Zvezdina šampionska konstanta – Milan Rodić

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.05.20. | 15:57

Treća titula za levog beka crveno-belih

Treneri se menjaju, Milan Rodić ostaje konstantna u šampionskim generacijama Crvene zvezde. Iskusni levi bek i potencijalni reprezentativac Srbije brzo je postao jedan od stubova sistema novog šefa stručnog štaba Dejana Stankovića. Videlo se to još tokom pripremnog perioda u turskoj Antaliji.

Rodić je jedan od retkih iz igračkog kadsra koji je vezao tri titule.

Izabrane vesti

“Dominirali smo i ove sezone i sasvim zasluženo stiglo do het-trika titula, tek trećeg u istoriji kluba što svakako nešto lepo govori o našoj generaciji. Nije lako opstati i ostati na vrhu, mnogo rada, utakmica, napora je iz nas, ali se sav taj trud isplatio”, poručio je Milan Rodić.


Titula je ipak samo jedan od ciljeva. Dupla kruna se predugo čeka na Marakani.

“Sezona bi bila potpuna samo ako osvojimo i Kup. Verujem da je vreme za duplu krunu, koju svi zvezdaši dugo već čekaju. Imamo tri stepenice do cilja, prva je Inđija i potrudićemo se da meč u utorak završimo u našu korist”.

Crvena zvezda je odigrala više nego dobru utakmicu na Banjici.

Radili smo savesno za vreme pandemije. Svi igrači su održali psiho-fizičku kondiciju koliko se moglo. Po povratku grupnim treninzima radilo se zaista u jakom ritmu što je doprinelo da na Banjici delujemo fizički dobro. Filozofija i zahtevi u igri na kojima insistira Dejan Stanković od svog dolaska polako dobijaju formu. Kockice se slažu, dolazi do sinhronizacije i zato verujem da ćemo iz dana u dan, iz meča u meč, biti sve bolji”.

Imaće crveno-beli pregršt motiva do kraja sezone.

“Bila bi sjajna stvar da posle više od deceniju na sve ove uspehe koje smo ostvarili budemo upamćeni kao generacija koja je osvojila i duplu krunu. Veliki je to motiv za nas, imamo karakter pobednika i učinićemo sve da 24. juna podignemo i pehar pobednika Kupa Srbije”.



tagovi

Milan Rodić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara