Milko Bjelica, ©MN Press
Milko Bjelica, ©MN Press

Bjelica: Nama bi potpuno odgovaralo da se igra

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.05.20. | 19:08

"... i da sezona dobije epilog na terenu"

Hoće li se igrati još košarka u Evroligi, Evrokupu i ABA ligi? Ili neće? Pitanje je sad!

Čeka se odluka klubova Evrolige na sastanku zakazanom za sutra, a ista tema brine i klubove sa prostora bivše Jugoslavije.

Izabrane vesti

O svemu tome pričao je i košarkaš Mornara Milko Bjelica. I on ističe da bi Mornaru odgovaralo da se sezona okonča na terenu.

Nama bi potpuno odgovaralo da se igra i da sezona dobije epilog na terenu. Jasno je da što se epidemije tiče, situacija je u regionu bolja iz dana u dan. Granice se polako otvaraju i sve su to dobri znakovi za zaključak da bi utakmice završnice sezone mogle da se igraju tokom leta. Naravno, uz svest da je rizik i dalje veliki”, rekao je Milko za crnogorsku Pobjedu, a prenosi CdM.

Vreme u izolaciji proveo je tako što je radio je u individualnim uslovima.

Nakon dolaska iz Bara sam period od četiri sedmice proveo u samoizolaciji. Radio sam u kućnim uslovima, da makar pokušam da održim fizički nivo. Sada smo već u procesu treninga kojima pokušavamo da dostignemo nivo forme iz marta. I nadamo se nastavku lige”, dodao je Bjelica.

Milko je za Mornar ove sezone odigrao 36 utakmica, od čega 32 kao starter. Beležio je 10,9 poena i 3,4 skoka po utakmici, sa 235 minuta u proseku na parketu. Ima ugovor sa Mornarom za sledeću sezonu.


tagovi

Mornar BarMilko Bjelica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara