Kreće nova NBA 2K sezona, T-Vulvsi brane titulu

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.04.20. | 11:23

Prve večeri u duelu sa Houksima

Lopta u igri između obruča miruje, najbolji košarkaši sveta treniraju samo u kućnim uslovima i sabiraju koliko novca će manje zaraditi zato što ne mogu na teren.

Ali igraće se NBA košarka od večeras, samo – džojsticima! Kreće nova, treća po redu NBA 2k sezona, u kojoj će T-Vulvsi braniti šampionsku krunu.

Izabrane vesti

Većina pravih NBA klubova ima svoje filijale i ekipe za igru na konzolama, tako da imena timova nisu slučajna, već su, na neki način, direktno povezana sa „matičnim“ klubovima.

U dve dosadašnje sezone titule su odneli Niks Gejming i T-Vulvs gejming timovi. Finale prošle sezone je bilo dramatično, Minesotina filijala je na kraju posle pet mečeva uspela da slomi Filadelfijinu i da se okiti krunom. Bilo je 52:35 u majstorici, a Majkl Ki je sa 23 poena bio najzaslužniji za trijumf T-Vulvsa i odneo je MVP nagradu finalne serije.

Novi šampion kreće večeras, a otvoriće ga duel Houks Talona, koji je Atalatina ekipa i Voriors Gejming Skvod, ekipa Golden Stejta. Prošle sezone timovi su bili u donjem delu lige. Houksi su završili na 18. mestu sa skorom 5-11, dok su Voriorsi bili nešto bolji sa 7-9.

Drugi duel večeri igraće Hit Ček Gejming, koji je lani ostao na 17. mestu sa skorom 6-10 i Reptors Aprajzing, prošle sezone 12. na tabeli sa bilansom 8-8.

Šampion će takođe večeras na teren. T-Vulvsi će ukrstiti džojstike sa Houks Talonom i u taj duel ulaze kao veliki favoriti.

Još veći favoriti su Voriorsi, koji će u drugoj utakmici igrati protiv Pistonsa, tima koji je prošlu sezonu završio kao ubedljivo poslednji, sa samo dve pobede u 16 mečeva.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara