Zvezdini omladinci hoće dostojan oproštaj od Evrope

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.12.23. | 14:46

Tim Nenada Milijaša dočekuje Mančester Siti na stadionu Voždovca (14 časova)

Omladinska selekcija Crvene zvezde u sredu od 14 časova dočekuje Mančester Siti na Voždovcu u okviru poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona za mlade. Crveno-beli imaju tri boda na kontu i izgubili su sve šanse za prolaz dalje.

Međutim, veruju da će na kraju ciklusa ostvariti povoljan rezultat i u lepom svetlu se predstaviti javnosti. 

Izabrane vesti

„Prvo mesto u grupi dovoljno govori o kvalitetima juniorske ekipe Mančester Sitija, ali želimo da pred našom publikom pokažemo da smo zaslužili da prezimimo u Evropi i da nam je falilo samo malo više sreće u nekim trenucima. Boli nas poraz protiv Lajpciga u Nemačkoj još uvek, ali to je fudbal i nekad se na teži način gradi pobednički karakter. Pozivam navijače da dođu u što većem broju, i da nas podrže, te da onda svi zajedno idemo na Marakanu i navijamo za Zvezdu“, rekao je Luka Lečić.

Saglasan sa saigračem iz veznog reda je i Aleksa Cvetković.

„Imamo veliki motiv da na najbolji mogući način stavimo zavesu na jesenji deo sezone. Nije sve bilo idealno od samog starta, jer iako smo pružali dobre partije, na nekim mečevima nam je izostao rezultat. Sada sa velikom dozom samopouzdanja, nakon serije pobeda u Omladinskoj ligi Srbije dočekujemo Mančester Siti - jednu od najboljih ekipa u svom uzrastu. Pozivam navijače da u što većem broju dođu da nas podrže i daju nam vetar u leđa da ostvarimo važnu pobedu na psihološkom planu za nastavak sezone i da napravimo dobru uvertiru za utakmicu na Marakani“, zaključio je Aleksa Cvetković.


tagovi

Nenad Milijaš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara