Kenan Kamenjaš (©ABA liga / Dragana Stjepanović)
Kenan Kamenjaš (©ABA liga / Dragana Stjepanović)

Ako ne možeš da ga pobediš - potpiši ga: Budućnost uzela Kamenjaša Studentskom centru

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.12.23. | 12:22

Filijala crnogorskog šampiona značajno oslabljena, verovatno odlazi Vilijams

Gotovo senzacionalna pobeda Studentskog centra nad Budućnosti u Morači izazvala je bes među navijačima i neprijatne scene kojim su bili izloženi igrači domaćeg sastava. Zbog toga su u Budućnosti izgleda rešili da presaviju tabak i ponovo dorade ekipu.

Prema informacijama podgoričkih Vijesti, Budućnost je uzela Studentskom centru najboljeg igrača Kenana Kamenjaša! Iako zvanične potvrde iz kluba nema, na sajtu ABA lige Kamenjaš je već registrovan za Plave pa se sada čeka potvrda. Pošto smo došli do polovine takmičenja u Jadranskoj ligi, sada je moguće registrovati igrače iz drugih regionalnih klubova.

Izabrane vesti

Vijesti tvrde da je dolaskom Kamenjaša izvestan odlazak Džakorija Vilijamsa, što je okarakterisano kao "čudna odluka, pošto je Vilijams bio jedan od retkih koji je u dosadašnjem delu sezone pružao dobre partije i bio možda jedini sa pravom energijom". Takođe se postavlja i pitanje šta će biti sa Markom Jagodić Kuridžom. Podsetimo, nedavno je u Budućnost stigao i najbolji košarkaš Igokee Nikola Tanasković.

Kamenjaš je prošle sezone već nastupao za Budućnost na pozajmici iz Studentskog Centra. Beležio je šest poena i 3,5 skokova, pre nego što se vratio u svoj klub gde je opet počeo da igra sjajno. U dosadašnjih 13 kola imao je prosek od 15 poena i gotovo 10 skokova! U pobedi nad Budućnosti zabeležio je 26 poena.

Sada je filijala Budućnosti drastično oslabljena pred nastavak sezone, pošto je nedavno strane zamenio i trener Andrej Žakelj, a pre toga su još letos stigli Andrija Slavković i Flečer Megi. Studentski Centar ima skor 7-6, dok je Budućnost na samo pobedi više.



tagovi

Kenan KamenjašKK Budućnost PodgoricaStudentski centarDžakori Vilijams

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara