Aleksa Avramović (© MN Press)
Aleksa Avramović (© MN Press)

Aleksa Avramović polomio nos

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.11.23. | 20:15

Još jedan peh za plejmejkera Partizan Mozzart Beta

Nove loše informacije za Partizan Mozzart Bet. Aleksa Avramović je doživeo prelom nosa u Ljubljani na meču protiv Cedevite Olimpije. Odmah je sa parketa stožica otišao u bolnicu u Ljubljani, a prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, konstatovan je prelom nosa.

To znači da će Aleksa Avramović morati na pauzu, koliko... Još uvek nije poznato, ali je teško očekivati da ćemo gledati Avramovića u Istanbulu gde će crno-beli igrati protiv Efesa u petak. Ipak za tu informaciju moramo da sačekamo da se klub zvanično oglasi.

Izabrane vesti

Avramović će na nove preglede u Beogradu, a evidentno je da će kada se bude vratio na parket morati da igra sa zaštitnom maskom što mu nije prvi put da to radi u crno-belom dresu. On je pre dve sezone doživeo identičnu povredi, ali tada nije imao dugačku pauzu, već se brzo vratio na parket.

Pre povrede na parketu je bio svega šest minuta. Postigao je dva poena.

Pomenuta situacija se dogodila početkom druge deonice na meču u Ljubljani posle duela sa Jakom Klobučarom. Odmah je bilo evidentno da je nos problem zbog velike količine krvi. Pokšao je medicinski tim da u prvi mah sanira povredu, ali nije bilo pomoći. Avramović se posle toga nije vraćao na parket, a crno-beli su taj meč na kraju izgubili u neizvesnoj završnci.



tagovi

Aleksa AvramovićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara