Vladimir Prijović (©MN Press)
Vladimir Prijović (©MN Press)

Zvezdinog omladinca zovu iz Primere, nude 5.000 evra, smeštaj i klopu

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.07.20. | 13:46

Čeka se odgovor Bešiktaša

Široj javnosti nije poznato ime, ali dobri skauti i jesu plaćeni da pronađu igrača pre no što ga svi zapaze. Pa se tako ovih dana koplja lome oko Vladimira Prijovića, 18-godišnjeg levog beka kome je ovog leta istekao ugovor sa Crvenom zvezdom.

Prijović je naime dobio konkuretnu ponudu Alavesa da igra u Primeri, naravno ako bi se izborio za mesto u timu što ne bi bio nimalo lak zadatak s obzirom da je proteklu sezonu proveo na kaljenju u Grafičaru i istini za volju ne spada baš u krug onih o kojima se priča kao o najtalentovanijima u Srbiji.

Izabrane vesti

Međutim, ima određeni kvalitet, ima tek 18 leta i pride je levi bek, a takve je teško naći. Pitanje je ipak da li će Alaves uspeti da ga odvede u Baskiju, jer uslovi koji se nude nisu baš iz snova. Alaves naime nudi platu od 5.000 evra mesečno, stan i klopu.

Znaju naravno Baski da nude i šansu u najjačoj ligi sveta, a to uopšte nije mala stvar. Mada je i rizik, jer mnogi su nestali pokušavajući da isplove u jakoj konkurenciji u Španiji.

Tek treba da vidimo šta će odlučiti Prijović, jer se nezvanično može načuti da se za mladog defanzivca interesuje i Bešiktaš. Konkretne ponude za sada nema, ali postoje nagoveštaji da bi je moglo biti.

Zvezdi je svakako svejedno. Neće u Ljutice Bogdana dobiti obeštećenje od Prijovića, već samo trening kompenzaciju. Zavisi ona i od toga u koju se zemlju ide – nije isto kad neko potpiše za klub iz Španije ili recimo ode u Rumuniju – ali to je svakako najviše par stotina hiljada evra.



tagovi

Letnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara