Banvite, dalje nećeš moći

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.05.18. | 13:13

Fener je ove sezone osvojio samo Superkup, pa je odbrana titule u Turskoj prioritet

Ako se od Fenerbahčea očekivalo da počisti Sakariju u četvrtfinalu, to nikako nije moglo da se kaže za Banvit u sudaru sa Bešiktašem. Ipak, tim iz Bandirme posle brejka u Istanbulu slavio je i u drugom susretu protiv istanbulskih Orlova i pokazao da sigurno neće biti lak zalogaj Feneru u pohodu na odbranu trona u Turskoj.

Polufinalna serija igra se na tri pobede, a zanimljivo je da je ove sezone u prvenstvenim međusobnim duelima Banvita i Fenera skor 1:1, odnosno gosti nisu slavili. Izabranici Željka Obradovića u predsezoni pobedili su ovog rivala u Superkupu. To je za sada jedini trofej koji je Fenerbahče osvojio, pošto se nije proslavio u kupu. Izbacio ga je Anadolu Efes već u četvrtfinalu, a nedavno je u Beogradu na Fajnal foru Evrolige izgubio u borbi za odbranu titule od Real iz Madrida. Dakle, biće ovo prilika da Fener spasi sezonu, jer nema sumnje da bi i gubitak titule prvaka bio ozbiljan udarac za turskog velikana.

Izabrane vesti

Banvit je odradio ozbiljan posao plasiravši se u polufinale, a da pritom nije imao prednost domaćeg terena. Sastav iz Bandirme kao da je tempirao formu za finiš prvenstva, mada je teško očekivati da bi mogao da se nađe u finalu kao pre pet godina.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 19:45 7576 TR1PF Fenerbahce - Banvit pk 1-1 1,25
Ukupna kvota1,25

TURSKA 1, POLUFINALE

Ponedeljak
19.45: (1,07) Fenerbahče (25,0) Banvit (8,50)

Utorak
19.45: (1,70) Tofaš (14,5) Anadolu Efes (2,30)

*** kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

sportsko klađenjeKK FenerbahčeKK Banvit

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara