Danilo Anđušić kao novak Đoković (Foto: ABA liga)
Danilo Anđušić kao novak Đoković (Foto: ABA liga)

Anđušić u stilu Novaka Đokovića: Možda to budem radio cele sezone

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.10.23. | 21:24

Proslava sa telefonskom slušalicom obeležila partiju Danila Anđušića koji je ubacio 23 poena Mornaru

Savršena utakmica Danila Anđušića protiv Mornara. Pet šuteva za tri poena i pet pogodaka za ukupno 23 poena u ubedljivoj pobedi protiv Mornara u prvom kolu ABA lige. Međutim izgledalo je u jednom trenutku kao da je Novak Đoković na terenu, barem kada je proslava koša bila u pitanju. Naime, Danilo je simulirao Novakovu proslavu pobede protiv Bena Šeltona na US Openu kada je zalupio telefonsku slušalicu.

Izabrane vesti

"Neko iz prvog reda mi je dobacio da ubacim neku trojku za njega, kada samo pogodio uradio sam to sa slušalicom kao Novak. Možda budem to radio čitave sezone, sviđa mi se. Generalno ta proslava mi se baš svidela kako je Novak izveo", rekao je Anđušić posle meča, a na komentar da je odigrao savršeno je istakao:

"Uvek može bolje".

Međutim, najbitnija stvar sa utakmice je definitivno timska igra crno-belih. Svi su blistali na parketu, a pobeda se nije dovodila u pitanje.

"Jedva smo čekali da počne sezone i mi se ne razlikujemo od drugih. Jako je bitno da smo počeli pobedom. Igrali smo jako dobro odbranu, malo smo pali u nekom momentu, ali brzo smo se podigli. Jako je bitno da imamo samopouznje za sve ono što tek sledi".

A sledi put u Izrael na prvi meč Evrolige.

"Zaboravljamo već sve što smo sada uradili, u sredu putujemo u Tel Aviv, a svi znamo koliko je teško protiv Makabija na njihovom terenu", dodao je Anđušić.



tagovi

Danilo AnđušićKK PartizanNovak Đoković

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara