Foto: Evrokup
Foto: Evrokup

Anketa Evrokupa: Teo najbolji i najspektakularniji, Rašon Tomas najbolji defanzivac, a Đorđević trener

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.01.21. | 16:51

Evo kako su glasali generalni menadžeri

Došlo je vreme za godišnju anketu Evrokupa, a deluje da je Miloš Teodosić u prvom planu po izboru generalnih menadžera ekipa. Uz njega, Virtus je ekipa koja privlači najviše pažnje.

Koliko je Teodosić ponovo oduševio svojim igrama, pokazuju sledeće brojke: Dobio je 41,7% glasova za MVP-ja sezone. Uz to, dobio je 79,2% glasova za najboljeg asistenta.

Izabrane vesti

U trci za MVP-ja pobedio je Anta Tomića. Košarkaš Huventuda dobio je 20,8% glasova. Teodosić je i igrač koga bi 25% generalnih menadžera najradije dovelo u svoj tim, a na drugom mestu je Ajzea Kenan iz Uniksa sa 16,7%.

Teodosić je izabran i za najspektakularnijeg igrača Evrokupa sa 41.7% glasova, a tu je ostavio iza sebe Erika Grina (12,5%).


Sledstveno tome, Virtus je tim koji je najzabavniji za gledanje, kao i ekipa koja se smatra najnezgodnijim protivnikom. Dok je Burg Danila Anđušića izabran za najveće iznenađenje.

Generalno je u izboru generalnih menadžera mnogo stvari vezano za srpske igrače, ali i košarkaške radnike. Tome svedoči i izbor Aleksandra Đorđevića (37,5% glasova) za najboljeg trenera sezone do sada. Iza njega je strateg Huventuda, Karles Duran (25%).

Partizan ove sezone nije dominantan u Evrokupu kao prošle sezone, ali je i ove sezone našao mesto u izboru anketiranih. Zapravo, Rašon Tomas je odabran za najboljeg defanzivca takmičenja sa ukupno 12,5% glasova.


tagovi

Miloš TeodosićAleksandar ĐorđevićRašon TomasEvrokup

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara