Zvezdina akcija: Kupi kartu za Čukarički i besplatno gledaj 166. večiti derbi

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.02.22. | 18:48

Crveno-beli u drugi deo sezone ulaze sa pet bodova zaostatka u odnosu na Partizan, ali i sa velikom željom da nadoknade minus i odbrane šampionski trofej

Crvena zvezda želi ozbiljan broj navijača na otvaranju prolećnog dela sezone protiv Čukaričkog na stadionu Rajko Mitić (subota, 17.00), što potvrđuje i akcija koju je pokrenuo srpski šampion.

Naime, ko bude kupio ulaznicu za okršaj sa Brđanima, dobiće besplatnu kartu za 166. večiti derbi koji je na programu 27. februara.

Izabrane vesti

Crveno-beli u drugi deo sezone ulaze sa pet bodova zaostatka u odnosu na Partizan, ali i sa velikom željom da nadoknade minus i odbrane šampionski trofej.

"Fudbalski klub Crvena zvezda je pripremio posebno iznenađenje za sve navijače našeg trofejnog kluba. Svako ko bude kupio kartu za meč protiv Čukaričkog dobiće besplatnu ulaznicu za utakmicu protiv večitog rivala koja je će se odigrati 27. februara na stadionu “Rajko Mitić”. Klub napominje da će karta za večiti derbi biti validna samo ako se ulaznica za meč protiv Čukaričkog očita", stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Prodaja ulaznica za utakmicu sa Čukaričkim biće dostupna online od četvrtka od 12 časova, dok će svi navijači moći da nabave kartu na blagajnama stadiona Rajko Mitić u petak od 10 do 18 časova i u subotu, na dan utakmice, od 10 sati do početka meča.

"Izabranicima Dejana Stankovića će biti potrebna podrška u svim narednim izazovima koje očekuju crveno-bele u sledeća četiri meseca. Zvezdaši dođite u velikom broju i napravite neverovatnu atmosferu kao što uvek radite. Kreće odbrana šampionske titule", poručuju iz Zvezde.

Cene ulaznica za meč sa Čukaričkim:

Sever 400 dinara

Istok 600 dinara

Zapad 800 dinara

VIP zapad 1.200 dinara

VIP I i VIP II 2.500 dinara

VIP Galerija 4.000 dinara (u cenu je uključeno parking mesto)


tagovi

166. večiti derbi

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara