Uroš Ćosić (©Starsport)
Uroš Ćosić (©Starsport)

Zvučno pojačanje za IMT: Uroš Ćosić se posle deset godina i Lige šampiona vratio u srpski fudbal

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.07.22. | 10:53

Sada u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije

Nekada velika nada Crvene zvezde i momak čiji je odlazak u moskovski CSKA silno razočarao sve navijače kluba iz Ljutice Bogdana. Svojevremeno i mladi reprezentativac Srbije. A danas, mnogo godina kasnije, najzvučnije pojačanje IMT-a pred početak nove sezone u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije.

Uroš Ćosić je novi igrač Traktorista, koji su objavili da je ugovor potpisan na godinu dana.

Izabrane vesti

Podsetimo, Ćosić je prošao kompletnu školu crveno-belih, još kao omladinac je otišao u Moskvu, ali tamo nije prošao pa ga je put preko pozajmice Zvezdi dalje vodio do Peskare, Frozinonea, Empolija, atinskog AEK-a (sa kojim je igrao i grupnu fazu Lige šampiona), Univerzitatee iz Krajove, Šahtjora iz Soligorska, Larisa, Paeka sa Kipra i sada do Novog Beograda.

Svakako bi trebalo da bude od velike pomoći naporima IMT-a da se domogne Mozzart Bet Superlige Srbije. Prošle sezone bili su peti, a ovog leta su doveli nekoliko zanimljivih igrača. Na prvom mestu Ćosića i još dvojicu bivša Zvezdina igrača Marka Blažića i Dejana Vidića. Za novog šefa struke postavljen je Zoran Vasiljević, koji je radio kao pomoćni trener u Vojvodini, dok je ranije vodio Kabel.



tagovi

IMTUroš Ćosić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara