbi se bre
G

Gagi197

pre gotovo 3 godine

Druze ekipa je vrhunska problem je u treneru
F

Firga

pre gotovo 3 godine

Ne tropaj.
m

mile bušan

pre gotovo 3 godine

Izgleda da je došla naredba neka. Stavljati Babića u tim je katastrofa. Realno je opasniji po Borjanov gol od svih igrača Vojvodine. Visok nepokretan jednostavno smetenjak.Deda Vagner lav će sa njim da se zeza.
G

Gxx

pre gotovo 3 godine

Eto vam bonus....
d

darkobg

pre gotovo 3 godine

Jao bre po vama smo vec izgubili titulu,izgubili od Kairata. Ni jedan igrač nije dobar po vama,Stanković očajan... Ajde bre malo optimizma,kockice će se složiti i sve će doći na svoje mesto
G

Gost654

pre gotovo 3 godine

Slozice se kockice, ali slozite ih tamo negde u maju hahahaha.
G

Gagi197

pre gotovo 3 godine

Da se vrate Milojevici a ode Mister 🔴⚪
G

GostKg

pre gotovo 3 godine

Da se vrati Milojevic pa da opet igramo bunker i na kontre cak i u nasoj ligi
G

Gagi197

pre gotovo 3 godine

Ma samo nek oni napadaju hahaha videcemo uskoro
V

Vile sampion izraziti favorit

pre gotovo 3 godine

Molim neko strucan ako ima da mi objasni razliku izmedju Bakajoka i Jirke. Odnosno prednosti prvog. Da li je brzi, izdrzljiviji, tehnicki potkovaniji, iz sredine slicne nasoj dolazi. Molim vas neko da mi objasni? Hvala.
M

Micas

pre gotovo 3 godine

Da objasnim.."menadzeri" se ugradili.
C

Cz

pre gotovo 3 godine

Izgleda da nas skauting bira po bojama.
U

U paklu je ekipa

pre gotovo 3 godine

Nisam bas strucnjak, ali kao neko ko je proveo skoro punih 10 godina u mladjim kategorijama Zvezde, mogu da dam odredjeni sud. Jirka je jako limitiran igrac, ali po meni ima tri ogromna plusa: jak, izdrzljiv (moze da trci 2 dana) i ponavlja se. Medjutim, nema tehniku, ne zna da koristi levu nogu, ne moze da igra na levoj strani, nema dribling, nije bas toliko brz, nema markaciju i moze samo da igra desno krilo ili desnog spoljnog (u 4-4-2). S druge strane Bakajoko je jako polivalentan, moze da igra: beka, krilnog beka, spoljnog i krilo, i to i moze i levo i desno. Brzi je i ima bolju tehniku, dribling, ima markaciju. Medjutim, Bakajoko nema snagu, nema izdrzljivost, samim tim, slabije ponavljanje. E sad, ovde je do ukusa trenera, sta mu vise treba. Ja sam misljenja da mu treba i jedno i drugo, ali zbog ogranicenja stranaca, mora da bira, i birao je Bakajoka. Verovatno u njemu vide bolji projekat, sto iskreno i ne cudi - ako mu nabiju kondiciju i izdrzljivost, moze da bude opak igrac, sto je po meni nategnuto, ali to ti je to.
B

Brnke

pre gotovo 3 godine

Problem što je otišao trener Milojević u Švedsku, koji je pravio taktiku i znao da postavi igrače gde ko stoji. Problem je što nema Degeneka i Kange. Babić napolje, Krstović napolje
N

Nenad1246

pre gotovo 3 godine

Jel sad vidite kolko znaci skolovan napadac kao Falcineli da odvuce odbranu i ostavi prostor igracima iz drugog plana?
r

rimtuti

pre gotovo 3 godine

Smirite se, Pavkara rešava kairat sa 3 gola na 2 tekme.
M

Malo je

pre gotovo 3 godine

Malo je 10 će da da.
S

SilverSurfer

pre gotovo 3 godine

Majstorija je dovesti igrača kao pojačanje za utakmicu protiv Milana a da, ne da ne odigra ni minut protiv Milana, već nakon pola godine nije ni u prvih jedanaest. Startnog špica igra dečko kome su se dva puta zahvalili u omladinskoj školi i jednom u Grafičaru. To nije bilo dovoljno da razduži opremu i pošalje se na kapiju već je završio kao starter u prvom timu. Svojevremeno je Terza izjavio da Zvezda nema vremena da čeka Joveljića ali izgleda da je imala vremena za Krstovića. Jedini koji je sinoć odskočio je Dragović. Bekovi užas, Babić kao da igra preko one stvari, britka sablja Sanogo u utakmici u kojoj protivnik igra sa osam igrača iza lopte. Šta je doneo Krstičić? Stanković je promašio sa igračima na isti način na koji je promašio u prvoj utakmici protiv Milana. Na sve to Vojvodina je imala nekoliko ozbiljnih kontri iz kojih je i te kako mogla da ugrozi Zvezdin gol. Tu se videla sva sporost iskusnih igrača za Evropske utakmice. Ako nisu mogli da stignu Vošine pitanje je kako će da stignu nekog igrača iz ozbiljnijeg kluba. Igranje sa ragama prodalo se kao sigurna formula koja donosi Evropu. Čudi me kako taj koncept nema ni jedan drugi klub u Evropi. Nije strašan nerešen rezultat na početku prvenstva. Godinama se Zvezda mučila u prvom kolu i nije pobeđivala. Veći problem od rezultata je nedostak ideje u igri. Možda će se te stvari ispraviti ali evidentno je da stvari ne funkcionišu.
G

GostNBG

pre gotovo 3 godine

Znas zasto imaju vremena da sacekaju Krstovica drvenog?Zato sto i dalje Srpskim fudbalom vladaju kojekakve veze iz CG.Taman pomislis da si ih se ratosiljao oni iznedre novog"talenta".A inace njihov lobi drma i u drzavnim preduzecima kao i privatnim.Dokle god ne isteramo raznorazne Brnovice Krstovice Burzanovice i ostale poluinvalide nema nam spasa...Srpski fudbal samo nastavlja da propada...
D

Ddelijaa

pre gotovo 3 godine

Svake godine ista priča. Uvek nam fali igrač na nekoj poziciji. Velika greška što smo pustili Falčinelija. Baš se vidi da nam mnogo fali. Bio je agresivan napadač dobar u skoku. Konstantno je vršio pritisak na zadnju liniju protivnika. Mi sad nemamo takvog špica i nećemo ga naći. Baš neozbiljno od uprave ovako velikog kluba. Bojim se da će nas skupo koštati ovakvo ponašanje uprave.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Pavkov nije smeo da promaši šansu, a Ben je smeo tri. Čudo je šta je Ben promašio, a ne Pavkov.
D

Delija penzioner

pre gotovo 3 godine

Morao bi Stanković u igru da ubaci Dionia , da bar znamo šta je kupljeno a nije otkupljen Falćineli , nikakve lažne 9. i neko iz srednjeg da bude polu špic , moramo da pobedimo odma i u gostima i kod kuće da sledeći znaju šta ih čeka ,protiv Vojvodine je trebalo više šutirao na gol i sa 30 i sa 20m .......
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Ljudi, mi imamo par igraca koji ne bi trebalo da se bave ovim sportom uopste! Ako ne mozes da odigras tacan pas na 5 m i to u nasoj ligi… o kakvom ozbiljnom fudbalu mi dalje da pricamo… Erakovic koga smo proglasili talentovanim stoperom, ne zna gde udara…. Njegova defanziva se svodi na agresivan duel , a lopta gde ode…
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Eraković je sinoć bio korektan.
M

Manche

pre gotovo 3 godine

Sinoc Prijovic na Ambisu, starlete se okupile oko njega, ne treba njemu Zvezda a ni on takav Zvezdi sa tompusom u ustima.
S

Simić

pre gotovo 3 godine

I on takav, makar da i pravo sa splava dodje na utakmicu, više bi nam pomogao od svih napadača koje imamo zajedno.
S

Stefnik

pre gotovo 3 godine

Dosli smo u situaciju u kojoj smo bili i prosle sezone u ovo vreme da igramo bez pravog spica s tim da ove godine mora od starta da se grize. Juce Vojvodina u sredu Kairat. Neko rece ima jos 30-tak kola do kraja ali mislim da ce ove sezone svaki bod da bude bitan. Veliki u stvari ogroman problem nam je bonus. Prosle godine na poluvremenu ga izvedes i mozes da promenis tok utakmice. Ove godine em mora da igra 90 min em je kvalitet tih bonusa jako diskutabilan. Ponovicu ponovo Krstovic nije igrac bar ne jos koliko god ga Stankovic hvalio kalibar za Zvezdu. Ponovo nismo imali prednost u prekidima a to nam je protiv ovakvih protivnika prosle sezone bio veliki plus. Milunovic je tu bio tata a i ako on ne uspe tu je bio neko drugi. Jos jednom se ponovilo da Kanga mora u 11 pogotovo kad protivnik igra bunker to je i dokaz drugo poluvreme kada smo bili bolji negu u prvom. Sve u svemu mozda i previse problema od starta sezone za koju smo ocekivali da ce poceti trijunfalno.
V

VecaBgd

pre gotovo 3 godine

Imamo 2 identicna tipa napadaca, Krstovic i Pavkov, nijanse su u pitanju, drugo, Falko pocinje sa klupe a tehnicki je najkvalitetniji u veznom redu, pored Katajia i trece, pocinjes utakmicu sa 2 zadnja vezna(WTF), od koga se mi branimo ?! Od Vojvodine kojoj je otislo 10 igraca i pokrpili se sa igracima Radnika Inđije, Rada i ostalih velikana naseg fudbala. Ovo je cist Dekijev kiks, nema plan B kad ne ide kako treba, samo besplanski menja bez prave ideje, ocajna taktika a jos losije izmene, u sredini guzva i ne zna se ko gde udara, Krsticic je trebao sa klupe da pocne a Falko u 11 bez 2 zadnja vezna, Bakajoko baja nije ni za IMT a ne za Zvezdu. Krstovic ne moze da bude startni napadac u Zvezdi, Pavkov u kakvoj god je formi je kvalitetniji (nazalost) od njega, bar dok se Dioni ne spremi za bar poluvreme. Fali nam jedan "mali" i brz napadac pored njega, ne mogu da verujem da smo spali na 2.5 napadaca do januara a jurimo Evropu. Odlaskom Miluna smo izgubili prekid, mada ih nesto nije ni bilo protiv Vojvodone, samo 5 suteva u okvir za 90 minuta je sramotni podatak. Dobro je sto se ovo desilo u statu sa Vošom da znamo da ce nam efikasnost biti glavni problem. Kako ga resiti, ne znam, sad je vec kasno ali cemo morati da trazimo golove iz drugog plana ako mislimo da ostanemo u Evropi do zime bar. Nema panike, idemo dalje ali mora da se radi na efikasnosti, organizaciji napada, prodorima sa oba boka a ne da Katai probija celu tekmu a desna strana spava. Prvi macici se u vodu bacaju, bice bolje, nadam se.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Kao tip igrača Pavkov i Krstović nemaju dodirnih tačaka. Bakajoko je bio bolji od lošeg Gajića.
D

Domacin765

pre gotovo 3 godine

Citav roman si ispisao.
D

Delija Istok

pre gotovo 3 godine

Igraće Ben napadača a iza Katai, Ivanić, Kanga. Na sredini Sanogo i Krstičić. Ako bude problema ubaciće Falka umesto Krleta. Ako budemo jurili ne daj bože rezultat eto ga Pavkov. Biće to sve dobro. I bolje što smo dobili ovakvu opomenu u ovom trenutku.
Z

Zn

pre gotovo 3 godine

Najjaci komentari su za Bakajoka, da je Hakimi za Gajica itd… covek je brz i? Da li je jednom, samo jednom ej probao da predribla igraca? Pa nije… Da li je jednom, samo jednom normalno centrirao? Pa nije… Bolje da ide na atletiku, stranac mora da bude top klasa da bi zauzimao mesto nasim klincima, a ove menadzerske kombinacije su strasna tuga
2

2305

pre gotovo 3 godine

Felipe falko je paklen igrac, ovu sezonu ce pokidati, pogotovo u evropi, zivi bili
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Filipo Falko, brate. Nije jugoamerikanac.
K

Kon

pre gotovo 3 godine

Šta je sa Mesijem iz Toskane?
D

Dejan Pizon

pre gotovo 3 godine

Igrali smo nereseno jel nije bilo najboljeg igraca u timu veliki Gobelja vaka vaka.
K

Kibu

pre gotovo 3 godine

PENAL U MAGLI BOLJE RECENO
G

Gost 777

pre gotovo 3 godine

Nama trebaju bekovi i napadač. Jasno kao dan.
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Borjan Rodic Dragovic Degenek Gajic Sanogo Kanga Krsticic Ivanic Katai Dioni
V

VecaBgd

pre gotovo 3 godine

Stavi brate i Deki kao zadnjeg veznog, malo je 3
G

Gost Lk

pre gotovo 3 godine

Sve i nekako ali kad vidim komentare kako Dioni nema snage ni za deset minuta Nije on dosao iz Donje Lopusnice nego iz Francuske i nema tog fudbalera u ligama petice koji bi sebi dozvolio da se na pauzi toliko opusti da ne moze da odigra bar poluvreme(osim u slučaju neke povrede).Cak i da je taj slučaj,zašto ste ga onda dovodili?
Z

Zn

pre gotovo 3 godine

Tako je, kad kazu dosao nespreman, hit hitova, pa je l radi u fabrici negde 8 sati. Majstore treniraj dnevno 3 sata i bices spreman, bar za poluvreme ako vec primas pola miliona
O

Orao

pre gotovo 3 godine

Vracajte Falcinelija.. Dali mu nogu, a nikog nisu doveli.. Haos
S

Srbija Majka

pre gotovo 3 godine

Ovde je cinjenica da imamo preglomazan igracki kadar...jos kada se na to doda da su nam na nekim pozicijama igraci istih ili slicnih karakteristika a da u napadu i na bekovskim pozicijama skripi i nema alternative dolazimo do zakljucka da Stankovic nije dobio na sirini rostera kako se uporno prica a da mu je sredina terena pretrpana igracima sa kojima nezna sta da radi i koji nepridonose nicim kada se izvrse izmjene. U ovom trenutnom timu, Stankovic bez Katai...Ivanica i Kange nema igre i konkretnosti, i to su igraci oko kojih se vrti kompletna igra u Zvezdi i koji prave razliku i to je svima jasno ko dan...e sada zasto tu nema i Falka moze biti samo to sto sam rekao u gore navedenom dijelu da je u pitanju igrac koji voli loptu i koji je slicnih ili istih karakteristika kao ova dvojica gore pomenutih i dolazi do gusenja i nekompatibilnosti koje smo imali prilike da vidimo kada je Ivanic igrao sa Markom Marinom, gdje covjek totalno upao u letargiju i izgubio samopouzdanje sto se odrazilo i na njegovu igru. Rano je za kritike ali isto tako ocigledno da mora doci do transfera i rasterecenja igrackog kadra a onda i do profilisanja prve postave koja ce biti uigrana i postavljena tako da se iskoriste svi potencijali igraca.
G

Gost555555 55555555555

pre gotovo 3 godine

Mene iskreno, vise brinu neubedljivi bekovi od devetke. Na desnom beku moramo da cekamo da neko proigra, Gajic je potpuno van ritma i forme od prosle sezone gde je odigrao pristojno, Bakajoko mora da se ceka i da se rizikuje u razigravanju sa njim. Na drugoj strani uvek roviti Rodic bez konkurencije, krajnje ZABRINJAVAJUCE. Sto se tice napadaca nije situacija sjajna ali nije nibpreterano zabrinjavajuca, Ni prosle sezone nam napadac nije bio najbolji strelac ekipe ali je rafio dosta za ekipu, videcemo...
G

Gile 88

pre gotovo 3 godine

Dejan Stanković je naš najveći problem igra bez špica s hoće rezultat o neznalici Mrkeli ne treba nista ni govoriti. Sve dovodi nespreman škart koji niko drugi nije hteo
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Valjda je Dioni doveden kao prvi spic? Sa Krstovicem smo videli eksperiment, on ni protiv Vojvodine ne moze da dodje u sansu. Pavkov je opcija u slucaju da je Dioni nespreman i ne bi se bunio previse. Vukanovica necu da vidim u dresu Zvezde.
М

МаркоМариоДелТинторето

pre gotovo 3 godine

Звезда ми никако није јасна.Годину дана се врте око Пријовића.Пукне између Прије и Звезде,ми немамо решење,јер је време и припреме прошле. Узмемо Норвежанина,по принципу Шојића,да не платимо,већ кад истекне уговор,и доћи ће у Јануара.Шта ће нама овај Норвежанин у јануару,ако не уђемо у Европу?!?! Првенство ће бити наше,може Панков бити нападач. Фалћинели скуп,око милка,ал зато позајмица Дионија није скупа од 500.000?!?!,а дошао 3 дана пред првенство .Ни припреме није прошао.Фалћинели би био пун погодак да је остао. Зато је са Вошом 0-0,ал то и нема везе,уводна утакмица. Видећемо како ће изгледати са Каиратом. Напред Звездо...
N

Nista novo

pre gotovo 3 godine

E da je napad jedini problem. Problematicna je i odbrana bez pristojnih bekova, sa neuigranim stoperskim tandemom, a takodje oslabljena odsustvom igraca koji je nekada bio Zvezdina konstanta. Jos jedan lose odradjen prelazni rok.
K

Kanga!

pre gotovo 3 godine

Šta ima štoperski tandem da se uigrava. Ili znaš da igraš ili ne znaš, ili imaš brzinu i znaš da se postaviš ili ne znaš kao u slučaju Babića. Njemu ide igrač Vojvodine napred po njegovoj poziciji on se povlači u 16 na 11 metara, umesto da izađe na igrača. To su svi mogli da vide juče.
a

abc

pre gotovo 3 godine

Teško je oteti se utisku od sinoć, dešava se i velikim trenerima, u jakim ligama gde imate masu dobrih fudbalera, da be izdrži pritisak i poklekne što ga na kraju košta uspeha. Ivica Osim, veliko ime, veliki trener, mangaš što bi se reklo, imao je tim Želje za velika dela, dugo na okupu, sa igračima največim delom iz Sarajeva, ali je imao u timu i Samardžiju momka čiji je tata mnogo želeo da mu sin bude "prvoligaški igrač" i nije žalio para da mu "pogura karijeru". I sve bi to bilo Ok., reklo bi se jedan od dvadesetpet ne mora da bude na nivou ostatka tima, ali se desilo da Radmilo Mihajlović ne može da igra revanš polufinala Kupa UEFA i na raspolaganju je bio Samardžija, toliko šansi je bilo, dobrih situacija, tim je igrao kao sat ali Samardžija nihe mogao da pruži ni 10% koliko je mogao Mihajlović. Osim je poklekao, ubacio u tim igrača koji nije na nivou tima i izgubio finale Kupa UEFA. Ne mogu da se ne zapitam, ko gura Krstovića, ko gura Erakovića, ko Dejana i Zvezdu ostavlja na cedilu sa ovim igračima koji ne mogu da igraju ni ovu ligu, ni u jednom timu a pogotovi ne u Zvezdi?! Ne odustajte od komentara na ovu temu, zločin je da imamo ova dva igrača u klubu. Volim Zvezdu ali ovo je prešlo sve granice, može da se nema para, možemo da igramo loše, ali nešto ekstremno netalentovano ne sme da bude komotno u Zvezdi.
Г

Гоуст1

pre gotovo 3 godine

Пљујеш децу која свакако не могу да буду на нивоу искусних играча, а да нису ту, пљувао би што нема младих. Срамотно је колико се та пљувачина укорењује у наш народ. Срамота и за тебе пријатељу што за толико година ниси успео да пронађеш бољи начин размишљања.
s

sola

pre gotovo 3 godine

Da li vama stvarno nije jasno da je Zvezda u problemu sa parama? Na koji nacin i kako otplatiti plate Kange, Kataija, Ivanica, Bena, govorimo o stotinama hiljadama evra mesecno.. Nece valjda prodajom Milunovica, dede.. Jednostavno, samo prodajom mladih igraca.. A te mlade igrace neko mora da vidi, moraju da igraju... Ako ove godine Zvezda ne igra grupnu fazu u Evropi bice raspad sistema..

Angry Postman

pre gotovo 3 godine

Krstovic moze da dobije sansu protiv losijih ekipa ne protiv Vojvodine, moze u kupu, kada Zvezda vodi. On trenutno nije egzekutor koji resava situacije, jos nije ispekao zanat. Moze da dobije sansu ali rezultat ima da trpi kao sinoc. Sinoc je Pavkov trebao da pocne, a Krstovic da udje u drugom, verujem da bi imali makar 1-0.
a

abc

pre gotovo 3 godine

Goust@Prema deci sam iskren, na bilo koji oblik nepotizma, protekcije svako mora da se pobuni. Zvezda nije uzalud postojala sve ovo vreme, ma kolika besparica vladala, koliko loši uslovi bili, ma koliko bilo glupo pravilo bonusa, netalentivani ne smeju da budu protežirani u Zvezdi kao da je seoski klub. To nije pošteno ni prema kome, prema ljudima koji su sinoć došli na stadion, prema onima koji su odvojili vreme i gledali na Tv, nije pošteno ni prema samoj netalentovanoj deci. Da ne pričam kakvi su komentari bili na "zapadu" sinoć među ljudima, nije ovo Mozambik pa da ljudi ne razumeju i ne vide ko je fudbaler a ko nije, naredni put može doći do glasnih prozivki, i šta ćemo onda?! Ako ti misliš da je laganje dece, obmanjivanje dece, pravi način ja tako ne mislim.
M

Mardi

pre gotovo 3 godine

Krstovic igra zbog pravila 2 mlada igraca rekao bih...
G

Gost 8

pre gotovo 3 godine

E a dali je sinoć još nekog Katai podsećao na Savićevića onim prodorima , a bilo je i fino zamišljeni akcija nije bio loš fudbal ali bunker je bunker biće i golova. Krstović po meni nema šta da traži u Zvezdi, a u ostalom Španija i Barselona su igrali bez klasičnog špica pa su osvajali trofeje . Dok ne dođe onaj iz Moldea neka se strpe.
p

podbacaj

pre gotovo 3 godine

Masa prosecnih igraca, nekompatibilni medjusobno. Npostoji sastav koji je kompatibilan i produktivan. Nemoze toliko izmena da se napravi u jednoj utakmici koliko moze da se omane sa igracima. Jos dva prelazna roka su malo da se bilo sta korisno uradi, ovo je sramotno koliko lose radi uprava povodom transfera.
G

Gost5

pre gotovo 3 godine

Sa Kairatom će biti smešno.Odvaliće ih Kairat i spustiti na zemlju
K

KLJAJICEVO

pre gotovo 3 godine

Sve ovo , ili makar velika vecina, je tacno. Medjutim zaista ne vidim problem oko 0:0 u prvoj utakmici u sezoni. Ima vremena, ovo je dobar pokazatelj igracima gde su i sta su. Uopste ne sumnjam, ni u trenera ni u tim. Falko igra lepo, treba ga iza spiceva upariti sa Kataijem i Ivanicem, u spic gurnuti Bena.. Pavkov je sinoc pokazao da nije ni za sta, dzoker sa poslenjih 10 minuta i nista vise. Pojeli ga stoperi Vojvodine, promasio zicer, sutnuo kao amater, u vazduhu nikakva prednost. Dionija sam gledao sa 10m kako se zagreva, ne odaje utisak neke opasnosti uopste sto pokazuje i to da nije dobio ni minut. Videcemo... a dok ne vidimo , daj proverenog Bena za Evropu u spic. Da dodam jos ovo , protivnik nam dodje sa 10 igraca iza lopte, mi igramo sa 4 nazad + 2 zadnja vezna. Cim smo drugo poluvreme uveli Kangu, a izbacili razbijaca Sanoga igra iz sredine je izgledala smislenije i bolje.
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Наравно да почињемо са Беном као лажном деветком! Нема срца тај да почне са нападачем, он се увек узда у индивидуалку Катаија или Иваниќа. Диони није спреман, Павков је за високе лопте, више када се јури резултат, док Крстовиќ разочарао све, он би да освоји свет, а незна основна кретања за нападача, уз то још и тремарош, фокусира га камера пар пута, он црвен ко јабука. Позз
S

Samo činjenice

pre gotovo 3 godine

Zvezda nema problem pred Kajrat. Problem je domaća liga u kojoj se nameće nekakvo pravilo o domaćem igraču, kakvog nigde nema. Juče je bonus mogao biti Eraković protiv visokog Mrkaića ili Krstović na poziciji na kojoj se golovima nije ovajdio ni Falćineli u vrlo efikasnoj sezoni celog tima. Bekovi juče nisu bili na visini zadatka. Da su Ben ili Pavkov pogodili ona 3 zicera, pisali bi se drugi naslovi. Ne pamtim kada je Vojvodina onako zabunkerisano igrala, poput Javora iz Ivanjice. Tako će svi klubovi igrati protiv Zvezde, inače im sledi zasigurna napunjena mreža. Ovako u bunkeru moraju da traže neku ludačku sreću da se ponovi još jedan ovakav dan Zvezdi kada lopta nije htela u gol.
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

upravo tako... nije toliko zvezda lose odigrala, probijali su i ben i falko i katai j ivanic i rodic i bakajoko sa. o eto jednostavno lopta nije htela u gol... protom vosa se sa 8-9 igraca brani na 30ak metara od svog gola i ceka kontru... ruzan fudbal ali njima je i ovaj remi kao pobeda..
S

Selektor iz fotelje

pre gotovo 3 godine

A koji je fudbal igrala zvezda u Kelnu npr. u Kopenhagenu. jel nije bio bunker i valjanje zadnjih 20 minuta. Kako igra zvezda protiv individualno kvalitetnijih timova u evropi - jel potpuno otvoreno ili zatvoreno ?
R

Rajko Kuridza

pre gotovo 3 godine

Dovesti Mrkaica iz Vose! Visok, jak, dobra igra glavom i ledjima i radi za tim 90 minuta. Pored brzih i opasnih Kataia, Ivanica, Bena, Falka, Kange treba napadac koji ce vezati i dva igraca na sebe, koji ce spustati lopte i praviti prostor. A ne igrac koji ne zna da igra ledjima i koji je sebican.
K

Kasno

pre gotovo 3 godine

Kasno je sad dovoditi bilo koga. To možda kada ispadnemo od Kairata.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Boze mili sta sve necu da procitam. On je igrac za Javor, i Vojvodina je prevelik zalogaj za njega...
K

Kukuriki

pre gotovo 3 godine

Mrkaic je bolji od Krstovica i Pavkova zajedno, to ne vide samo fudbalski lajici.
M

Milorad99

pre gotovo 3 godine

Deki, Terza out
K

Kao partizanovac

pre gotovo 3 godine

Mogu da kazem, da je Pavkov zasluzio 1postavku , jer je dao toliko vaznih golova.. ako nekad i promasi, pa sta, desava se i mesiju ...a bolji je spic za 3 klase od svih ostalih u zvezdi .
U

Upravo

pre gotovo 3 godine

Šilja, Pešić vam nije valjao. On bi jučašnju utakmocu rešio u prvom poluvremenu sam.
M

Mikki

pre gotovo 3 godine

Da, Pešić je poznat kao neko ko koristi šanse u ogromnom procentu
K

Kairat

pre gotovo 3 godine

On ne koristi negostvara sam u tome je poenta centarfora. A ne da mu serviraju. Videćeš takvog centarfora u ekipi Kairata.
T

Tokyo91

pre gotovo 3 godine

Zvezda ima i dobre spiceve i dobar tim, najbolji u Srbiji i kadar da udje u ligu sampiona! Odigrana je tek jedna utakmica od 50 i vise koje se ocekuju. Zvezda nije dala gol i to je to, dzaba bolja igra i sanse, u fudbalu se samo golovi racunaju. Jadna je ova gomila gluposti,nestrucnosti,zluradih komentara isfrustriranih navijaca komsijskog kluba, koji nikad u svojoj istoriji nije osvojio ni jedan jedini ozbiljan trofej u fudbalu! Tek sad vidim kako je njih bolelo 0:0 (uz poraz na penale) u finalu kupa!
P

Ping pong

pre gotovo 3 godine

Sledeće dve su bitne protiv Kairata. A oni će nam reći gde nam je mesto a to je sa ovim tumbanjem sastava pingpong liga i ništa više.
h

hahahaha 1

pre gotovo 3 godine

Znači i tebe sada boli......
T

Tokyo91

pre gotovo 3 godine

Naravno da boli, i ne krijem!
Д

Делија

pre gotovo 3 godine

Реално смо могли дати 5 комада. Добра игра, ал није хтело у гол. Вратиће се можда баш против Каирата!
Z

ZvezdaZvezdara

pre gotovo 3 godine

Mogao je i Noveski, Cucin i Covic dati 3. Nema igre, igrali smo protiv tima koji ima 10 puta manji budzet, gde rezervista Kanga ima vecu mesecnu platu, od godisnje plate najplacenijeg kapitena Vojvodine! Prosek godina Vojvodine je bio 23,5 a nas skoro 30! Vojvodina je pocela mec sa 7 igraca koji su ponikli u njohovoj skoli, a mi nismo imali ni jednog poniklog u Zvezdinoj omladinskoj skoli u prvih 11!!!
.

...3

pre gotovo 3 godine

Kada primimo tri tamo...
G

Gost za Zvezdaru

pre gotovo 3 godine

Jedino si zaboravio da kazes da ce Vojvodina na kraju imati 40 bodova manje od Zvezde.
G

Gorstak

pre gotovo 3 godine

Aleksa Vukanovic prelazi u Vojvodinu.
M

Mister0

pre gotovo 3 godine

E sad ubaci Degeneka pošto nije ni igrao na pripremama, pa očekuj da će da odigra. Isto Dionia koji je odigrao pripreme 7 minuta.
S

Stop populizmu

pre gotovo 3 godine

Degenek je igrao na pripremama, koliko i svi igrači u proseku. Skrivio i penal protiv Šturma. A pravi rijaliti i žrtvu od sebe, loži klince po internetu. Iste one klince koji su ga pljuvali tokom proleća. Da ne iznosim druga saznanja.
S

Super

pre gotovo 3 godine

Degenek skrivio penal, a ko je kriv koji je pustio igrača pre njega!? Nahbolje je bilo da ga je pustio onda bi bio Borjan kriv jel tako? Po tebi i ostalima.
G

Gledao

pre gotovo 3 godine

On protiv šturma nije ni igrao o čemu ti pišeš.
Б

Блацк Сабатх

pre gotovo 3 godine

Дегенек скривио пенал против Штурма? 😄 Ау пријатељу, немој више о твојим сазнањима 😆
@

@gledao

pre gotovo 3 godine

Skrivio je penal protiv Arisa. Lapsus.
G

Gost za populizam

pre gotovo 3 godine

Hajde sad lepo pogledaj jos jednom sta se desilo kod penala protiv Arisa pa ako ti je i posle toga Degenek kriv,lepo se prebaci na vaterpolo,fudbal je onda nesto suvise komplikovano za tebe.
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Protiv šturma penale je pravio sanogo prvi je napravio jer je babić izgubio loptu tačnije hteo je da dribla na 20 metara od našeg gola u drublanju se vrteo u krug pa mu oduzeli loptu i ušli u kazneni prostor zatim je sanogo odmah napravio penal sledeći penal je bio na desnoj strani sanogo je sa spoljne strane ušao u duel i gužvu i tako je dosuđen i drugi penal jedan penal je borjan odbranio a kod drugog penala popović je bio na golu i primili smo gol džabe pljuješ degeneka ništa on nije kriv
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Zvezda nema problem! I Javor je odigrao 0:0 na našem terenu i nikom ništa. Odigrali smo dobro i mašili zicere, pogodili stativu ali takve stvari se događaju. Zvezda ima vrhunski tim i biće sigurno prva i biće grupa LŠ ili LE!!!
2

2:0 gubimo tamo

pre gotovo 3 godine

Tako to radi pravi centarfor i daje golove iz svih pozicija i asistira, a stize im i Rikardo Alveš iz Krila Sovjetska za duele sa zvezdom. Gledaš li Sankoviću ili misliš da će da ga zaustave Babić, Sanogo i kompanoja https://m.youtube.com/watch?v=Yp_0mG1RE3Y&feature=emb_title
G

Gost777

pre gotovo 3 godine

Uhh posle ovakve igre bojim se Kairata koji je u sred sezone. Mi imamo top tim. Koji mislim da će za dva meseca da rastura ali treba da se uigra. Bojim se da nespremni ulazimo u kvalifikacije.
A

AcoAco3333

pre gotovo 3 godine

Da se uigra??? Pa to su sve igraci koji vev dugo igraju zajedno! Za 2 meseca ako skinu pivske stomake...
h

humska..

pre gotovo 3 godine

Vi imate top tim? Ahahahaha Vi imate jedan KRS od tima.. Jedino ko vredi to su Katai, Ivanic, Dragovic i Borjan.. Bekovi krs, ostali stoperi rupa.. Nema te spica.... Songo i Krsticic dve nule.. Ben moze da igra kad mu se sklone.. Mladi igraci losi.. Pa ne mozete da prodate nijednog igraca 4 god..
O

Oprez pred kairat

pre gotovo 3 godine

OCAJNO SMO ODIGRALI I PROMASILI 100 SANSI,OVO NE SME DA SE PONOVI PROTIV KAIRATA,PAMET U GLAVU!!!
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Nemoguće je odigrati očajno i promašiti100 šansi!!!
P

Podrskazaekipu

pre gotovo 3 godine

Momci su izasli iz priprema i tezak mec se ocekivao,ali ovo je jos jedan pokazatelj da Stankovic treba jos mng da radi kao trener,u situacijama gde se lomi on se izgubi ,nista nije strasno ali moraju neke stvari da se rese oko ovoga sa Erakovicem ,narod vidi da je decko apsolutno zalutao i po ovome do sad vidjenom ,stvarno se cini da ga gura neko mng jak , ali to je sad sve rekla kazala , SVE U SVEMU NAPRED ZVEZDO IDEMO PO LS I PO 33 TITULU !
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Kazes kad se lomi on izgubi, a svakog 1.u mesecu 50 000 e tu se ne izgubi, a da to je bez bonusa.
S

StopBonusZakon

pre gotovo 3 godine

Ivanicev i Krsticicev menedzer ga gura! Erak nije za CZ, nazalost!
z

zeks pantic

pre gotovo 3 godine

grobar sam,ali ovo je sramota sta je zvezda dozivela koja je zaradila preko 100 miliona za cetiri godine...i dalje nemaju napadaca,bitno je da je mrkela doveo neku na poziciji lidije vukicevic
G

Gostić 18

pre gotovo 3 godine

Prvi se mačići u vodu bacaju...
h

hh

pre gotovo 3 godine

Bena u špic Falka u igru i opet loš prelazni rok ni pravog napadača ni levog beka
P

Pedja108

pre gotovo 3 godine

Najlakse je kritikovati. Po sansama je moglo biti 2:0, 3:0 i tada bi prica bila o odlicnom pocetku. I ovo je na neki nacin pripremna utakmica, tim se polako dize, da bi za mesec dana bio u pravoj formi. Nekad je to mac sa dve ostrice, recimo Vojvodina je dobila Sampdoriju pre neku godinu sa 4:0 u Italiji, ne zato sto su bili tako dobri, vec sto su Italijani tek krenuli. Bice i ovo kako treba. Po meni Falko pre Bena treba da pocne, a verujem da ce i Dioni biti prvi spic u sredu, verovatno samo poluvreme, ali dovoljno za sada. Zvezda nema potrebe da srlja, a ovi nisu ne znam koliko opasni.
D

Da li su opasni?

pre gotovo 3 godine

Saznaćeš koliko su opasni.
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Jos jedan remi u nasoj ligi i ako nam komisije pobegnu cetiri boda posto su zatvorili vecinu utakmica do kraja pored svoje redovne kuknjave to ce biti znak da je sve gotovo ove sezone a trener neka slobodno gura Erakovica i Krstovica pa ce dobiti otkaz pocetkom Septembra nadam se,,,,,
A

AcoAco3333

pre gotovo 3 godine

Pljujete Krstovica bez razloga i sudite momku koji juce ni jednu gresku nije napravio! Kada bi se nasi "madjionicari" na vreme resavali lopte i dodavali je u prostor onda bi i Krstovic mogao nesto da uradi! Ovako svako dodavanje kasni i svi stanu na loptu i onda se nesto pokusava kao na malom fudbalu! Nasi bekovi su zalosni igraci koji ne znaju da centriraju loptu! Bakajoko, Rodic, Gajic, Gobeljic... To da budu bekovi u Zvezdi!? Sta je uradio Krsticic juce? Koja je njegova uloga! Katai, Ivanic, Ben i Kanga su takodje bili losi i sebicni! Ja sam zgrozen kako su nosioci Zvezdine igre juce odigrali! Ono lici na skup sebicnih penzionera! Krstovic je mlad ali se bori najvise od svih a mogu reci da ga stariji igraci i ignorisu! Neki su umislili da su Ronaldo i Messi! Ovo nije tim! Pavkov ima kondiciju za max. 15 minuta a Dioni u kakvom je stanju to ni on sam ne zna. Ne deluje mi bas spremno! Ben je juce pokazao da je totalno van forme i on ne moze da igra spica! Juce su svi bili zalosni ali ovde se napada najmladji igrac koji se trudi maksimalno! Mi cemo tek sad da vidimo kakvog trenera imamo posto je pomocnik otisao a imam neki osecaj da su pomocnici treneri a Deki malkice i nije za taj posao!
V

Visekruna

pre gotovo 3 godine

Na 40 metara od gola umesto benu sam da doda, sutne loptu u aut, a mister se uhvsti za glavu 🤣🤣🤣 Nema ta menadzerska komb kvalitet za Surdulicu, a ne za nas. Neka gura kolica po aerodromu 🤣🤣🤣
G

Gost88

pre gotovo 3 godine

Sve mogu da razumem, ali da dva meseca sedis, dodje Evropa i onda :Kuku ijao, Krstovic tanak, Pavkov masi, Francuz nije spreman? Otkud to? Pa sta si cekao 2 meseca ljudi moji iz sportskog sektora....
а

абрахам

pre gotovo 3 godine

Бен у шпиц, није нам први пут. Станковић има играча, не зна куд ће са њима, боље да пробере на вријеме, а не кроз труле компромисе. Бабић играо у распалом Фамиликау и као напредовао.
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Znaci ako treba neka se izgubi u Kazahstanu pa neka se ispadne u Evropi odmah samo da vise ne vidim Krstovica u prvoj postavi nikada vise pa sta su oni mislili da su svi sisali vesla da ce se svi sklanjati da bi taj anti talenat proradio da bi ga prodali za neku masnu lovu,ili jos bolje Terza ugovori prijateljsku utakmicu da bi ovaj dao dva gola i odmah je najjbolji napadac u poslednjih deset godina strasno,a jedino je dobro sto se desilo vec u prvom kolu naseg prvenstva jer mislim ako ga i dalje budu gurali otici ce brzo i trener tuka koji ne shvata sta je prijateljska utakmica a sta zvanicna,,,,,,
N

N1204

pre gotovo 3 godine

Ne brukajte se vise jedini ste portal koji nije objavio vest o smrti Milana Zivadinivica.
Š

Šahmat

pre gotovo 3 godine

Bena u špic,a Falco po desnom boku.
M

Marko1105

pre gotovo 3 godine

U jednom momentu je kamera snimila Dionija koji se smorio zato sto se zagrevao ko zna koliko, a nije dobio priliku da zaigra. Ja verujem da ce Dejan izvuci pouke iz utakmice sa Vojvodinom i da je uvideo da nam Kanga treba, da Krstovic moze protiv Mladog radnika u Kupu Srbije, da je cak i Gobeljic bolji na poziciji beka od Bakajoka i da ce vratiti Degeneka u postavu. Svi to vide, cudi mi da on sa toliko iskustva iz Italije ne vidi. Protiv Kairata nema zezanja: Borjan Gajic, Dragovic, Degenek, Rodic Sanogo, Kanga Ivanic Katai, Ben (Falko) Dioni (Pavkov)
P

Poki

pre gotovo 3 godine

Bakajoko je bio najbolji igrac na pripremnim utakmicama, ne znam o cemu pricas.
@

@poki

pre gotovo 3 godine

Bio najbolji na pripremnim utakmicama , a protiv Vojvodine nije ni jedan krsteni centarsut uputio.
R

Rivaldo

pre gotovo 3 godine

Bakajoko se odlicno ubacuje i krece al mu je centarsut kriminalan...Cak. I Gobelja centrira bolje 😀
G

GostB

pre gotovo 3 godine

Bakajoko nezna gde ce sa loptom kad je primi. Ili unazad ili bezveze centarsut. Nema nista od njega. Falko mora da igra, kao i Pavkov. Ako Degeneka ostave u BG nek se nose Terza i Mister u tri lepe.
a

abc

pre gotovo 3 godine

Kada bodriš igrača, kada mu daješ šansu jer vidiš da može talenat da pretvori u kvalitet na terenu to je Ok., ali kad imaš u timu Krstovića i Erakovića onda moraš da znaš da tu talenta nema, da nema osećaja za fudbal kao igru, da nema zadovoljavajućih osnovnih elemenata bez kojih se ne može na teren uopšte, sve to nemaju ova dva igrača, i sve šanse kohmje im se daju, sve vreme koje oni dobiju na terenu je uzgubljeno vreme. Nerešeno kao nerešeno, rezultat kao rezultat, ali posmatrati sinoć na stadionu neke igrače bilo je tužno, koliko Krstović nema osećaj za prostor to jednostavno boli, koliko je Gajić čovek bez srca koga prvi loš centaršut izbaci potpuno iz utakmice i ne može da se poveže celo poluvreme, koliko Bakajoko ne ume...Sinoć smo sve vreme imali najmanje dva igrača na terenu koji moraju da se izbegavaju u igri, jer ne znaju šta ih je snašlo, jer ne mogu da pogode pas, ne mogu da pogode osnovnu kretnju, tako fudbal ne može da se igra.
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

Prerano je govoriti o bilo čemu, al ova zvezda i ona od prošle sezone ni blizu. Sad kad su fizički mnogo jači trebalo bi i da igraju bolje, al toga nema ni na vidiku. Igraju kao da nisu prošli pripreme zajedno. Nadam se da grešim kada mislim da je razlog zvezdinog uspeha bio pomoćni trener Milivojević, a deki je tu bio služio samo kao uzor. Kažem nadam se da grešim!
G

Gnu

pre gotovo 3 godine

Griješiš druže i to dobro, od prezimena tog famoznog pomoćnog trenera pa sve do kraja! Ispada da u Zvezdi jedino umiju da izaberu pomoćnog trenera, Miloju je sve završavao pokojni Kosan, a sada Stankoviću tvoj "Milivojević".
G

Gnu

pre gotovo 3 godine

Jedna riječ je dovoljna: MAJSTOR!
7

777

pre gotovo 3 godine

Po mom misljenju i ako nisam pristalica da Ben igra spica po meni je to trenutno najbolje resenje. Ben u spicu na boku Falko uskoro ce Dioni uci u ritam i nece tu biti problema a Kairat po mom misljenju treba da napadnemo sa Benom.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Borjan - Gajic, Dragovic, Babic (iako mislim da bi morao Degenek) Rodic - Sanogo, Kanga - Ivanic, Katai, Falko - Ben. Ako je Dioni spreman, on ce u spic a Ben na krilo.
G

Gos

pre gotovo 3 godine

Ben može samo na klupu ili na tribinu.
X

Xbox360

pre gotovo 3 godine

Sezone nikad brze nisu počinjali,čini mi se kao da je prije mjesec dana bilo finale kupa,i zadnja utakmica prosle sezone ,i ne znam kako su stigli za mjesec dana i da odmore i pripreme da obave,mnogo bi bolje bilo da nam liga pocinje sredinom avgusta,i onda ćeraj do maja.. Nije vrijeme za pisanje tekstova ovakvih nije se izgubilo,odigralo se 0-0 uz sijaset sansi.. Tek je prva utakmica,doslo se sa priprema i sa odmora,nije nam dosla Mačva niti Surdulica,nego jedna Vojvodina sa kojom je vazda neugodno.. IDEMO DALJE! P.S: Da li ja tripujem ili su prije odmor i pripreme bile duze?
Г

Гоуст1

pre gotovo 3 godine

А у каквој би форми били за Европу кад би сезона почињала у августу?
N

NEMA

pre gotovo 3 godine

levog beka, nema spica, sta je sledece?

Lanmi23

pre gotovo 3 godine

Jasno ko dan da Pavkov počinje u Kazahstanu... Ili Ben kao špic a na njegovo mesto Falco, kapiram da će tako da bude...

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

dioni je trebalo da odigra 90 i da se odma vidi sta moze
R

Rikavela

pre gotovo 3 godine

Oa on bi umro na terenu posle 30 minuta igre, još brzog tempa riknuo bi.
Б

Бард

pre gotovo 3 godine

О Звезди и Партизану 300 вести,а о смрти нашег фудбалског барда Живадиновића,ни минимални текст. Мислим да и птице на грани,сем можда Мркеле,знају да Звезда нема нападача...
П

Поморавље Звезду чува

pre gotovo 3 godine

Објективно је чињеница да нема оног правог убојитог шпица, али такође је чињеница да кидамо ове пацере без проблема, а у то ће се сви уверити врло брзо, тамо 0:1, кући 3 комада и ћао. Свако добро свима!
S

Sta pricas ti....

pre gotovo 3 godine

Nemas ti pojma o fudbalu, ipak je to sampion drzave ogromne kakav je Kazahstan , bogat klub a mi nismo dali Vojvodini gol......
N

Navijac zvezde

pre gotovo 3 godine

Odbrana u magli, Svaki ozbiljniji protivnik ce nam dati 100% gol.... O cemu dalje da pricamo, Degenek je zato na tribinama jer Babic mora da igra, odlucio Terzic a ne trener.
A

AcoAco3333

pre gotovo 3 godine

Stoperi su i odlicni kad vidim kakvi su nam bekovi...
j

james23

pre gotovo 3 godine

bekovi nam nisu dovoljno kvalitetni,nemamo bar jedno brzo krilo,a za špica slični problemi..jedino ako se diony pretvori u hulka,od svega ovoga vezni red nam je dobar.