Zvezdina želja ide u Portugaliju

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.01.20. | 10:59

Mirko Antonući na pozajmici u Vitoriji Setubal

Ne tako davno italijanski mediji su objavili vest da je Crvena zvezda zainteresovana za mladog ofanzivca Rome Mirka Antonućija. Postojale su indicije da novi trenere Dejan Stanković može da dobije pojačanje iz Serija A, tip pre što su se ljudi iz Crvene zvezde kod Aleksandra Kolarova raspitivali o kvalitetima momka rođenog 1999. godine. I čuli da je Antonući igrač koji bi mogao da se nametne u Crvenoj zvezdi.

Međutim, na tome je sve stalo. Crvenoj zvezdi nije odgovaralo da dobije Antonućija na pozajmicu i razigrava tuđeg igrača. Posebno ako se ima u vidu da je prebokurirana na krilnim pozicijama.

Izabrane vesti

Kako bilo, Antonući će uskoro promeniti sredinu. Italijanski Tutomerkato je došao do saznanja da će mladi ofanzivac, bar na kratko, karijeru nastaviti u Portugaliji. Prema njihovim saznanjima Vitorija Setubal je na adresu Rome poslala zvaničnu ponudu o šestomesečnoj pozajmici Mirka Antonućija.

Ostalo je samo da se papirološki reguliše transfer mladog igrača. Veruju u Rimu da će Antonući u Primeiri imati sve preduslove da se razvija i u bližoj budućnosti postane jedan od oslonaca trenera Paola Fonseke. Za sada to nije realno zbog oštre konkurencije.  


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara