Ilustracija (©fkzeljeznicar.ba)
Ilustracija (©fkzeljeznicar.ba)

Zvijezdi i Posušju gori pod nogama, Sloga i Željo bi to da iskoriste

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.08.23. | 13:04

Na redu je 4. runda prvenstva Bosne i Hercegovine

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Sarajeva)

Polako se zahuktava Premijer liga Bosne i Hercegovine, a večeras startuje 4. kolo. Današnji program čine dva duela, u Ugljeviku i Posušju, gde domaćinima gori pod nogama.

Izabrane vesti

ZVIJEZDA 09 - SLOGA DOBOJ (17:00)

Posle prva tri kola čini se da će Zvijezda imati velikih problema da ostane u društvu najboljih. Novajlije su upisale isto toliko poraza primivši čak 11 golova, pa su se alarmi za uzbunu već upalili. Dok se Zvijezda pati sa rezultatima, konkurenti polako osvajaju bodove pa će tim iz Bijeljine morati što pre da se trzne. Idealna prilika za prve bodove je danas, jer u goste stiže ekipe protiv koje se realno može nešto uraditi, ukoliko se planira igrati u elitnom rangu. Prva domaća utakmica nije bila dobra za Zvijezdu, budući da je upisan poraz od Igmana 3:4, pa je vreme za popravni. Domaćinu gori pod nogama, pritisak je već veliki, a ukoliko se ne trijumfuje, trener Jurasović bi mogao postati bivši.

17.00: (2,35) Zvijezda 09 (3,30) Sloga (2,85)

Dok Zvijezdi gori pod nogama, Sloga je potpuno rasterećena. Nakon sve utakmice Dobojlije imaju tri boda, pošto su savladali Sarajevo na Koševu i pokazali da će biti tvrd orah za sve protivnike. Iskusni stručnjak Vlado Jagodić sigurni zna kako doći do dobrog rezultata protiv domaćina koji je pod imperativom, pa treba očekivati jednu mirnu, disciplinovanu Slogu koja će pomno vrebati svoju šansu. S obzirom na važnost treba očekivati otvorenu utakmicu, i ne bi iznenadili ni golovi na obe strane.

POSUŠJE - ŽELJEZNIČAR (20:45)

Kao i Zvijezda i Posušje nema nijednog boda do sada, s tim što je tim iz Hercegovine odigrao sve utakmice. Poraženi su na svom terenu od Širokog Brijega (1:2), te na Koševu od Sarajeva (3:0). I Posušje je pred određenim imperativom, jer se bodovi moraju početi osvajati. Podrške sa tribina sigurno neće nedostajati, kao nikada do sada, ali sve to treba iskoristiti.

20.45: (3,05) Posušje (3,15) Željezničar (2,30)

Neće biti lako jer stiže Željezničar koji je znatno podigao nivo igre. Nakon ispadanja iz Evrope tim sa Grbavice je razmontirao Borac na Grbavici i pokazao da će igrati važnu ulogu u ovoj sezoni. Za to im trebaju bodovi sa strane, pa će pokušati iskoristiti pritisak domaćina kako bi došli do pobede koja bi dodatno napumpala samopouzdanje.

Važnost meča je mnogo veća za domaće, ali to može biti mač sa dve oštrice.

----------

Ako na svoj tiket dodaš jednu utakmicu Svetskog prvenstva za žene, možeš da dobiješ Samsung Galaxy Z flip 4 + 10.000 rsd

----------

BIH 1 - 4. KOLO

Subota

17.00: (2,35) Zvijezda 09 (3,30) Sloga (2,85)

20.45: (3,05) Posušje (3,15) Željezničar (2,30)

Nedelja

19.30: Borac - Igman

20.00: Zrinjski - GOŠK Gabela

21.30: (1,95) Velež (3,30) Široki Brijeg (3,80)

Ponedeljak

17.00: Tuzla Siti - Sarajevo

***kvote su podložne promenama



tagovi

BiH 1ŽeljezničarPosušje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara