Andre Silva (©Reuters)
Andre Silva (©Reuters)

Zvuči poznato: Madriđani bi napadača Ajntrahta! Ali ovog puta su akteri Atletiko i Silva

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.02.21. | 15:45

Nemci odredili cenu od 30.000.000 evra

Ponovo su glavni akteri priče klub iz Madrida i napadač Ajntrahta. Ali imena su ovog puta potpuno drugačija.

Dok su pre godinu i po dana, pa ove zime ponovo, u prvom planu bili Real Madrid, Luka Jović i Ajntraht, za naredno leto kuva se u trilingu Atletiko Madrid – Andre Silva – Ajntraht.

Izabrane vesti

Doduše, prvi kontakti su uspostavljeni ove zime, probale su Jorgandžije da dovedu Silvu na pozajmicu na Vandu Metropolitano, ali u Frankfurtu nisu hteli ni da čuju za tu opciju. Ko bi, uostalom, pustio i to još na zajam najboljeg strelca tima, drugog strelca lige!?

Nemci su rekli „ne“, ali kako pišu i španski as i nemački Bild, iz Madrida su se javili da će doći ponovo na leto. Sa idejom da kupe Andrea Silvu. Atletiku je potreban još jedan napadač, da ne pada sve na pleća Luisa Saureza, kojem krštenica žuti koliko god bio fantastičan od početka sezone.

Mediji tvrde da je Ajntraht kao cenu za portugalskog napadača odredio 30.000.000 evra. To je više nego duplo niže od sume koju je Real morao da plati za Luku Jovića. Ta ljubav Blankosa i srpskog napadača nije uspela u prvom pokušaju, ali ko zna šta će biti od leta, možda Jovića u Madridu, kada završi sa pozajmicom u Frankfurtu, dočeka neki drugi trener.

Andre Silva je u Ajntraht došao iz Milana, kao deo razmene za Anta Rebića. Koliko mu na San Siru nije išlo, toliko je u Bundesligi procvetao. Ista priča kao sa Jovićem...

S druge strane, nije Atletiko jedini koji je bacio oko na Silvu. Navodno, ima zainteresovanih i iz Engleske. A s obzirom na to da je Andre Portugalac, onda nije teško pogoditi ko bi ga rado video u svojim redovima – Vulverhempton.


tagovi

Andre SilvaAjntraht FrankfurtAtletiko MadridBundesligaPrimera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara