Zvezdina postava za Zenit: Bahar kreće sa Olajinkom, Stefan Mitrović na levom beku

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.07.23. | 17:23

Rodić na klupi protiv Zenita, nema u protokolu Krasoa. Srpski šampion sa trojicom štopera

Crvena zvezda danas u Sankt Peterburgu igra jednu od najozbiljnijih pripremnih utakmica ovog leta. Crveno-beli će pokušati da prekinu niz poraza u sudarima sa Zenitom na Premijer Kupu i u dobrom raspoloženju počnu pripreme.

Odlučio se Barak Bahar za vrlo jak sastav, ali uz jedno izneneđenje. Roviti Milan Rodić ostao je na klupi, Azarov je na produženom odmoru zbog reprezentativnih obaveza će na levom boku dejstvovati Stefan Mitrović, i to kao ful bek, jer se Bahar odlučio za formaciju sa trojicom štopera. Pored Erakovića i Dragovića u poslednjoj liniji igraće i Srđan Mijailović.

Izabrane vesti

Mladi Kosta Nedeljković ponovo je dobio prednosttu odnosu na Aleksa Viga. U sredini su sigurni Kanga i Stamenić, kao i nešto ofanzivniji Mirko Ivanić. Videćemo kako će Barak Bahar raspodeliti uloge Jovana Mijatovića i Pitera Olajinke. Na klupi nema Žan Filip Krasoa, pa će šansu u nastavku dobiti: Popović, Spajić, Šljivić, Milunović, Kangva, Ado, Rodić, Bukari, Lučić, Leković i Nikolić. U protokolu nema ni lakše povređenog Aleksandra Kataija.

Zenit će protiv Crvene zvezde početi meč u vrlo jakom sastavu: Keržakov – Karavaev, Čistjakov, Renan, Santos – Kerioš, Vasiljev, Klaudio, Malkom, Mantuan – Kasijera.

Meč na Zenit Areni počinje u 18.30 časova. U prvom meču Premijer Lupa Zenit je savladao Nefči sa 3:1.


tagovi

Barak BaharPiter Olajinka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara