Meleg, Hajdin, Jirka i Vasiljević (©Starsport)
Meleg, Hajdin, Jirka i Vasiljević (©Starsport)

Zvezdini rezervisti: Hajdinu nova šansa, Melegu čisti papiri, misterija Jirka

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.07.20. | 09:36

I Nikola Vasiljević bi mogao da bude uz prvi tim, mada bi dolazak Filipa Stankovića mogao da ga udalji od tog cilja

Traži se sveža krv na “Marakani“, prvo pitanje je: da li ona može da se pronađe i u sopstvenim redovima? Ako računamo i junoše koji su se kalili u Grafičaru Crvena zvezda je prošle sezone imala čak 28 igrača na pozajmicama, a samo će neki od njih dobiti šansu da se na pripremama porvaju za mesto u prvom timu.

Prema informacijama Sportskog žurnala tu se prvenstveno misli na Stefana Hajdina, koji iza sebe ima vrlo dobru sezonu u Voždovcu, a Zvezdi je potreban levi bek koji bi mogao povremeno da odmori Milana Rodića. Vrlo bitno je i da to bude igrač sa srpskim pasošem i tu se Hajdin uklapa.

Izabrane vesti

Dalje, šansu bi mogao da dobije mladi golman Nikola Vasiljević, ali bi njegov status mogao da se zakomplikuje ako bi Crvena zvezda zaista pokušala da dovede Filipa Stankovića na pozajmicu iz Intera. Tu dakle ni u Ljutice Bogdana nisu sasvim sigurni.

Prava misterija je šta će biti sa Erikom Jirkom? U nekim varijantama za njega bi bilo mesta u rotaciji, ali je problem ograničen broj stranaca, a Jirka – iako bi mogao da bude koristan – nije baš kapitalac zbog koga vredi žrtvovati to jedno mesto kad su već tu El Fardu Ben, Ričmond Boaći, Mateo Garsija, Tomane, Seku Sanogo, da ne pominjemo sad igrače koji bi mogli tek da stignu. Jirka je prošle sezone bio na pozajmici u Gornjiku, ostavio solidan utisak, ali Poljaci nemaju novca da aktiviraju izlaznu klauzulu i kupe za 700.000 evra.

Isti je slučaj i sa APOEL-om, koji je mogao da za 400.000 evra otkupi Milana Jevtovića, ali je procenio da u doba posle korona virusa to nije najmudrije rešenje.

I na kraju Dejan Meleg, Sportski žurnal piše da za njega definitivno neće biti mesta u timu Dejana Stankovića, te da će on dobiti predlog o sporazumnom raskidu ugovora.Aktuelni mu ističe sledećeg leta i na njemu je da proceni šta mu se više isplati.


tagovi

Stefan HajdinDejan MelegErik JirkaNikola Vasiljević

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara