©Starsport
©Starsport

Zvezdino dete definitivno napušta Ljutice Bogdana, opcije beogradski superligaši

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.06.23. | 18:02

IMT i Voždovac zainteresovani za Nikolu Kneževića

Niz igrača Crvene zvezde na pozajmicama u superligaškim klubovima uspeo je da tokom prethodnih godinu dana stekne dragoceno iskustvo i potvrdi kvalitet za elitni rang domaćeg fudbala, međutim oštra konkurencija u matičnom klubu nameće nove rastanke, a jedan od fudbalera koji će izvesno napustiti stadion Rajko Mitić ovog leta je Nikola Knežević.

Talentovani ofanzivni vezista uspeo je da na željeni način uplovi u superligaške vode kao član Napretka iz Kruševca te se uz zavidno iskustvo vratio u Beograd. Ipak, pređašnji uspesi Crvene zvezde i plasman u Ligu šampiona podigli su kriterijum i uticali da član klase 03 krene u novu potragu za klubom u kojem će nastaviti karijeru.

Izabrane vesti

Kao glavni interesenti za angažman Kneževića, kako saznaje Mozzart Sport, nametnuli su se IMT i Voždovac, a konačan izbor mladog fudbalera biće poznat u narednim danima s obzirom na to da su superligaši već zakazali prozivke.

Primarni cilj veznog fudbalera pri izboru sredine je da održi kontinuitet igara u Mozzart Bet Suiperligi te su se beogradski članovi elite izdvojili kao sredine u kojima se ne libe da pruže šansu golobradim fudbalerima. Knežević i njegovi klasići sa druge strane našli su se u nezavidnoj situaciji usled promene pravila o bonusima i pomeranja starosne granice koje će stupiti na snagu za godinu dana. U predstojećoj sezoni najstariji bonusi biće igrači rođeni 2002. godine, dok će u sezoni 2024/25. uslov će biti igrač rođen 2004. godine ili mlađi, te je pred sadašnjim 20-godišnjacima posebno odgovoran izbor narednog koraka.


tagovi

FK Crvena zvezdaNikola KneževićIMTfk voždovac

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara