"Balša Koprivica"
"Balša Koprivica"

Balša Koprivica - buduća košarkaška zvezda o kojoj već sada priča cela Amerika! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.07.14. | 23:20

Sa 14 godina i 208 centimetara visine, on je privukao ogromnu pažnju skauta... Srpska kraljica igara ne mora da brine za budućnost...

Izabrane vesti

Jer, košarkaški svet očarao je momak koji je obeležen kao jedan od najvećih potencijalnih zvezda NBA drafta 2019. godine. A, što je najvažnije, dečko je srpske nacionalnosti! 

Balša Koprivica (14, 208), sin čuvenog Slaviše, koji je 1992. godine s Partizanom postao šampion Evrope, svojom visinom i talentom već je zaokupirao pažnju brojnih skauta, u čijim tefterima je imalo šta i da se pronađe.

Specijalizovani košarkaški portali mladog Balšu opisuju kao dominantnog centra, koji ima odličnu kontrolu lopte, uprkos ogromnoj visini i težini. U reketu nezaustavljiv, prava noćna mora u odbrani! Uz to, ume da se izvuče na spoljne pozicije i pogodi daleke šuteve, čak i za tri poena, a ima i odličan poluhorog.
"Teško da postoje igrači koji poseduju takvu visinu, talenat i veštinu kao Balša, posebno ne u tim godinama", stoji u analizi na sajtu middleschoolhoops.com.

Tokom poslednjih šest meseci u ekipi Floride (Hrišćanska atletska ekipa / Chrstian Athletic Squad) Balša je izrastao u pravu superzvezdu i jednog od vodećih igrača svoje generacije. 

Samo još da se njegova košarkaška priča izvede na pravi put i Srbija neće morati da brine za poziciju petice u budućnosti!

(FOTO: Screenshot Youtube.com)


tagovi

SrbijaSlaviša KoprivicaFloridaBalša Koprivica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara