Andora s puno respekta u Pioniru: Partizan je bolji od nas, atmosfera će biti iskustvo za život

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.02.22. | 20:22

"Pobede koje smo ostvarili poslednjih nedelja pomažu nam da sa velikim samopouzdanjem nastavimo da radimo ovaj posao", kaže Pako Vaskez

Velike pobede nad Real Madridom i Huventudom uticale su da španska Andora, uprkos brojnim kadrovskim problemima, dođe do ogromnog samopouzdanja pred sutrašnji meč sa Partizanom u dorani Aleksandar Nikolić (20.30).

Ipak, u redovima ekipe Davida Eudala dobro poznaju kvalitete sastava Željka Obradovića, kao i šta ih očekuje u beogradskom hramu košarke.

Izabrane vesti

"Oni su bolji tim od nas i tu ništa ne može da se kaže, ali idemo tamo punih pluća, s namerom da se takmičimo. Pobede koje smo ostvarili poslednjih nedelja pomažu nam da sa velikim samopouzdanjem nastavimo da radimo ovaj posao. Biće to gostovanje sa izuzetnom atmosferom i veoma lepim iskustvom za život. Prolazimo kroz komplikovanu situaciju i želimo iz nje da izađemo na pravi način", rekao je Pako Vaskez, pomoćnik Davida Eudala.

Centar španskog tima Vitor Arteaga takođe se raduje okršaju u Beogradu.

"Oni su veoma jaki u Pioniru, a siguran sam i da se sećaju utakmice koju smo odigrali ovde kod nas. Bili smo prvi koji smo ih savladali ove sezone i sada smo ponovo pronašli željeni nivo i pravi ritam. Nadamo se da ćemo ga zadržati. Trčimo izuzetno dobro i postižemo dosta lakih poena, to nam donosi samopouzdanje", rekao je Arteaga.

Partizan je drugoplasirani tim Grupe A Evrokupa sa učinkom od osam pobeda i četiri poraza, dok je Andora na petom mestu sa skorom 6-5.


tagovi

KK Andora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara