Srđan Spiridonović (Star Sport)
Srđan Spiridonović (Star Sport)

Zvezdin promašaj izdržao četiri meseca u Litvaniji, pa se skućio u Saudijskoj Arabiji

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.07.23. | 10:53

Srđan Spiridonović novi igrač drugoligaša Hadžera

Dok se prvoligaši u Saudijskoj Arabiji šepure pompeznim transferima mameći mega zvezde faraonskim ugovorima, klubovi drugog ranga tamošmnjeg fudbala uglavnom potpisuju slobodne agente. Hadžer je ekipa u čije je redove pre nešto manje od tri nedelje stigao golman Voždovca Marko Krunić, a isti tim bez plaćanja obeštećenja angažovao je još jednog Srbina, doduše iz Beča.

Srđan Spiridonović parafirao je jednogodišnju saradnju sa saudijskim drugoligašem posle neuspešne polusezone u Litvaniji. Momak koji takmičarske 2020/21 nije opravdao očekivanja u Crvenoj zvezdi, izdražao je četiri meseca u Kauno Žalgirisu. Tamo je stigao početkom marta, na start sezone, ali napustio ekipu posle 12 utakmica u prvenstvu bez gola i jednog nastupa u ranoj fazi kupa koji je obeležio het-trikom.

Izabrane vesti

U Crvenoj zvezdi se nije nametnuo pod trenerskom palicom Dejana Stankovića i najčešće je imao ulogu epizodiste. Učinak u crveno-belom dresu sažet je u 25 nastupa, mahom sa klupe i bilans od četiri pogotka i pet asistencija. Nedovoljno da momak koji je leta 2020. stigao iz poljskog Pogona za 250.000 evra izbegne epitet promašaja šampiona Srbije.

U međuvremenu je kao pozajmljeni igrač Zvezde nastupao za turski Genčlerbirligi, pa grčki Atromitos, da bi stadion Rajko Mitić napustio sredinom oktobra 2022. kao slobodan igrač.


tagovi

Srđan SpiridonovićFK Crvena zvezdaLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara