Komentari na vest

Baksuznih 13 godina: Partizan čeka novog Lorensa Robertsa

b

bb+

pre 7 meseci

ima li prenos na apl.mozzart bet?
A

Al si da

pre 7 meseci

Pa nije ni Zvezda dobila Barsa ko zna otkad. Mozda cak i nikad.
P

PopY

pre 7 meseci

Koji poriv ti je da pominjes Zvezdu ne kapiram?Jeste pobedila 2017 Barselonu Zvezda i sta ces sada?
g

glok

pre 7 meseci

Zvezda je pobedjivala Barselonu, ali ti da imas mrvu obraza znao bi kako je Barselona trojkom iz auta zadnji put u Beogradu pobedila.Otela Zvezdi i pobedu i mozda i prolaz dalje.

Mi smo Partizan

pre 7 meseci

E ta trojka iz auta je bas presudila ,pobedjivala je Zvezda i Real i Barsu cak ima sigurno vise pobeda protiv Reala od nas ali su mnoge pobede bile u uglavnom u prvoj fazi takmicenja i nisu odlucivale nista naspram nase te poslednje pobede zahvaljujuci kojoj smo prosli u plej off kasnije Makabi ostalo je istorija.
V

VALJAK veritas

pre 7 meseci

CELO VREME SAMO JAK HUK I ZVIZDANJE KAD ONI NAPADAJU. BEZ POLITIKE BEZ PESMICE BEZ VREDJANJA. DA BUDU ZBUNJENI. STO BUDEMO BUCNIJI LAKSE DO POBEDE ! BEZ POLITIKE.
G

Goct

pre 7 meseci

Sta je, uplasio si se da ti ne vredjamo sefa?
m

matoriekspert

pre 7 meseci

Najbitnija stvar je da večeras Partizan odigra bar za jedan nivo bolju utakmicu nego do sada. Taj rast je suština kvaliteta a da li će to u ovom trenutku biti dovoljno da se dobije Barselona videćemo. Što se mene tiče neka se ta loša tradicija prekine u Berlinu na F4 ,kud ćeš bolje?
g

gostSRB

pre 7 meseci

Ni tog starog Robertsa nisu otkrili ili stvorili, nego oteli Zvezdi, kao i mnoge druge, a sada pričaju o nekom aparthejdu!? Na njihovu žalost, to sad ne mogu da urade...
Z

Zabrinut

pre 7 meseci

U Zvezdi je bio stalno povredjen zbog vasih strucnjaka i niko ga nije oteo,nije vam ni trebao.
m

matoriekspert

pre 7 meseci

Taj Roberts je u Zvezdi ( onoj pravoj) bio povređen i karijera mu je bila u velikoj opasnosti. Kada se obajvilo da dolazi u Partizan većina navijača se čudila u smislu koji će nam đavo, ali je kod Duleta eksplodirao i postao jedna od najboljih trojki - četvorki u Evropi te sezone. Toliko o tvom znanju i objektivnosti
a

all grobar

pre 7 meseci

Da si gledao kosarku te godine kad je Roberts igrao u CZ video bi da je on bio na nivou Holanda, Bentila i Martina te godine. CZ nije padalo na pamet da ga zadrzi, a pogotovo jer je bio najgori igrac u play off protiv nas. Cudio sam se zasto ga Dule dovodi, zasto dovodimo Vranjesa koji je i pre i posle Partizana uvek bio ispod proseka igrac, ali je definitivno Dule znao sta mu treba i nasao im svoje mesto u timu. Ipak svaki igrac daje 100% sebe kad igra u velikom timu, sa velikim trenerom i bogatom tradicijom, nego kad igra u nekom malom klubu.
@

@matoriekspert

pre 7 meseci

Kako da ne dosao je iz ljubavi prema duletu i saku kikirikija...
@

@matoriekspert

pre 7 meseci

Kako vi spinujete to je za dukomentarac. Cinjenice su sledece: Roberts u 08/09 u Zvezdi (Aba i Evropkup) je imao 9,3 poena i 5,4 skokova u proseku, a 09/10 za Partizan (Aba i EL) 9,1 poena i 6,9 skokova. Al je eksplodirao stvarno, Dulo magija...Mozda u tom vasem paralelnom univerzumu u kom ste pod teskim aparthejdom.
G

Ggv

pre 7 meseci

Ajde faco, kad tako raspolažeš podatcima i nas nazivaš spin majstorima (iako se zna u ovoj državi ko je doktor spinovanja), reci mi na kom je uzorku taj prosek iz zvezde a na kom uzorku je prosek iz Partizana.
@

@Ggv

pre 7 meseci

Vi ste toliko duboko u svojoj paranoji da ni cinjenicama ne verujete. Evo i zeljeni podatak, u Zvezdi je Roberts odigrao 26 utakmica(22 Aba i 4 EK) a u Partizanu 36 (24 +12). Posto vam ni ova cinjenica ne ide u prilog, ostani i dalje u svom paralelnom univerzumu. Usput, da, gospodar jeste majstor spinovanja, al to vas ne cini nista puno manjim majstorima kolektivno. I on kao i vi ima svoj paralelni univerzum. I bas vam tlaci KK, vidim odnose koseve sa vasih terena zbog dugova i pojacanja su vam propali juniori iz CZ poput Balabana i Bakica.
@

@Ggv

pre 7 meseci

Faco, oduči te od života ovaj sa padacima :))) Neće te biti neko vreme :D

Lesor

pre 7 meseci

Oni koji predju iz Zvezde u Partizan su oteti a u suprotnom smeru nisu jel tako. Ne vidite sta su radili vasi strucnjaci i sta sada rade i u fudbalu i u kosarci mi vidimo.Lesora niste hteli da uzmete ni za dzabe on dodje kod nas eksplodira ,Pantera ni u ludilu dok nije eksplodirao u Armaniju .Roberts isto u fudbalu prozivanje za Klea da niste imali para da ga zadrzite a neki vas u klubu na konferenciji javno rekao da on ne vredi te pare. Nizakoga niste imali para u oba sporta osim za Divca da se skine i odigra 2 utakmice za pola miliona tadasnjih maraka.
a

all grobar

pre 7 meseci

Vecerasnja utakmica i utakmica u Atini u mnogome ce pokazati kolko ovaj tim vredi ove sezone. Pravo merilo sopstvenih kvaliteta. Zato momci nek izginu veceras, trebace nam bas timska odbrana, navijaci grla i dlanove i NAPRED PARTIZAN!
G

Gost9

pre 7 meseci

Igra reprezentacija,koji partizan,bre.
V

VSVSVS

pre 7 meseci

Barselona kao i Real uvek u vrhu evropske kosarke. To su klubovi koje kao i vecite finansira drzava zbog socijalnog mira. Sad vidite kako nasi bacaju pare pa pomnozite sa 10 i dobicete Barsu ili Real. Protiv ovakve Barse samo jako, a sto se pobede tice, ona ne bi bila obecana ni nekim NBA timovima.
D

DGL

pre 7 meseci

Barsu i Real finansiraju fudbalski klubovi
N

NajdzelVilijamsGost

pre 7 meseci

@DGL A u te fudbalske klubove inace ne sipa drzava? To je isto kao kada bi neki spanac komentarisao kako u zvezdu i partizan ne sipa Srbija nego mts, dunav osiguranje, eps i ostale firme
B

Buda LO

pre 7 meseci

Najbitnije je da prodje sve u fer i sportskom tonu na tribinama! Navijaci Partizana svu svoju energiju moraju da usmere na teren i podrsku svojim kosarkasima! Bez vredjanja bilo koga! Ne smemo dozvoliti mesanje politike i sporta! Napred Partizan!
A

Auuu

pre 7 meseci

Evo i ovde botova 😂😂🤣🤣
G

Gostarevic

pre 7 meseci

Au, ta utakmica kao da je bila u prošlom životu. Sećam se, imao sam 11 godina, pionir krcat da ne može krcatiji biti, ono većanje oko odluke na kraju... ludilo. Koliko se drugačija košarka igrala, govori činjenica da je bilo 67-66 (ako se ne varam) nakon produžetaka. Toliko sada najčešće bude u trećoj četvrtini. Ne kažem da je tada ili sada bolje, nego samo konstatujem.
g

glavati

pre 7 meseci

Jel si gledao na televizoru kao i veceras sto ces da gledas na televizoru ?
J

Jjjj

pre 7 meseci

Sećam se utakmice, bukvalno tlo se pomjeralo u pioniru.
a

all grobar

pre 7 meseci

Jedna od kultnih utakmica Partizana, jedini smo te godine dobili Barsu, mozda i zbog zemljotresa u dvorani. Nama nije igrao mozda i najbolji igrac te godine Aleks Maric, ali je Slavko odradio glavnu ulogu te veceri. Dule je naredio da im se zakljuca sut i pustio ih na ulaz. Slavko sa svojih 224cm stoji pod kosem, a legenda Navaro i kompanija samo bacaju floutere i mase. Tesko je dati flouterom kos protiv tako visokog igraca, iako je to Navaru bila specijalnost. Takva utakmica se morala zavrsiti dramom i onim skakanjem lopte po obrucu u zadnjoj sekundi.
O

Oto

pre 7 meseci

Kako je lepo setiti se lepih stvari…jer ovaj klub ima ime koje se poštuje, slavnu prošlost, jednostavno tradicija koja traje i trajaće…zato večeras održimo još jedan čas navijanja…