Zvezdina deca procvetala sa Neđićem i zdrobila Rad

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.12.21. | 15:18

Zlatibor dao sedam golova Kabelu – 7:0

Imao je Grafičar dobrih izdanja tokom ove sezone – posebno na domaćem terenu. Međutim, Zvezdina filijala je ovog popodneva protiv Rada odigrala možda i najbolji meč u ovoj takmičarskoj godini. Tri boda protiv Rada (3:1) približili su Grafose zelenoj grani, posebno kada se u obzir uzme činjenica da tim sa Senjaka ima meč manje u odnosu na konkurente za opstanak.

Rano je za velike analize, ali je očigledno novi trener Grafičara i čovek koji sa velikom većinom igrača sarađivao u omladinskom timu, Marko Neđić uspeo da unapredi tim. Debitovao je protiv Budućnosti iz Dobanovaca, kada su Ljubičasti sa dva igrača manje uspeli da stignu do boda (2:2).

Izabrane vesti

Danas, protiv Rada bilo je uživanje gledati najtalentovanije izdanke omladinske škole Crvene zvezde. Utakmica iznad juga Marakane odigrana je u visokom tempu. Trudili su se i jedni i drugi da igraju unapred, i da ritmom časte malobrojnu publiku. Imao je Rad dobrih situacija, ali se Grafičar oslanjao na Neđićeve adute iz omladinskog tima.

Ponovo su u gro planu bila braća Mituljikić, zatim odlični Nikola Stanković koji je ponovo igrao u vezi i na kraju Andrija Radulović. Momak iz Kotora je promašio veliku šansu, ali se donekle iskupio u 27. minutu. Udarac Radulovića je odbranio golman Građevinara, ali je lopta došla do Vidića koji je lako pogodio mrežu. Brzo je Grafičar došao i do drugog pogotka, strelac je bio defanzivac Stajić.

Bilo je prilika pred oba gola, Rad se vratio u igru, ali je Grafičar ekspresno odgovorio. I opet je to bila fina akcija, lopta je išla do noge, na kraju je Jovan Mituljikić na asistenciju Vidića postavio konačan rezultat.

Zlatibor je do nogu potukao nejaki Kabel koji se sprema za prelazak u republički rang. Zanimljivo je bilo i u duelu IMT-a i Budućnosti iz Dobanovaca. Na kraju je slavio domaćin.

SRBIJA 2 – 21. KOLO

Subota

OFK Žarkovo – Inđija 1:2 (1:0)

/Milić 20 – Jovanović 55, Nedeljković 90+3pen/

Nedelja

Mladost Novi Sad - Radnički SM 0:1 (0:0)

/Rajković 49/

Timok - Železničar 0:1 (0:1)

/Marković 13/

Ponedeljak

Bačka - Loznica 3:1 (1:1)

Grafičar - Rad 3:1 (2:0)

IMT - Budućnost Dobanovci 3:2 (1:0)

Zlatibor - Kabel 7:0 (3:0)

Mačva - Javor 1:4 (1:2)

 


 


tagovi

Marko NeđićGrafičar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara