Zlatan Ibrahimović (©Reuters)
Zlatan Ibrahimović (©Reuters)

Zvezdino izvinjenje Ibrahimoviću: Naći ćemo primitivnog pojedinca

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.02.21. | 12:20

Lep gest Crvene zvezde

Uvredljive reči na račun Zlatana Ibrahimovića i gospodski odgovor Crvene zvezde, koja se odmah ogradila od zasad nepoznatog pojedinca, koji je na nacionalističkoj osnovi vređao Šveđanina poreklom iz BiH zato što je slavio Milanov pogodak na utakmici na stadionu “Rajko Mitić”.

Izabrane vesti

Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tokom sinoćnjeg meča sa Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda”, ističe se u Zvezdinom saopštenju.

Ne otkriva se doduše ko je tačno čovek koji je vređao Ibrahimovića, ali se naglašava da će se klub potruditi da se i to sazna.

Crvena zvezda će u saradnji sa nadležnim organima pronaći pomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posledice takvog ponašanja. Crvena zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neprijatnosti koji je doživeo u našoj kući. Naš klub je po starim srpskim običajima oduvek bio dobar domaćin i to je poznato u celoj Evropi i tako će ostati i ubuduće jer nikada ovakve ispade nećemo tolerisati”.



tagovi

Zlatan Ibrahimović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara