Zvezdina velika želja: Krilo do Jang Bojsa

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.08.19. | 20:31

Sportski direktor Crvene zvezde potvrdio razgovore sa stranim fudbalerima

Posle svega viđenog u Kopenhagenu stručni štab i rukovodstvo Crvene zvezde mogu da uživaju u plodovima dosadašnjeg rada. Ali samo još 24 sata. I u Danskoj se videlo da crveno-belima nedostaje još jedan fudbaler klase Marka Marina, neko ko bi olakšao brzim nogama put u Ligu šampiona u dvomeču protiv Jang Bojsa.

Trenutno je Ben povređen, Vukanović je odradio više defanzivnih nego ofanzivnih zadataka na Parkenu, Simić je imao savršen star u svom petercu, Jevtović je ostao nedorečen. Sve nabrojano još više je učvrstilo odgovorne iz Ljutice Bogdana da pronađu krilo koje bi pravilo razliku. Posebno, što pregovori sa Darkom Lazovićem nisu uspeli.

Izabrane vesti

Dakle, plan – postoji. I u fazi je realizacije. Tako da ne bi bilo iznenađenje da Crvenu zvezdu do kraja ove sedmice pojača još jedan fudbaler iz inostranstva. Samo što greške ovoga puta ne bi smelo da bude.
Postoji mogućnost da se do utakmice sa Jang Bojsom pojačamom igračem na krilnoj poziciji. Intenzivno radimo na tome“, rekao je za MOZZART Sport sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

 Crveno-beli do petka u ponoć treba da pošalju spisak fudbalera za dvomeč protiv Jang Bojsa. Posoji i džoker mesto, što znači da bi pojačanje u Ljutice Bogdana moglo da stigne i narednog ponedeljka. I malo i mnogo vremena za konkretnu realizaciju.

Mada – pikovi postoje. Razgovori su počeli.
„Rekao sam da imamo plan, što dovoljno govori da imamo spisak želja. Odnosno fudbalere koje bismo volelida vidimo u našem klubu. O imenima ne mogu“, kratak je bio Mrkela.

Dani raspleta u Ljutice Bogdana...

(Foto crvenazvezdafk.com - Nikola Mitić)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara