Aleksa Avramović (©Starsport)
Aleksa Avramović (©Starsport)

Aleksa Avramović na Partizanovom pragu

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.07.21. | 12:12

Reprezentativni plejmejker načelno dogovorio transfer u crno-beli tabor

Kevin Panter ozvaničen kao prvo pojačanje Željka Obradovića u Partizanu, a na vratima crno-belih i reprezentativni plejmejker Aleksa Avramović. Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sport 26-godišnji bek je dogovorio uslove saradnje sa beogradskim klubom.

Avramović je profesionalnu karijeru počeo u čačanskom Borcu, zatim je igrao u OKK Beogradu, opet Borcu, pa se otisnuo u inostranstvo i potpisao za Vareze. Potom je otišao u Španiju i potpisao dvogodišnji ugovor sa Unikahom vredan 530.000 evra.

Izabrane vesti

Ipak, tamo se nije zadržao, otišao je u Estudijantes, prvo na pozajmicu, potom i za stalni ugovor, ali kako je njegov poslednji klub ispao iz ACB lige dobio je čiste papire.

Ovog leta spekulisalo se da ga prati Baskonija, pitala je i Crvena zvezda, ali je po svemu sudeći – trku dobio Partizan, pa će Avramović vrlo verovatno postati prvo srpsko pojačanje crno-belih za narednu sezonu.

Bio bih najsrećniji kada bih u timu imao 12 srpskih igrača. Koliko je to realno, videćemo. Dobio sam informacije o pojedinim igračima. Treba da vidimo njihova razmišljanja. Pa nekih iskusnijih, mlađih. Dosta je pitanja”, rekao je Željko Obradović još na promociji u Partizanu.

Evo prvog. I to reprezentativnog.

Pišu: Đurđe MEČANIN, Dejan STANKOVIĆ


tagovi

Aleksa Avramović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara