""
""

Asesoft na teškom zadatku

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.11.14. | 16:16

„Lijetuvos je tipičan predstavnik litvanske škole, svi šutiraju odlično, igraju brzo s mnogo kontri. Imaju samo jednu klasičnu peticu, ali su ostali visoki igrači mnogo mobilni“, rekao je strateg rumunskog kluba Saša Ocokoljić

Rumunski Asesoft u sedmom kolu E grupe Evrokupa gostuje vodećem Lijetuvosu (18.00). Mada tim iz Ploještija ima dve pobede manje od domaćina u Asesoftu se nadaju pozitivnom ishodu što potvrđuje i trener u stručnom štabu Saša Ocokoljić.
Zbog povreda pojedinih igrača opteretili smo ostale što je dovelo do pada forme. Sami sebi smo zakomplikovali život porazom od Krasnog oktobra, ali verujemo u naše kvalitete i raspoložive igrače. Igramo protiv prvoplasirane ekipe koja je željna da nam se revanšira za težak poraz na našem terenu (103:83). Domaćin je tipičan predstavnik litvanske škole, svi šutiraju odlično, igraju brzo s mnogo kontri. Imaju samo jednu klasičnu peticu, ali su ostali visoki igrači mnogo mobilni“, rekao je Ocokoljić.

Izabrane vesti

Šta je lek za igru Lijetuvosa?
„Mi moramo da spustimo tempo igre, da zaustavimo kontre, da budemo pametni u napadu jer u otvorenoj igri nemamo mnogo šansi na gostovanju. Ipak, trudićemo se da dobrom igrom iznenadimo rivala, izađemo iz male krize i dobijemo meč koji će biti neizvestan. Naravno naša šansa su sve naredne utakmice na domaćem terenu“, zaključio je Ocokoljić.

(Piše: Đurđe Mečanin, foto: Action images)


tagovi

KK AsesoftSaša Ocokoljić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara