Zvezdin spisak putnika za Litvaniju: Nema Pankova, tu su Pavkov i Tomane

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.07.19. | 09:41

Ni Jevtović nije u konkurenciji za Suduvu

Crvena zvezda danas kreće put Litvanije na otvaranje sezone u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv tamošnjeg prvaka Suduve, a poznato je i sa kojim snagama će Vladan Milojević krenuti u još jednu evropsku odiseju.

Trener Crvene zvezde je odredio spisak putnika za meč u Litvaniji i nije pravio velika iznenađenja. Zbog povreda zarađenih tokom letnjih priprema u Austriji, na spisku putnika za Litvaniju nema novajlije Radovana Pankova koji ima rupturu prednje lože i džokera Milana Jevtovića koji je na pripremama ostavio jako dobar utisak.

Izabrane vesti

Podsetimo, za prvo kolo nisu ni licencirani Lorenco Ebesilio čija prodaja se očekuje uskoro, poslednje pojačanje Žander i Milan Gajić koji zbog obaveza u mladoj reprezentaciji nije prošao pripreme.

Na spisku se nalaze Milan Pavkov za kojeg postoji mogućnost da svakog trenutka realizuje transfer, ali i novajlija Tomane koji se tek nedvano priključio ekipi.

Kompletan spisak putnika za Litavniju izgleda ovako:

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović

Odbrana: Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Nemanja Milunović, Srđan Babić, Milan Rodić,

Vezni red: Mirko Ivanić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Miloš Vulić, Hose Alberto Kanjas, El Fardu Ben, Marko Marin, Veljko Simić, Aleksa Vukanović

Napad: Ričmond Boaći, Nikola Krstović, Tomane, Milan Pavkov.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara