Aleksa Avramović (©MN Press)
Aleksa Avramović (©MN Press)

Avramović o dolasku u Partizan: Nigde ne bih napredovao više kao u radu sa Obradovićem

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.07.21. | 18:02

"Kada vas zovne najbolji trener Evrope i sveta, ne razmišlja se puno"

Prve utiske posle potpisivanja dvogodišnjeg ugovora sa Partizanom, reprezentativac Srbije Aleksa Avramović izneo je za klupsku televiziju.

Otkrio je šta je bilo presudno da potpiše za crno-bele i najavio da ne beži od ogovornosti.

Izabrane vesti

"Posle razgovora sa trenerom Željkom Obradovićem shvatio sam da nigde ne bih mogao više da napredujem kao u radu sa njim i projektu koji mi je predstavio. Stvarno sam mu duboko poverovao u to što mi je rekao, jer ima veliku energiju i entuzijazam. Nije mu puno trebalo da me ubedi da napravim pravi izbor", istakao je 26-godišnji Čačanin.

Prošle sezone Avramović je nastupao za Estudijantes, ali je posle ispadanja iz lige postao slobodan igrač. Pominjalo se da bi mogao u Baskoniju ili Crvenu zvezdu, međutim, kao što je Mozzart Sport i najavio, stigao je među crno-bele.

"Kada vas zovne najbolji trener Evrope i sveta, ne razmišlja se puno. On zna najviše košarke od svih ljudi koji su ikada radili na ovom prostoru Evrope. Mislim da ću stvarno napredovati na individualnom i taktičkom planu kroz rad sa njim i radujem se tome".

Priželjkuje reprezentativni plejmejker veliku podršku Partizanovih navijača.

"Nadam se da će biti dosta navijača, pogotovo jer je prošla sezona bila drugačija. Bilo je teško igrati bez publike, treba ti ta dodatna energija koju daju navijači. Partizanovi navijači su svakako jedni od najboljih u Evropi i nadam se da će biti tu da nas bodre do svih naših ciljeva", rekao je Avramović i dodao da sezonu dočekuje s puno izazova.



tagovi

KK PartizanAleksa AvramovićŽeljko Obradović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara