Komentari na vest

Zvezdini ključni dani: Krstičić poleteo za Atinu, ide po čiste papire

z

za druga

pre gotovo 3 godine

"ušao u avion, vidjen u gradu, osmeh na licu...." jel mi čekamo Ronalda ili Krstičica koji ce biti rezerva Kangi? pitam za druga!?
g

gost 1

pre gotovo 3 godine

U prvom prijateljskom meču na pripremama u Sloveniji, fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Slaska iz Vroclava rezultatom 0:1 (0:0). Strelac jedinog gola na meču bio je Uroš Kabić.
L

Luja

pre gotovo 3 godine

Grci i Miloje jedva čekaju da ga se rastosiljaju i utrpaju Zvezdi. Još jedan penzioner.
k

kme

pre gotovo 3 godine

pozdravlja te Lola i ostali penzioneri...
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Rece lik u cijem klubu igraju Stojkovic, Ostojic, Obradovic, Smiljanic, Natho, propali penzosi Miljkovic u Markovic, do skoro je tu bio i Tosic...
R

Radnici Niša

pre gotovo 3 godine

A gde je pečat??? 😂😂😂
@

@Radnici Niša

pre gotovo 3 godine

Nemaju pečat 🤣🤣🤣
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Staviti u isto vreme na teren Krstičića i Sanoga, to je zločin. Dva spora igrača sa skromnom tehnikom. U koliko dodje Krstičić, prodaće Kangu, što bi bio najveći zločin. I onako već jure da ga zahvale u Emirate. Bez Kange na terenu naša sredina ne postoji. Sve ide bez energije, kilavo, bez ideje. Kada je Kanga na terenu igra ima nekog smisla. I razigrava, deli lopte, asistencija, da i neki gol. Kanga luda zverina.
H

Hmmmm?

pre gotovo 3 godine

"Vec jure da ga zaHvale"??? Kome da se zahvale? Sta trabunjas sine?
N

Nsara

pre gotovo 3 godine

Znam da je namestio gol protiv Salzburga i bio jedan od nosilaca ali stvarno nisam za njega. Mislim da treba naci nekog kao Kanga koji je jak na nogama i pronalazi igraca sa sklopljenim ocima. Svaka cast Nenadu ali ga ne vidim u ovom projektu kao Dream team i napad za ligu sampiona.
N

Nick.cdn

pre gotovo 3 godine

Dream team! Nemoj nas nasmijavati molim te ko Boga!
G

Gos

pre gotovo 3 godine

Visoki napon hahahahaha a vraćamo ovog mučenika kog smo jedva čekali da oteramo koliko je jadan bio i koliko se raspadao...
C

CzBgg

pre gotovo 3 godine

Ko je jedva cekao da ode ? Covek je majstor igre, pokupio dosta fazona u Spaniji i Italiji, takticki odlican.
B

Bdvakve

pre gotovo 3 godine

Koliko je pala Zvezdina igra kad je Krsticic otisao. Sve spalo na mucenog Jovicica, a setite se kako je igrao on kada je Krsticic bio pored njega. Krsticic je miran na lopti, a ne stedi se u odbrani, odličan potez ako ga brate. Jedino mi cudno sto su i on i Sanogo levonogi, ali dobro
O

Oberin Martel

pre gotovo 3 godine

Krstičić je igrač iz prošlog veka. Spor kao puž, očajan pas i još gora realizacija, fizički spreman za 60 minuta maksimum. Kanga je za njega Ćavi.
j

jolo

pre gotovo 3 godine

Zvezdina igra je najvise pala kada je Kanga otisao, dugo je falio ekipi takav kreator. Drago mi je sto se vraca, dobar je igrac, ali nije bolji od Kange.
P

Pivljanin

pre gotovo 3 godine

E kuku nama... Kanga ne idi u inat.
Ž

Žan Pol Gotje

pre gotovo 3 godine

Liga Konferencije naš plafon izgleda.Pare pokradene,vrtimo 10 igrača već 5 godina,prodajemo,poklanjamo pa vraćamo i tako u krug,još od Grofa Božovića nije urađen ozbiljan prelazni rok.Napadač neće ni stići,Krstičić ni u AEK-u nije imao mesta a treba da pravi razliku u kv za LŠ,sada već ozbiljno počinjem da sumnjam u naš prolaz u treće kolo.
D

Druže...

pre gotovo 3 godine

...kakvo treće kolo, vi ispadate od Dunajske Strede, a Zvezda ide po proleće, po tradiciji.
M

Majkl Majers

pre gotovo 3 godine

@Žan Pol Klod Van Dam . Ono što ja pričam odavno, a to je da je TVORZAn pogodio samo sa trenerima, sve ostalo je promašaj. A o trange frange kombinacijama neću ni da pričam.
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

Upravo tako, a ljudi se pale na ligu šampiona i to im je opravdanje zašto tolerišu krađu u zvezdi. Evo 5a godina kako će mo igrati evropu a mi u dugu sve više i više. Mislim dug je smanjen skroz, al kako kaže terza dug je 18 miliona, al zvanično 30. E sad je zvanično 60, i svima priča kako je to normalno da tako treba. Mi vratimo igrače u krug dajemo plate po milion i više sa bonusima, a slaviija iz praga daje plate po 250 - 300 hiljada, možda neko odskoci malo više. U grofovo vreme najpkaceniji su bili stranci 250 hiljada, preko toga se nije išlo. A onda u upravi počeli apetiti da rastu. Produžili ugovore gobelji i sličnim kako bi uzimali svoj deo kolača. Budžet kluba 30 miliona! A nikako da objasni terza kako. Imamo 30 igrača na platnom spisku. Nema svaki igrač prosek milion evra platu sigurno. Da za plate radnicima i zvezdinoj školi ide 10 miliona što je nemoguće, opet ostaje 20 miliona i prosek plate od 750 hiljada po igraču, što opet nije sigurno. Dakle gde idu sve te pare!? Pa igrače iz serije A nemaju tolike plate iz sredine tabele, ili iz francuske lige da ne govorim.
s

sakhfgfh

pre gotovo 3 godine

Super, vise nece morati Nikolic ili Njegos da menjaju Kangu. Krsticic je odlicna zamena.
D

Djeknicaaa

pre gotovo 3 godine

Propo
L

Lozaona

pre gotovo 3 godine

Idemo dalje za iste pare. Na oocetku je bila prica kao dolazi Bane Ivanovic, pa decacki san Kolarova, pa onda Arnautovic i Prijovic, sada Nesa Krsticic i na kraju price da ostaje Pavkov. Isto stanje duha je i sa Covicevim klubom. Gde nadjoste da lozite po ovoj vrucini...
g

gunners

pre gotovo 3 godine

Hvala mu na svemu, ali neka se ne vraca iz Atine.

Norwegianviking

pre gotovo 3 godine

dream team my ass ... old players he isent the same as he was last time, just lies lies lies, prijovic almost 100 % now as i said not even close to coming . NEMANJA VIDIC WAS RIGHT !!
G

Gost11223

pre gotovo 3 godine

Samo su nama stari igrači koji imaju 30 ili više godina.Je li kjelini star,ramos,žiru,ronaldo,tijago silva,benzema,di maria,mertens...?
P

Piši...

pre gotovo 3 godine

... srpski. I Golac je imao pravo, Zvezda nema protivnika u Srbiji.
н

не каки

pre gotovo 3 godine

резултат је једино мерило у врхунском спорту за остало те нико не пита...то што ти хоћеш и теби слични може једино кроз Б тимове Звезде,Патлиџана,Воше...итд...значи системски кроз савез...без тога тешко...јел млад играч и резултат ретко иду руку под руку...ај...
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

slazem se da zvezda ima previse mator tim, ali zvezda da bi se dokopala ls ili le mora sa takvim igracima, koji imaju iskustvo igranja u tim takmicenjima, voleo bih i ja da zvezda moze da dovede halanda za 5 miliona a da ga proda za 155, ali zvezda nema vremena da ceka mlade igrace tj ima ali rezultat ce ispastati...
N

Ne trudi se

pre gotovo 3 godine

...da pises na engleskom, imas mnogo pravopisnih gresaka...fazon treci razred.... Ne pravi se pametan...