Bili Beron (©Star Sport)
Bili Beron (©Star Sport)

Bili Beron završio sezonu, a možda i mandat u Milanu

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.03.24. | 17:45

Bivši bek Crvene zvezde mora na novu operaciju

Izrastao je Bili Beron u klasnog evroligaškog beka i vrlo bitnog igrača za Olimpiju Milano, ali ove sezone nije mogao da pomogne ekipi Etorea Mesine. Odigrao je svega nekoliko utakmica, a sada je obelodanjeno da se neće vraćati na parket do kraja takmičarske godine.

Beron je zbog operacije desnog lakta propustio uvodnih nekolimo meseci sezone, da bi se potom ponovo povredio. Upisao je svega tri nastupa u Evroligi i jedan u italijanskom šampionatu, beležio zanemarljive brojke.

Izabrane vesti

Desni lakat je ponovo napravio problem sjajnom šuteru, pa će otputovati u SAD kako bi novom operacijom pokušao u potpunosti da ga sanira i što spremniji dočekao narednu sezonu.

Ovaj 33-godišnji košarkaš je profesionalnu karijeru počeo u Lijetuvos Ritasu 2014. godine, ali je pažnju na sebe počeo da skreće tek kada je potpisao za Crvenu zvezdu. Proveo je dve godine na Malom Kalemegdanu i ostavio dubok trag, a dobre partije naplatio je prelaskom u Zenit.

Posle još dve godine provedene u Rusiji, u junu 2022. je potpisao dvogodišnji ugovor sa Olimpijom Milano, pa je posle svega što mu se izdešavalo ove sezone veliko pitanje i - da li je završio sa Manekenima?


tagovi

Bili BeronOlimpija Milano

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara