Aleksa obećava veću borbu protiv Zvezde, Doužer hvali Megine klince

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.10.23. | 01:39

Partizanovi košarkaši uglas istakli da je vreme da se skupe i vrate na posao

Ako su neki porazi u Evroligi i mogli da se očekuju, izgubljen meč u ABA ligi od Mege je za Partizan prvi veliki šamar u sezoni.

Bez obzira na umor i na paklen ritam, crno-beli nisu protiv Meginih klinaca bili na zadovoljavajućem nivou i kažnjeni su košem uz zvuk sirene koji je možda i najbolje simbolizovao njihovo izdanje u odbrani. Uostalom, i sam trener Obradović je to nazvao „strahotama kojima mora da se bavi“.

Izabrane vesti

Nakon poraza od Mege bek Aleksa Avramović je poručio navijačima da očekuju znatno borbeniji i ozbiljniji Partizan Mozzart Bet u naredna dva meča protiv Crvene zvezde.

„Česitam Megi na sjajnoj borbi i zasluženoj pobedi. Mi smo jako loše u meč i dozvolili im da se odvoje na 20 razlike... Međutim, pokazali smo neki karakter u drugom poluvremenu. Pre svega nošeni enegrijom Kaminskog i Jaramaza koji su iskočili i odigrali sjajno drugo poluvreme. Ovo nam je treći poraz i stvarno je vreme da se skupimo. Atmosfera u ekipi je zaista dobra i trudimo se da bodrimo jedni druge i da se podižemo ako neko pada u formi. Znamo kakve dve utakmice nam predstoje. Daćemo mnogo više nego što je potrebno da se pobedi Zvezda. To mogu da obećam navijačima“, rekao je Avramović.

Američki košarkaš Pi Džej Doužer je opet bio malo zapažen i za 15 minuta upisao sedam poena. Ali je odao priznanje poletnom i raspoloženom rivalu.

„Bili su agresivni i odigrali zaista dobru utakmicu. To je skup dece koja su gladna i igraju jako. Bila je to zaista sjajna utakmica za njih. Imali smo sastanak tima, sutra se vraćamo na posao“, porućio je Doužer.



tagovi

Aleksa AvramovićPi Džej Doužer

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara