Ohi u duelu sa Čukaričkim
Ohi u duelu sa Čukaričkim

Zvezdina potera za špicem: Čeka se odgovor Moldeovog borda za Ohija, pojavila se opcija iz Portugalije

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.06.21. | 09:57

Sve manje vremena imaju na Marakani

Od izvesnog dolaska Aleksandra Prijovića i zaokruživanja rostera za početka sezone do velike glavobolje. I nesanice usled problema u špicu napada. To je trenutno raspoloženje odgovornih sa Marakane, koje neodoljivo podseća na probleme iz prethodnog leta kada se, usled slabe forme Tomanea i Pavkova (i povreda Boaćija) grozničavo tražio kvalitetan centarfor. Na kraju je napravljen više nego pristojan izbor angažovanjem Dijega Falčinelija, ali je iskusni Italijan došao nekoliko dana uoči važnog meča sa Omonijom. Posledice su poznate.

Rekao je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela da je srpski šampion izgubio mnogo vremena u pregovorima sa Aleksandrom Prijovićem i da je praktično sada priteran uza zid i suočen sa cajtnotom. Ne bi bilo iznenađenje da do kraja prelaznog roka crveno-beli dovedu i dva napadača, ali problem je što je sezona pred vratima. I što sa primarnom opcijom ne sme da se pogreši.

Izabrane vesti

Crvena zvezda je odavno u presingu na napadača Moldea Ohija Omoižuanfa. Dobili su odgovorni iz Ljutice Bogdana jasan signal da je najbolji strelac norveške lige spreman da se preseli u Srbiju. Međutim, pregovori i komunikacija sa Moldeom idu jako sporo. Bar za sada. Norveški klub je odgovorio na ponudu Crvene zvezde, koja uključuje novac i procente od dalje prodaje, rečima da je raspoložen za transfer. Međutim, uz dodatak da o svemu mora konačnu odluku da donese bord kluba, odnosno Upravni odbor. Očekivali su u Zvezdi tokom jučerašnjeg dana još jedan mejl iz Moldea i konačnu odluku. Međutim, nisu ga dočekali.

Deluje bar na prvu loptu da su u Crvenoj zvezdi strpljivi. Ali sa druge strane znaju da moraju brzo da deluju i dovedu igrača koji bi bio primarna opcija Dejana Stankovića, i pored toga što se Milan Pavkov tokom proleća rehabilitovao i pokazao želju za igračkim napretkom.

I dalje je fokus na Ohiju, čoveku koji bio stigao u Zvezdu sa prtljagom punim samopouzdanja posle 11 golova za Molde u ovoj sezoni. Međutim, moraju da imaju i rezervne varijante, ako u narednih nekoliko dana ne dobiju odgovor iz Moldea.

Kako se može čuti pojavila se opcija iz Portugalije. Odnosno iz najprijatnijeg prošlosezonskog iznenađenja Primeire Pasoš Fereire. Ljudima iz sportskog sektora Crvene zvezde i članovima stručnog štaba oko je napunio brazilski napadač Daglas Tanke. Reč je o momku koji je blistao u prošloj sezoni u dresu Pasoš Fereire i postigao 11 golova u svim takmičenjima. Već dve sezone Tanke igra u Portugaliji (i to sa velikim uspehom), ali je pre toga imao vrlo živopisnu karijeru. Igrao je u Japanu, Tajlandu, i rodnom Brazilu.

Tanke je visok 188 centimetara, što možda nagoveštava da je sličan profil Milanu Pavkovu. Sa druge strane crveno-belima je potreban brz napadač...

Vremena je sve manje.



tagovi

Ohi OmoidžuanfoDejan StankovićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara